Μικρά tips που θα σε βοηθήσουν να ζεστάνεις το σπίτι ακόμη περισσότερο

Κυριακή, Δεκέμβριος 3, 2017 - 12:00

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά με το κρύο να γίνεται όλο και πιο τσουχτερό. Στην πραγματικότητα, αυτή την περίδο του χρόνου δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να σε περιμένει, γυρνώντας από τη δουλειά, ένα ζεστό σπίτι που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις είναι να έχεις θερμαντικά σώματα, τα οποία θα αποδίδουν όσο το δυνατόν καλύτερα με το μικρότερο φυσικά κόστος. 

Εμείς συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε μερικά tips που θα βοηθήσουν τα καλοριφέρ σου, στην προκειμένη περίπτωση, να αποδίδουν όσον το δυνατόν καλύτερο, χωρίς να χρειάζεται να είναι συνεχώς αναμμένα.

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να εστιάσεις είναι η εξαέρωση. Όταν το καλοριφέρ είναι εξαερωμένο, το νερό που κυκλοφορεί σε αυτό δεν εμποδίζεται από τον εγκλωβισμένο αέρα, με αποτέλεσμα να αποδίδει στο μέγιστο. 

Δεύτερο εξίσου σημαντικό σημείο είναι να απομακρύνεις από πάνω του οποιοδήποτε αντικείμενο ή διακοσμητικό. Σταμάτα να το χρησιμοποιείς σαν τραπεζάκι και άφησέ το να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει. Επίσης, μην βάζεις μπροστά από τα σώματα έπιπλα γιατί θα είναι αυτά που θα παίρνουν όλη τη θερμότητα.

Τρίτον, τοποθέτησε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου πίσω από το καλοριφέρ και κράτα τη θερμόττα εντός των τοίχων. Ένα μικρό trick που πραγματικάθα σε κάνει να δεις διαφορά. 

Τέταρτο και τελευταίο απλά καθάρισε τα σώματα. Δεν είναι μόνο θέμα υγιεινής αλλά και απόδοσης. Βγάλε λοιπόν τη σκόνη όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά και άφησέ το να κάνει σωστά τη δουλειά του.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife