Week's Agenda: Τι θα κάνουμε αυτή την εβδομάδα;

Πέμπτη, Μάρτιος 30, 2017 - 13:15

Επιλογές υπάρχουν πολλές και αυτή την εβδομάδα και μάλιστα πολύ καλές. Επιλέξαμε ορισμένες ενδεικτικές και σας προτείνουμε. Προτάσεις για μικρούς και μεγάλους!

«Το Φάντασμα στο Κέλυφος»
Μία περιπέτεια φαντασίας σε παραγωγή ΗΠΑ και σκηνοθεσία Ρούπερτ Σάντερς. 

 Το ανθρώπινο πνεύμα ψάχνει διέξοδο. Ποιος θα το σταματήσει; Σε ένα κόσμο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να προγραμματιστεί όπως ένας υπολογιστής, πού τελειώνει η ανθρώπινη ψυχή και πού ξεκινάει η τεχνολογία;

Η Paramount Pictures, η DreamWorks Pictures και η Reliance Entertainment μας μεταφέρουν στο κοντινό μέλλον όπου, η Σκάρλετ Τζόχανσον στον ρόλο της Ταγματάρχη, ενός ιδιότυπου, υβριδικού πλάσματος, μιας cyborg αστυνομικού, ηγείται μιας επίλεκτης δύναμης, του Τομέα 9, με αποστολή να σταματήσει έναν πανίσχυρο εχθρό, μια τρομοκρατική οργάνωση που χακάρει το μυαλό των ανθρώπων κι έτσι τους ελέγχει.

Το δημοφιλές ιαπωνικό manga Ghost in the Shell μεταφέρεται από τον Ρούπερτ Σάντερς (Η Χιονάτη και ο Κυνηγός) στον κινηματογράφο, όπου μεταξύ τεχνολογίας και κυβερνοχώρου, η Ταγματάρχης, που της έχουν γνωστοποιήσει ότι την έσωσαν από βέβαιο θάνατο σε ατύχημα προκειμένου να σώζει, καθώς είναι πλέον άτρωτη, άλλους ανθρώπους, προσπαθεί να ανακαλύψει το παρελθόν της, και το λόγο που την μετέτρεψαν σε ένα ρομπότ με ανθρώπινη μορφή, αλλά χωρίς αισθήματα.

Μελαχρινή, δυναμική, ανέκφραστη, όπως ο ρόλος το καλεί, ανανεωμένη και με βασικό όπλο το σώμα της, που εμφανίζεται γυμνό ή σχεδόν γυμνό σε πολλές σκηνές, όπως συμπεραίνουμε βλέποντας το trailer, η Σκάρλετ Γιόχανσον επιστρέφει στη δράση διαφορετική αλλά πάντα ενδιαφέρουσα. 

Από τις 30 MAPTIOY στους κινηματογράφουςΚ. CINEPLEX & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία, Κ. CINEPLEX & ΡΙΟ Λεμεσός, Κ. CINEPLEX Λάρνακα και ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

«Πανηγύρι»
Το Παττίχειο Θέατρο Σκάλα (πρώην Αττικό) στη Λάρνακα ανεβάζει το νεοελληνικό έργο το «Πανηγύρι», ένα από τα έργα που θεωρούνται ορόσημα του μεταπολεμικού ελληνικού θεάτρου, ένα έργο που κινείται ανάμεσα στο γέλιο και το δράμα. 
Μεταφερόμαστε στην της δεκαετίας του ’50, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Εμφύλιο. Στον θεσσαλικό κάμπο, μια ταλαιπωρημένη οικογένεια περιφέρεται από χωριό σε χωριό στη μάχη της επιβίωσης. Ο πατέρας, απόμαχος της Μικρασιατικής Εκστρατείας, είναι παπλωματάς. Η μητέρα είναι πλανόδια πωλήτρια καρπουζιών στα πανηγύρια των χωριών. Ο γιος τους νυμφεύτηκε από μικρός, αλλά δεν νοικοκυρεύτηκε. Την κόρη τους την έταξαν στα 14-15 της σε ένα ηλικιωμένη ράφτη προσδοκώντας στα… λεφτά του. 

Το μεγάλο τους όνειρο είναι να κληρονομήσουν έναν πλούσιο μακρινό συγγενή για να λυθούν μια και καλή τα προβλήματά τους. Αλλά τίποτα δεν πάει κατ’ ευχήν και κανένα πρόβλημά τους δεν λύνεται ως διά μαγείας.

Πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή, 31 Μαρτίου, στις 20.30. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο «Όλα Ελληνικά»
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει στην πατρίδα του για μία ακόμη συναυλία μπροστά στο… δικό του κοινό.

Αποχαιρετούμε τον Μάρτιο στο «Όλα Ελληνικά» στη Λεμεσό με τον Κύπριο καλλιτέχνη να μας ξεσηκώνει με τις μεγαλύτερες από τις πολλές επιτυχίες του. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται για “Κατι Δυνατό” με πλούσιο πρόγραμμα από παλιές και νέες του επιτυχίες, στον ελληνικό μας προορισμό από τον Όμιλο Breeze. 

Αναμένεται πανικός, οπότε καλό είναι να φροντίσετε από πριν: κρατήσεις στο τηλέφωνο 70005868.

AboutPets 2017
Η πρώτη έκθεση για τα ζώα στην Κύπρο είναι γεγονός!

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απρίλη αφιερώστε το στη μεγαλύτερη έκθεση για ζώα συντροφιάς που έγινε ποτέ στην Κύπρο. AboutPets 2017 στο Hilton Park Nicosia. Μία συνάντηση επαγγελματιών, εθελοντών, κηδεμόνων και φίλων των ζώων που φιλοδοξεί να ενώσει όλους τους ζωόφιλους. Η έκθεση θα έχει ελεύθερη είσοδο και δυνατότητα parking για τους επισκέπτες.

Το πλήρες πρόγραμμα των παρουσιάσεων μπορείτε να το βρείτε στον σύνδεσμο www.aboutpets.eu.

Μαξιλαροπόλεμος στη Λευκωσία
Μετά τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Ινδία και τις Κάτω Χώρες, που έλαβαν μέρος στην Παγκόσμια Ημέρα Μαξιλαροπόλεμου, τώρα ήρθε και η σειρά της Κύπρου! Το Σάββατο 1η Απριλίου μικροί και μεγάλοι καλούνται να πάρουν τα μαξιλάρια τους και να επιδοθούν στον πιο διασκεδαστικό αγώνα. Ραντεβού στην Πλατεία Φανερωμένης, στην Παλιά Λευκωσία, στις 15.00.

Φεστιβάλ Τουλίπας στο Πολέμι
Δεν είστε στην Ολλανδία, αλλά τουλίπες μπορείτε να βρείτε και εδώ! Το Πολέμι, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει το Φεστιβάλ Τουλίπας. Είναι, άλλωστε, το μοναδικό χωριό στην Κύπρο που έχει τουλίπες! Το Φεστιβάλ διεξάγεται αυτή την Κυριακή, ξεκινά στις 11.00 το πρωί και περιλαμβάνει εκτός από την έκθεση τουλίπας και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

instagram @lime_and_life

#scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife