Καθάρισε εύκολα και αποτελεσματικά τον λεκέ στο χαλί σου

Τετάρτη, Φεβρουάριος 14, 2018 - 09:30

Τι μπορεί να σε εξοργίσει περισσότερο από το να σου χυθεί όλος ο καφές ή έστω και μια μικρή ποσότητά του πάνω στο αφράτο και καθαρό χαλί σου; Η αλήθεια είναι πως μπορεί να υπάρχουν κι άλλα πράγματα που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα και τα οποία σε εξοργίζουν αλλά ας μην τα θίξουμε όλα τώρα. Ας επικεντρωθούμε στον πελώριο λεκέ από καφέ που δημιουργήθηκε στο μπεζ χαλί που μόλις καθάρισες. 

Αρχικά, δεν πρέπει να σε πιάνει πανικός, αντιθέτως πρέπει να δράσεις γρήγορα για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να ρίξεις πάνω στο λεκέ αλάτι και στη συνέχεια λίγο νερό. Τρίψε με απαλές κινήσεις με ένα καθαρό σφουγγάρι και άφησέ το να στεγνώσει. 

Extra tip: Αν δεις και επιμένει ο λεκές μαζί με το αλάτι πρόσθεσε και λίγο λευκό ξύδι. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία και ο λεκές θα έχει εξαφανιστεί μια για πάντα. 

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus