Το κόλπο για να διατηρείται πάντα καθαρή η μπανιέρα

Κυριακή, Δεκέμβριος 10, 2017 - 09:00

Ο καθαρισμός του μπάνιου μπορεί να μην αποτελεί ευχάριστη υπόθεση αλλά πρέπει να γίνεται συχνά και σωστά για να αποφεύγονται τα μικρόβια. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορούν να παρατείνουν λίγο τη διαδικασία του καθαρισμού, αφού θα το διατηρούν καθαρό για περισσότερο καιρό.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθούμε στο μυστικό για να έχεις πεντακάθαρη μπανιέρα για περισσότερο καιρό. Ένα μυστικό, το οποίο δεν έχει να κάνει  με τον καθαρισμό της αλλά με το να τη διατηρείς καθαρή και αστραφτερή χωρίς κόπο.

Για αυτό το λόγο, το μυστικό δεν έχει να κάνει με το καθαριστικό που χρησιμοποιείς αλλά με το αφρόλουτρο ή το σαπούνι που συνηθίζεις να πλένεσαι. Αν χρησιμοποιείς σαπούνι για να κάνεις μπάνιο καλό είναι να το σταματήσεις άμεσα, αφού είναι αυτό που ευθύνεται για τους λεκέδες που μένουν τη ντουζιέρα. Τα λιπαρά και τα έλαια που περιέχονται στο σαπούνι αφήνουν λεκέδες στη ντουζιέρα και χρειάζονται έντονο καθάρισμα για να απομακρυνθούν. Σε αντίθεση με το αφρόλουτρο που λειτουργεί από μόνο του σαν καθαριστικό και δεν αφήνει υπολείμματα στη μπανιέρα.

instagram @lime_and_life

Και #vitamine και #sea #summer2018 #instagood #picoftheday #instamoment #artsy #vsco #cyprus #limelife Μία ημέρα στα Λεύκαρα... cause life is about moments #trip #travel #instatravel #instamoments #instagood #bliss #instafashion #fashion #dress #streetstyle #lefkara #cyprus #limelife ❗️check 🔝bio❗️ Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife