Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 01/01 - 07/01

Τρίτη, Ιανουάριος 2, 2018 - 09:30

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Η χρονιά αρχίζει με δύο πολύ σημαντικά γεγονότα. Το πρώτο είναι ότι ο Ουρανός, που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα κινείται ορθόδρομα πλέον. Αυτό σημαίνει ότι θα είσαι επαναστατικός, καινοτόμος και αντιδραστικός αρκετές φορές, αλλά τουλάχιστον εκεί που πρέπει και όχι με δυσφορία, δηλαδή πάνω που πάει να σου βγει να το πνίγεις ή να μην είσαι και πολύ σίγουρος αν θέλεις ή όχι. Τώρα ξέρεις και είσαι περισσότερο συνειδητός.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Η χρονιά ξεκινάει με δύο σημαντικά γεγονότα. Το πρώτο είναι ότι ο Ουρανός θα αρχίσει να κινείται οθρόδρομα από τις 2, και ο Ουρανός βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που έχει να κάνει με τη διάθεσή σου, την ψυχολογική σου κατάσταση και τις μη συνειδητές διεργασίες. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι σταματάει η επεξεργασία των παρελθοντικών εμπειριών και περνάς περισσότερο στη δράση, ξέροντας όμως πολύ καλύτερα τι είναι αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Η χρονιά ξεκινάει με δύο σημαντικά γεγονότα. Πρώτα από όλα με μία πανσέληνο που κατά κάποιο τρόπο ζητάει να κλείσεις μια οικονομική υπόθεση ή να βάλεις τα οικονομικά σου σε μια σειρά. Φέτος υπάρχουν προοπτικές να έχεις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα, αλλά θέλει και από τη μεριά σου να κάνεις μια προσπάθεια προγραμματισμού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Η νέα χρονιά ξεκινάει με μια πανσέληνο, στις 2, στο ζώδιό σου! Είναι δηλαδή ό, τι καλύτερο αυτές τις μέρες να κλείσεις τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν αφού κάνεις την ανασκόπησή σου και να κοιτάξεις μπροστά. Μια νέα εποχή ξεκινάει, κατά την οποία θα γίνει μια πλήρης ανασυγκρότηση όπως θα αρχίσεις σύντομα να διαπιστώνεις και αυτή σχετίζεται και με τον συναισθηματικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Η χρονιά ξεκινάει με δύο πολύ ενδιαφέροντα γεγονότα που συμβαίνουν την ίδια μέρα. Το πρώτο είναι η πανσέληνος στις 2 στον Καρκίνο, η οποία είναι ιδανική για αποφάσεις που σχετίζονται με τη νέα χρονιά. Κάνεις μια ανασκόπηση στο παρελθόν (ο δωδέκατος οίκος σου σχετίζεται με αυτό) και αποφασίζεις να κρατήσεις ό, τι χρειάζεσαι από αυτό και να στείλεις ό, τι δεν χρειάζεσαι. Μπορεί τις μέρες αυτές οι διάθεσή σου να έχει κάποιες διακυμάνσεις, αλλά έτσι γίνεται συνήθως στις πανσελήνους, ιδιαίτερα όταν αυτές σχετίζονται και με ξεκαθαρίσματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Η νέα χρονιά ξεκινάει με δύο ενδιαφέροντα νέα. Το πρώτο είναι ότι στις 2 πραγματοποιείται μια πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες, τις φιλικές σου σχέσεις. Μπορεί μεν να δημιουργηθεί κάτι νέο, αλλά φαίνεται ότι και κάποιες σχέσεις θα ξεκαθαριστούν και θα ξέρεις πολύ καλύτερα πώς θα εξελιχθούν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Η νέα χρονιά ξεκινάει με μια πανσέληνο στον δέκατο οίκο σου που δείχνει ενδιαφέρουσες εξελίξεις σχετικά με τη δουλειά. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει κάτι νέο από τον Ιανουάριο, τώρα που και ο Ερμής είναι ορθόδρομος και δυνατός. Ορθόδρομος θα είναι και ο Ουρανός από την ίδια μέρα με την πανσέληνο, ο οποίος βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τις συνεργασίες. Και αυτό δείχνει λοιπόν ότι κάποιες εξελίξεις αυτόν τον μήνα αφορούν στα επαγγελματικά και ότι μπορεί να έρθουν εκεί που δεν τις περιμένεις (ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των απρόβλεπτων γεγονότων).

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Η νέα χρονιά ξεκινάει με μια πανσέληνο στις 2 στον ένατο οίκο σου που έχει να κάνει με τους στόχους, τα ταξίδια, την αλλαγή τρόπου σκέψης και τη γνώση. Είναι πολύ πιθανό ένα συμβάν ή μια γνωριμία να συμβάλλει στο να διευρυνθεί ο τρόπος σκέψης σου ή να φτάσεις πολύ κοντά σε έναν στόχο σου. Πάντως, μια υπόθεση κλείνει, ίσως τελειώνεις μια εργασία ή επιστρέφεις από ένα ταξίδι, και κάτι νέο ξεκινάει πολύ λίγο αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Η νέα χρονιά ξεκινάει με τις καλύτερες διαθέσεις, μόλις πριν από λίγες μέρες ο Κρόνος αποχώρησε από το ζώδιό σου και απελευθερώθηκες έπειτα από τρία χρόνια από την παρουσία του, ενώ είχαμε και μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Ναι, η νέα χρονιά σε βρίσκει άλλον άνθρωπο και ακόμη είναι μόνο η αρχή. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Η νέα χρονιά ξεκινάει δυναμικά, μόλις πριν από λίγες μέρες ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σου δηλαδή, σημαντικό αυτό, πέρασε στο ζώδιό σου. Έχει τη φήμη του δύσκολου και του απαιτητικού. και είναι, αλλά λάβε υπόψη σου τα εξής: αυτό πάει ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται, σε κάποια είναι σε καλή θέση, σε άλλα δεν είναι σε καθόλου καλή θέση. Στο δικό σου, είναι στα νερά του, πολύ σημαντικό αυτό. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Η νέα χρονιά ξεκινάει με ενδιαφέροντα τρόπο, πρώτα από όλα με μια πανσέληνο στις 2 στον έκτο οίκο σου. Η εν λόγω πανσέληνος δείχνει ή ότι ολοκληρώνεις ένα επαγγελματικό έργο και απελευθερώνεσαι ή ότι ξεκινάς κάτι νέο. Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι ότι μια από τις αποφάσεις σου για τη νέα χρονιά είναι να ασχοληθείς περισσότερο με την οργάνωση της καθημερινότητάς σου και την ψυχική και σωματική σου υγεία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Η νέα χρονιά ξεκινά με μια ωραιότατη πανσέληνο στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και ξεκαθαρίζει μια κατάσταση. Όπου βλέπεις να ξεκαθαρίζεται μια κατάσταση, να χαίρεσαι, γιατί με το χάος που υπάρχει στο μυαλό σου, κάτι τέτοιες πανσέληνοι σε σώζουν και τακτοποιούν τα πράγματα μέσα σου. Τώρα λοιπόν ξέρεις μια συναισθηματική υπόθεση αν και πώς μπορεί να προχωρήσει, ίσως γνωρίσεις και ένα νέο πρόσωπο αυτές τις μέρες τις γιορτινές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife