Το κόλπο για να είναι πάλι στα μέτρα σου το skinny jean σου

Τετάρτη, Ιανουάριος 24, 2018 - 09:15

Για όλες μας έχουν υπάρξει μέρες που έχουμε φάει λίγο παραπάνω και το να φορέσουμε το skinny jean μας αποτελεί βάσανο, όχι μόνο γιατί θα μπει δύσκολα αλλά θα μας κάνει να μη νιώθουμε και τόσο άνετα. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να το αποχωριστείς μια για πάντα αλλά ότι θα χρειαστεί να κάνεις μερικά tricks, ώστε να το “ανοίξεις” και να το φέρεις πάλι στα μέτρα σου. 

Λοιπόν, άκου προσεκτικά και εφάρμοσε την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσεις το συγκεκριμένο πρόβλημα. 

Το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι το απλώσεις κάπου και να το ψεκάσεις με χλιαρό νερό. Αφησέ το να στεγνώσει καλά και σιδέρωσέ το. Πρόσεχε το νερό να μην είναι πολύ καυτό αλλά ούτε και πολύ κρύο. Το χλιαρό νερό βοηθάει τις ίνες του jean να ανοίξουν και το κάνουν μεγαλύτερο από ότι είναι. 

Υπάρχει, ωστόσο, ακόμη ένας τρόπος, όχι τόσο εύκολος όσο ο πρώτος αλλά εξίσου αποτελεσματικός. Αυτό που μπορείς να κάνεις λοιπόν, είναι να γεμίσεις τη μπανιέρα σου με χλιαρό νερό, να το φορέσεις και να μπεις μέσα μαζί με αυτό για λίγο ώρα. Όταν βγεις άφησέ το να στεγνώσει κι όταν το ξαναφορέσεις θα καταλάβεις τη διαφορά μέχρι και εως ένα νούμερο μεγαλύτερο. 

Όποιο τρόπο κι αν επιλέξεις τα αποτελέσματα θα είναι εξίσου εντυπωσιακά, με το παντελόνι να σου είναι ακριβώς όπως πρέπει. 

Καλή επιτυχία!

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus