Μεταμόρφωσε ένα παλιό έπιπλο σε τέσσερα απλά βήματα

Τρίτη, Αύγουστος 29, 2017 - 11:30

Έχεις κληρονομήσει το παλιό έπιπλο της γιαγιάς και δε ξέρεις τι να το κάνεις μιας και δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο σπίτι. Ωστόσο, σιγά σιγά μπορείς να το βγάλεις από την αποθήκη και να το εντάξεις στη διακόσμηση, δίνοντάς του μια τελείως διαφορετική εικόνα που δε θα θυμίζει σε τίποτα την παλιά. Εμείς θα σου δείξουμε τον τρόπο για να το μεταμορφώσεις και να το χαρείς μιας και τα παλιά έπιπλα αποτελούν πια τάση στην εσωτερική διακόσμηση. 

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να επιλέξεις το χρώμα που σου αρέσει και ταιριάζει με τη διακόσμηση του σπιτιού και να αφιερώσεις την Κυριακή σου σε αυτή την όμορφη και δημιουργική ενασχόληση. Το παρακάτω βίντεο θα σου δείξει τέσσερα απλά βήματα με τα οποία θα μπορέσεις να αλλάξεις και να μετατρέψεις το παλιό, κλασικό έπιπλο σε μοντέρνο προσθέτοντας πάντα τη δική σου προσωπική πινελιά.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι: Γυαλόχαρτο, αστάρι, πινέλο και τη μπογιά της επιλογής σου.

Βήμα 1: Τρίψε με το γυαλόχαρτο όλο το έπιπλο. Πρόσεξε να τρίβεις το ξύλο σύμφωνα με τα νερά του.

Βήμα 2: Σκούπισε πολύ καλά τη σκόνη με ένα βρεγμένο πανί.

Βήμα 3: Πέρασε ένα χέρι αστάρι για να περάσεις πιο εύκολα το χρώμα.

Βήμα 4: Πέρασε δύο στρώσεις από το χρώμα της επιλογής σου. Μη ξεχνάς να πηγαίνεις το πινέλο πάντα με τη φορά του ξύλου αλλά και ότι πρέπει να στεγνώσει πολύ καλά για να περάσεις το δεύτερο χέρι από το χρώμα.

Καλή επιτυχία! 

 

instagram @lime_and_life

Και #vitamine και #sea #summer2018 #instagood #picoftheday #instamoment #artsy #vsco #cyprus #limelife Μία ημέρα στα Λεύκαρα... cause life is about moments #trip #travel #instatravel #instamoments #instagood #bliss #instafashion #fashion #dress #streetstyle #lefkara #cyprus #limelife ❗️check 🔝bio❗️ Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife