Ο εύκολος τρόπος για να διώξεις τη μυρωδιά του τσιγάρου και να καθαρίσει η ατμόσφαιρα του σπιτιού

Κυριακή, Ιανουάριος 7, 2018 - 10:45

Είτε καπνίζεις είτε όχι, ένας χώρος που έχει έντονη τη μυρωδιά του τσιγάρου δεν είναι ευχάριστος για κανέναν. Η αλήθεια είναι πως για να “ποτίσει” η μυρωδιά του τσιγάρου σε έναν χώρο πρέπει αυτός που ζει σε αυτόν να είναι καπνιστής και να καπνίζει συστηματικά μέσα σε αυτόν. 

Όταν λοιπόν, συμβαίνει αυτό, εκτός φυσικά από τις βλαβερές επιπτώσεις στην υγεία, οι τοίχοι, τα έπιπλα και τα υφάσματα απορροφούν τον καπνό με αποτέλεσμα να αποκτούν μια άσχημη μυρωδιά, την οποία δύσκολα θα αποχωριστούν πια. Έτσι, το σπίτι αποκτά μια μόνιμα άσχημη μυρωδιά, η οποία καταστρέφει και την οποιαδήποτε όμορφη ατμόσφαιρα του. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει και το τέλος του κόσμου, αφού υπάρχει ελπίδα να περιορίσεις και σιγά σιγά να εξαφανίσεις εντελώς την άσχημη μυρωδιά του τσιγάρου.

Πρώτο και βασικό είναι να αερίζεται αρκετά συχνά ο χώρος. Αυτό φυσικά ισχύει για όλους τους χώρους, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα χώρο στον οποίο υπάρχει τσιγάρο. Δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι να αδειάζεις συνεχώς τα σταχτοδοχεία, ειδικότερα πριν πέσεις για ύπνο. Τα γεμάτα σταχτοδοχεία έχουν μια άσχημη μυρωδιά που συντελούν στη μη καθαρή ατμόσφαιρα. Επιπλέον, λίγη βανίλια μέσα στο σταχτοδοχείο μπορεί να εξουδετερώσει την άσχημη μυρωδιά. 

Ένα φυτό εσωτερικού χώρου μπορεί να σώσει την κατάσταση. Διάλεξε ένα που δεν χρειάζεται πολλή φροντίδα αλλά μπορεί να καθαρίσει την ατμόσφαιρα.

Τα αιθέρια έλαια είναι μια πολύ καλή λύση για να διώξεις την άσχημη μυρωδιά. Αραίωσε το αιθέριο έλαιο της επιλογή σου σε λίγο νερό και άφησέ το να κάνει τη δουλειά του. 

Τέλος, μη ξεχνάς να πλένεις τα ριχτάρια και τις κουρτίνες πιο συχνά από ότι συνήθιζες τόσο καιρό. Μπορεί να είναι κουραστικό και βαρετό αλλά είναι απαραίτητο για ένα χώρο που υπάρχει έντονα το τσιγάρο.

instagram @lime_and_life

Και #vitamine και #sea #summer2018 #instagood #picoftheday #instamoment #artsy #vsco #cyprus #limelife Μία ημέρα στα Λεύκαρα... cause life is about moments #trip #travel #instatravel #instamoments #instagood #bliss #instafashion #fashion #dress #streetstyle #lefkara #cyprus #limelife ❗️check 🔝bio❗️ Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife