Το κόλπο για να καθαρίσεις το τζιν μπουφάν σου χωρίς να το βάλεις στο πλυντήριο

Κυριακή, Φεβρουάριος 4, 2018 - 09:45

Το τζιν μπουφάν είναι από τα αγαπημένα πανωφόρια της άνοιξης και όταν υπάρχει στη ντουλάπα ανυπομονείς να το φορέσεις. Επιπλέον, είναι από τα items που όσο τα φοράς τόσο πιο άνετα γίνονται. Ωστόσο, με τις πολλές και συχνές πλύσεις το τζιν μποφάν φθείρεται με αποτέλεσμα να χάνει την αρχική του φόρμα. 

Αν θέλεις λοιπόν, ένα καθαρό τζιν μπουφάν που μοσχομυρίζει χωρίς φυσικά να ξεβάψει το χρώμα του αλλά και να φθαρεί από το πλυντήριο σου έχουμε τη λύση. Ξέχασε για λίγο το πλυντήριο και ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία για να έχεις ένα καθαρό τζιν, μακριά από φθορές και ξεβάμματα. 

Βάλε το τζιν μπουφάν σου σε μια πλαστική σακούλα και τοποθέτησέ το στην κατάψυξη. Αφησέ το εκεί όλο το βράδυ και βγάλτο το πρωί για να το φορέσεις. Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σκοτώνουν τα βακτήρια που προκαλούν τις άσχημες μυρωδιές, χαρίζοντας στο μπουφάν μια φρεσκάδα, όπως θα έκανε και το πλυντήριο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να φοράς καθημερινά το τζιν μπουφάν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για το φρεσκάρισμά του.

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus