Βρήκαμε τον τρόπο για να επαναφέρεις τα ρούχα που “μπήκαν” στο πλύσιμο

Κυριακή, Ιανουάριος 28, 2018 - 10:30

Δεν είναι λίγες οι φορές που έβαλες για πλύσιμο το αγαπημένο σου medium πουλόβερ και όταν το έβγαλες είχε γίνει extra small. Μην αγχώνεσαι, αυτό δε σημαίνει ότι είσαι κακή νοικοκυρά, ούτε ότι εκανες απαραίτητα κάτι λάθος.  Πρόκειται για ένα σύνηθες φαινόμενο που έχει συμβεί σε όλες μας. Έτσι, αν κάποιο αγαπημένο σου ρούχο συρρικνώθηκε κατά την πλύση, πίστεψέ μας, μπορεί να επιστρέψει σην αρχική του μορφή με ένα πολύ απλό κόλπο.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια λεκάνη με κρύο νερό και μαλακτικό μαλλιών. Βάλε το ρούχο που “μπήκε” στη λεκάνη με το νερό και τα μαλακτικό και άφησέ το για μισή ώρα περίπου. Βγάλε το ρούχο από τη λεκάνη, ξέπλυνέ το καλά με κρύο νερό και τοποθέτησέ το σε μια πετσέτα για να στραγγίξει καλά. Μόλις το ρούχο είναι νωπό, πιάστο από τις άκρες του και τέντωσέ το μέχρι να επανέλθει στο κανονικό του μέγεθος και τότε στέγνωσέ το τελείως. Το ρούχο θα έχει επανέλθει κανονικά και θα είναι έτοιμο να το φορέσεις.

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus