Φτιάξε μόνη σου το πιο εντυπωσιακό φωτιστικό δαπέδου

Παρασκευή, Ιούλιος 21, 2017 - 12:15

Όλο και κάπου θα έχει πάρει το μάτι σου τα φωτιστικά δαπέδου που είναι σε σχήμα τόξου ή μπορεί και όχι αλλά είναι φτιαγμένα από ξύλο. Αν λοιπόν, πάντα ήθελες ένα εντυπωσιακό φωτιστικό αλλά δεν ήθελες να ξοδέψεις και μια περιουσία για να το αποκτήσεις, η ιδέα κατασκευής του με υλικά από τη φύση σίγουρα θα σε ενθουσιάσει αλλά θα δημιουργήσει και ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Το μόνο που ίσως σε δυσκολέψει είναι η εύρεση ενός σωστού αλλά και όμορφου κλαδιού, το οποίο πρέπει να είναι μακρύ, λεπτό αλλά να μπορεί να αντέξει και λίγο βάρος. Αφού το βρείς, αυτό που επίσης θα χρειαστεί είναι μια βάση για να στηρίξεις το κλαδί. Αν θέλεις μπορείς να τη φτιάξεις και αυτή μόνη σου με ένα κουβά γεμάτο τσιμέντο, τον οποίο θα διακοσμήσεις με όμορφες πέτρες για να δείχνει όμορφος.

Αφού στερεώσεις το κλαδί στη βάση, τύλιξε το καλώδιο στο κλαδί μέχρι το σημείο που θέλεις να κρέμεται το φως και έτσι θα έχεις το δικό σου εντυπωσιακό ξύλινο φωτιστικό δαπέδου.

Το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά υπέροχο, όπως μπορείς να διαπιστώσεις και από τις φωτογραφίες ενώ το κόστος για να δημιουργήσεις κάτι τέτοιο είναι ελάχιστο.  

instagram @lime_and_life

Και #vitamine και #sea #summer2018 #instagood #picoftheday #instamoment #artsy #vsco #cyprus #limelife Μία ημέρα στα Λεύκαρα... cause life is about moments #trip #travel #instatravel #instamoments #instagood #bliss #instafashion #fashion #dress #streetstyle #lefkara #cyprus #limelife ❗️check 🔝bio❗️ Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife