Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 02/10 - 08/10

Δευτέρα, Οκτώβριος 2, 2017 - 10:45

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Η πανσέληνος στις 5 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου: μια ένδειξη ότι κλείνει μια εποχή στη ζωή σου και ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις μια άλλη, ανανεωμένος και πιο “οργανωμένος” εσωτερικά. Γίνεται περισσότερο ξεκάθαρο αυτό που θέλεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου και φαίνεται ότι έρχεσαι πιο κοντά στην αληθινή σου φύση. Και συνειδητοποιείς ότι αυτό που έχει σημασία είναι το πώς χρησιμοποιείς – αξιοποιείς τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Η πανσέληνος στις 5 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεσή σου και τη γενικότερη ψυχολογική σου κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι τις μέρες αυτές μπαίνουν κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα στη θέση τους. Η πανσέληνος αυτή σου δίνει μια ώθηση για νέα ξεκινήματα λίγο αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος στις 5 είναι ένα ζήτημα, αν και έχει κατά βάση θετικές πλευρές. Όμως και πάλι μπαίνεις σε μια διαδικασία αναδιοργάνωσης της ζωής σου και κάπως προσπαθείς να βρεις την ακριβή σου θέση στον κοινωνικό σου κύκλο, σε μια ομάδα στην οποία ανήκεις ή σε μια παρέα. Είσαι πολύ καλός στο να παρατηρείς τους άλλους, φαίνεται όμως απαραίτητο να παρατηρείς και τη δική σου συμπεριφορά και να προσπαθείς να καταλαβαίνεις τι αποτέλεσμα έχει αυτή στους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Η πανσέληνος στις 5 πραγματοποιείται στον Κριό, στον δέκατο οίκο σου δηλαδή και αποτελεί ένδειξη ότι κάτι ολοκληρώνεις, ίσως για παράδειγμα μια “αποστολή” στη δουλειά η οποία στηριζόταν αποκλειστικά σε εσένα να ολοκληρώνεται τώρα. Είναι πάντως μια σημαντική περίοδος για τα επαγγελματικά σου, θα ήταν καλό να είσαι έτοιμος με κάποιο τρόπο να δεχτείς και νέα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Η πανσέληνος στις 5 πραγματοποιείται στον Κριό, στον ένατο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τους στόχους, την εκπαίδευση, την αλλαγή απόψεων και τη διαφορετική οπτική γωνία από την οποία μπορείς να δεις τα πάντα. Τα πάντα όμως. Και μια τέτοια πανσέληνος μπορεί να σε κάνει να δεις την “αλήθεια” ή να εστιάσεις στα θετικά μιας κατάστασης ή τέλος πάντων σε αυτά που σε ωφελούν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Η πανσέληνος στις 5 πραγματοποιείται στον Κριό, στον όγδοο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τους άλλους, με οικονομικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, αλλά και με το βαθύ συναίσθημα και το πάθος. Μια συναισθηματική υπόθεση μπορεί να ξεκαθαριστεί (κυρίως μέσα σου, αλλά όχι μόνο) και μια συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Η πανσέληνος στις 5 πραγματοποιείται στο απέναντί σου ζώδιο που σχετίζεται με τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες. Μπορεί μια νέα γνωριμία να εδραιωθεί ή μια διαδικασία που έχει να κάνει με τους παραπάνω τομείς να ολοκληρωθεί. Κι εσύ αντιμετωπίζεις διαφορετικά αυτούς τους τομείς, βάσει της πρόσφατης εμπειρίας σου, κάνεις και την αξιολόγησή σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Η πανσέληνος στις 5 πραγματοποιείται στον Κριό, στον έκτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με την εργασία και το κατά πόσο είναι λειτουργική η καθημερινότητά σου. Αφενός μπορεί να ολοκληρώνεις ένα πρότζεκτ που να σε έχει κουράσει το τελευταίο διάστημα, αφετέρου φαίνεται ότι είναι απαραίτητο να διαχειρίζεσαι σωστά τον χρόνο σου και τις σχέσεις σου – για να μην παθαίνεις ο ίδιος υστερίες που δεν ξεκουράζεσαι και δεν έχεις ευκαιρία να εκφραστείς, όχι τίποτα άλλο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Η πανσέληνος στις 5 πραγματοποιείται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή. Έχει ενδιαφέρον γιατί μια υπόθεση που σε απασχολεί ενδεχομένως, φαίνεται ότι τώρα μπορεί να ξεκαθαριστεί (επιτέλους) και να ξέρεις αν και πώς θα εξελιχθεί. Δύσκολο πράγμα οι αξεκαθάριστες συναισθηματικές υποθέσεις, αλλά για αυτό υπάρχουν και οι πανσέληνοι και οι εκλείψεις, για να βοηθούν να προχωρούμε μπροστά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στις 5 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, τις συγκατοικήσεις, τις οικογενειακές σχέσεις Είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος για αυτούς τους τομείς, μπορεί και αλλαγές να σκεφτείς να κάνεις στο σπίτι ώστε η ζωή σου να γίνει περισσότερο λειτουργική ή αποκλειστικά για αισθητικούς λόγους (που και πάλι φυσικά θα γίνει πιο λειτουργική η ζωή σου αν είσαι ικανοποιημένος σε αισθητικό επίπεδο). Μπορεί να έχεις και την ευκαιρία να λύσεις μια διαφορά με ένα οικογενειακό πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Η πανσέληνος στις 5 πραγματοποιείται στον Κριό, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με την επικοινωνία, κυρίως, αλλά και τις νέες γνωριμίες, τις συμφωνίες, τα μέσα μεταφοράς, τα αδέρφια. Πρώτα από όλα θα βοηθούσε πολύ να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που θέλεις και να τα ζητήσεις κιόλας. Η επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο μπορεί να βοηθήσει απεριόριστα αυτή την περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ιχθύς

Η πανσέληνος στις 5 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και φαίνεται ότι ξεκαθαρίζεται ένα οικονομικό θέμα ή οριστικοποιείται μια οικονομική συμφωνία. Τις μέρες γύρω από την πανσέληνο μπορεί να επικρατεί κάποια ένταση, βέβαια. Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο απέναντί σου ζώδιο, που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πλανητών είναι εκπληκτικός – όποτε βρίσκονται κάνουν μεγάλα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife