Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 04/12 - 10/12

Δευτέρα, Δεκέμβριος 4, 2017 - 10:45

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Η πανσέληνος που μόλις πραγματοποιήθηκε στις 3 είναι πιθανό αυτές τις μέρες να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο ή για ένα ταξίδι. Μπορεί όμως και να γίνει μια σημαντική γνωριμία που θα σε οδηγήσει σε ένα νέο ενδιαφέρον σημείο. Χμ. Για να δούμε γιατί παίζει να είναι και συναισθηματική.
Εξάλλου ο Άρης, που είναι και κυβερνήτης σου, από τις 9 θα βρίσκεται σε έναν εξαιρετικά συναισθηματικό, βαθύ, παθιασμένο οίκο σου. Ναι, η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον και να δεις τον κόσμο αλλιώς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Μια σημαντική αλλαγή αυτή τη βδομάδα είναι η μετακίνηση του Άρη από τον έκτο στον έβδομο οίκο σου. Όσο βρισκόταν στον έκτο, μπορεί να χρειάστηκε να δουλέψεις αρκετά, να κυνηγήσεις προθεσμίες και μάλλον να πιεστείς αρκετά,ο όγκος δουλειάς ή μιας υποχρέωσης μπορεί να ήταν αρκετός. Τώρα από αυτή την πλευρά ανακουφίζεσαι. Από τον έβδομο οίκο σου θα σε κάνει πολύ διεκδικητικό στις σχέσεις, ιδιαίτερα στον συναισθηματικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Η πρόσφατη πανσέληνος στο ζώδιο σου μοιάζει να ήρθε την κατάλληλη στιγμή, όπως όλα τον Δεκέμβριο, έναν έντονο μήνα με πολλές αλλαγές. Το σημαντικό είναι ότι μέσα σου κλείνει ένας κύκλος αυτές τις μέρες και ότι είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις κάτι νέο - ακόμη και ο τρόπος που οργανώνεις την καθημερινότητά σου μπορεί να αλλάξει ώστε να γίνει περισσότερο λειτουργικός και να γίνει κι εσύ περισσότερο αποτελεσματικός.
Ο Δεκέμβριος είναι ένας πολύ ενδιαφέρων μήνας για τη συναισθηματική σου ζωή και τις συνεργασίες. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα άρχισε να φαίνεται από την πρώτη μέρα του μήνα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, τον οίκο της συντροφικότητας και των σχέσεων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Ίσως ακόμη να είσαι λίγο επηρεασμένος από την πρόσφατη πανσέληνο στον δωδέκατο οίκο σου, η οποία ήταν πανσέληνος των αποκαλύψεων. Μπορεί να έφερε στην επιφάνεια δικές σου σκέψεις προς επεξεργασία ή να αποκάλυψε πληροφορίες που να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την προσωπική ή επαγγελματική σου εξέλιξη.
Ο Άρης από τις 9 θα βρίσκεται στον Σκορπιό, στον πέμπτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή και τον έρωτα: βέβαια Άρης, σημαίνει διεκδικητικότητα από τη μία πλευρά, αλλά και βιασύνη και παρορμητικές κινήσεις, ενθουσιασμός και γρήγορη απομυθοποίηση από την άλλη. Αν ελέγξεις με κάποιο τρόπο την όλη κατάσταση και επικεντρωθείς σε αυτόν ή αυτήν που έχεις απέναντί σου, οι εξελίξεις θα είναι εντελώς διαφορετικές από “μια απλή γνωριμία στη σειρά”.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Η πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στις 3 στους Διδύμους μπορεί και αυτή τη βδομάδα να στέλνει τα μηνύματά της. Αφορά σε φιλίες και ομάδες και ίσως είναι η στιγμή να ξεκαθαριστεί η θέση σου. Σχετίζεται και γενικότερα με την κοινωνική σου ζωή και δικτύωση και είναι πολύ πιθανό να εισαχθείς σε ένα νέο δίκτυο ανθρώπων. Μπορεί και να ολοκληρώνεις τις διαδικασίες για την προσωπική ή επαγγελματική σου ιστοσελίδα ή να προωθείς με κάποιο τρόπο το επαγγελματικό σου προφίλ.
Εντάξει, εννοείται ότι πρέπει να προσέχεις λίγο τα λάθη, τις απροσεξίες και τις καθυστερήσεις, είναι πιθανό να με τον ανάδρομο Ερμή να μην λείψουν και αυτά, αλλά σίγουρα διορθώνονται όλα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Το εκπληκτικό τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα που πραγματοποιήθηκε στις 3 σε επηρεάζει και αυτή τη βδομάδα και σχετίζεται με εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, γνωριμίες και συντροφικότητα. Τα σενάρια είναι πολλά, μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα συμφωνία ή και μια νέα συναισθηματική σχέση, μεταξύ άλλων.
Το ενδιαφέρον είναι ότι από τις 9 και ο Άρης θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου. Πρώτον, τα οικονομικά σου θα απαλλαγούν από την “παρορμητικότητά” του. Δεύτερον, ο Άρης στον τρίτο οίκο είναι σε μια πολύ καλή θέση, επικοινωνιακός, κοινωνικός, διεκδικητικός, και μπορεί να φέρει και νέες σχέσεις και γνωριμίες. Μόνο που κάποιες φορές μπορεί να είναι και απότομος. Είναι και ανάδρομος ο Ερμής, οπότε θέλει και μια έξτρα προσοχή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Αμέσως πριν ξεκινήσει η εβδομάδα έγινε ένας μικρός χαμός. Πρώτα από όλα ο Ερμής άρχισε να κινείται ανάδρομα, κάτι που σημαίνει ότι ο Δεκέμβριος θα έχει ένα πρόβλημα επικοινωνίας, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, θα έχει και κάποιες επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Όπως και να έχει, με τις νέες γνωριμίες μπορείς να προχωράς αργά, γιατί όταν αρχίσει να κινείται ορθόδρομα πάλι, μπορεί να διαπιστώσεις πτυχές στον άλλον ή την άλλη που τώρα να μην μπορείς να τις διακρίνεις. Και μιλάμε και για πτυχές που μπορεί να μην σου αρέσουν ή και να σου αρέσουν. Αυτό είναι το θέμα με τον ανάδρομο, ότι η κρίση μας είναι λίγο ό, τι να 'ναι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Μόλις στις 3 του μήνα πραγματοποιήθηκε μια υπέροχη όψη που σε αφορά άμεσα, το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα,που σε επηρεάζει και αυτή τη βδομάδα. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο Ποσειδώνας στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της συναισθηματικής σου ζωής εν γένει. Όχι μόνο είναι πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο αυτή την περίοδο, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι με τον εαυτό σου έρχεσαι σε μια ιδιαίτερα καλή εποχή, τον αφήνεις περισσότερο “ελεύθερο” να εκφραστεί με αποτέλεσμα να τον γνωρίσεις καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας σου, στις 20 θα απελευθερωθείς από τον Κρόνο στο ζώδιό σου, που δεν ένιωθε και πολύ άνετα εκεί (ούτε εσύ μαζί του) και αυτό σημαίνει ότι η ζωή σου αλλάζει, γίνεται πιο ανάλαφρη και επιβραβευτική.
Η Αφροδίτη ήδη μόλις πέρασε στο ζώδιό σου και αρχίζεις να βλέπεις μια διαφορά.
Στο ζώδιό σου όμως κινείται ανάδρομα και ο Ερμής: εδώ θέλει λίγη προσοχή στην επικοινωνία και αν προκύψουν καθυστερήσεις ή κάποια μπερδέματα, έχε τη βεβαιότητα ότι αυτά θα ξεκαθαριστούν πολύ σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Τον ανάδρομο Ερμή μην τον παρεξηγείς, ακόμη και αν φέρνει κάποια μικροαναστάτωση ή κάποιες καθυστερήσεις, έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί αποτελεί ένδειξη ότι διερευνάς δυναμικά το παρελθόν σου, ότι έρχονται και στην επιφάνεια παλιές ανάγκες και επιθυμίες σου και ότι είναι ώρα να ασχοληθείς και με αυτές, να τις αποδεχτείς και αργότερα, ενδεχομένως, να δεις και τι θα κάνεις μαζί τους.
Ο Άρης από τις 9 θα βρίσκεται στον πιο κοινωνικό σου οίκο και αυτό σημαίνει ότι θα γίνει λίγο το έλα να δεις τον Δεκέμβριο, ειδικά αυτή τη βδομάδα μπορείς να κάνεις και μια πολύ σημαντική γνωριμία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Μόλις στις 3 του μήνα έγινε ένας χαμός διότι την ίδια μέρα άρχισε να κινείται ανάδρομα ο Ερμής, είχαμε πανσέληνο στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη συναισθηματική σου ζωή και μια εξαιρετική όψη μεταξύ Δία και Ποσειδώνα.
Λοιπόν, ο ανάδρομος είναι ένα θέμα αυτόν τον μήνα, αλλά βρίσκεται μαζί με την Αφροδίτη στον οίκο της κοινωνικής σου ζωής και αυτό είναι πολύ πιθανό να σημαίνει ότι επανέρχονται κάποια πρόσωπα από το φιλικό ή συναισθηματικό παρελθόν για να λυθούν κάποια πράγματα που έχουν μείνει μέσα σου μάλλον μπερδεμένα. Οι ξεκάθαρες κουβέντες είναι πολύ σημαντικές, με την έννοια του να εξηγούμε και τι μας δυσαρεστεί ή μας έχει δυσαρεστήσει και πώς αισθανόμαστε. Κι αυτό γιατί ο άλλος μπορεί να είναι τόσο αλλού που να μην έχει καταλάβει και τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υχθύς

Το ενδιαφέρον πέφτει κυρίως στη δουλειά, θα έχεις αρκετή από ό, τι φαίνεται αλλά οι προοπτικές είναι εξαιρετικά καλές, ίσως οι καλύτερες τα τελευταία τρία χρόνια. Πρώτα από όλα γιατί δεν μένουν παρά λίγες μέρες για να φύγει ο Κρόνος από τον οίκο των επαγγελματικών σου από όπου σε δυσκόλευε αυτά τα χρόνια, έπειτα επειδή θα έχουμε και μια νέα Σελήνη σε αυτό το σημείο την ερχόμενη εβδομάδα, και τέλος επειδή ήδη εκεί βρίσκεται η Αφροδίτη και αυτό είναι ό, τι καλύτερο για αυτή την περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife