Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 05/02 - 11/02

Δευτέρα, Φεβρουάριος 5, 2018 - 08:45

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στους Ιχθύς, στον οίκο σου που σχετίζεται με τις εσωτερικές διεργασίες, τα μυστικά, τις παρασκηνιακές καταστάσεις, τις αποκαλύψεις, τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Φαίνεται ότι η παρουσία της σε αυτό το σημείο είναι ανακουφιστική, βελτιώνει την ψυχολογική σου κατάσταση, απλοποιεί τον τρόπο σκέψης σου (σε βγάζει δηλαδή από λαβυρινθώδη μονοπάτια που είναι αμφίβολο αν καταλήγουν κάπου) και δομεί λίγο “το χάος”.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στους Ιχθύς, στον πιο κοινωνικό οίκο σου που σχετίζεται με τις ομάδες, τη δικτύωση αλλά και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Το αντίθετο της εσωστρέφειας δηλαδή. Έρχεσαι περισσότερο κοντά με άλλους ανθρώπους, νιώθεις πολύ καλύτερα με την αλληλεπίδραση και την ανταλλαγή ιδεών και αυτό σε ωφελεί και σε πρακτικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και την καριέρα σου και αυτό είναι σημαντικό γιατί μπορείς να κατευθύνεις σε ένα σημαντικό βαθμό εσύ τις εξελίξεις. Οι επαγγελματικές επαφές είναι περισσότερο ειλικρινείς, ζεστές και έντιμες, αναγνωρίζεται η δουλειά σου και αναγνωρίζεσαι και ως επαγγελματίας. Και ο Δίας και ο Άρης έχουν μια σημαντική για την εργασία και την επαγγελματική σου εξέλιξη θέση. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ένατο οίκο σου, κάτι που αποτελεί ένδειξη ότι οι συναισθηματικοί σου ορίζοντες διευρύνονται, ότι πιθανώς έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις ή να γνωρίσεις έναν άνθρωπο από το εξωτερικό ή διαφορετικής κουλτούρας που να έχει ενδιαφέρον (και συναισθηματικό και επαγγελματικό). Ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να φέρει αρκετή δουλειά και αυτό θέλει οργάνωση από την πλευρά σου και μέθοδο. Σίγουρα μπορεί να είναι μια πολύ αποτελεσματική και παραγωγική περίοδος, αλλά ο όγκος δουλειάς και οι προθεσμίες μπορεί να πιέζουν λίγο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με δύο σημαντικούς τομείς. Ο πρώτος είναι ο συναισθηματικός, πρόκειται για τον οίκο του πάθους, του μοιράσματος σε μια σχέση και του συναισθηματικού βάθους και η επιρροή της Αφροδίτης είναι βέβαιη και θετική. Ο δεύτερος είναι ο οικονομικός. Επειδή και η ίδια σχετίζεται με τα οικονομικά και είναι πλανήτης της αρμονίας, λειτουργεί συμπληρωματικά σε αυτό το σημείο, ευνοεί τις οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, φέρνει νέες ιδέες και ανοίγει νέους δρόμους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα, τις σχέσεις και τις συνεργασίες, μια πάρα πολύ καλή θέση για τον πλανήτη της αρμονίας και της αγάπης. Δεν είναι μόνο ότι η συμπόρευση με τους άλλους ευνοείται, είναι και ότι ένα πιθανό σενάριο είναι να γίνει μια νέα συναισθηματική γνωριμία ή να δεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση να εξελίσσεται.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Η Αφροδίτη μέχρι τις 11 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, κάτι τουλάχιστον εξαιρετικό για τη συναισθηματική σου ζωή και για τη σχέση σου με τα παιδιά. Οι επαφές σου με τους άλλους γίνονται περισσότερο ζεστές, αν και είναι σημαντικό να προσέξεις λίγο τον αυθορμητισμό σου επειδή ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να σε κάνει αρκετά παρορμητικό σε επικοινωνιακό επίπεδο. Όπως πολύ καλά ξέρεις, όμως, ως ζώδιο της κομψότητας και της διπλωματίας, η ειλικρίνεια είναι μεν ένα προσόν, αλλά πρέπει να δίνεται με τον σωστό τρόπο, γιατί αν είναι ωμή, γίνεται προσβλητική ενδεχομένως.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη μέχρι τις 11 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου και θα ασχολείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι και μπορείς να ανανεώσεις τον χώρο σου ή να βρεις και κάτι νέο αυτή την περίοδο. Από τις 11 και μετά θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και με τη σχέση σου με τα παιδιά και όλοι αυτοί οι τομείς μπορούν να έχουν εξαιρετικές εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Η Αφροδίτη μέχρι τις 11 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και η επικοινωνία θα γίνεται περισσότερο συναισθηματική, ενώ θα έχεις και την ευκαιρία να γνωρίσεις και νέους ανθρώπους. Εν τω μεταξύ και ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, δηλαδή μιλάμε για απίστευτη ενέργεια, επιθυμία για νέα πράγματα, γοητεία, μαγνητισμό και σεξαπήλ. Το σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσεις όλη αυτή την ενέργεια με τον κατάλληλο τρόπο και όχι να την κατασπαταλήσεις ή να μην τη διαχειριστείς με κάποιο τρόπο και να νιώσεις τελικά εξαντλημένος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη μέχρι τις 11 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς λίγο με αυτά και να έχεις και θετικά αποτελέσματα. Διότι από μόνη της κάτι μπορεί να κάνει η Αφροδίτη. αλλά αν βάλεις κι εσύ λίγο το χεράκι σου μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα.
Αλλά και από τις 11 και μετά που θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου η επικοινωνία θα γίνεται περισσότερο συναισθηματική και θα μπορέσεις να εκφράσεις πράγματα που δεν σου είναι και πολύ εύκολο να εκφράσεις, γιατί μπορεί να τολμάς τα πάντα σε θέματα επαγγελματικά, αλλά σε πιο συναισθηματικά έχεις μια συστολή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Πρόσφατα είχαμε μια έκλειψη Σελήνης στον οίκο σου που σχετίζεται με τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες και είναι πολύ πιθανό να πήρες ένα σημαντικό μήνυμα για μια σχέση, νέα ή παλιά, το μήνυμα είναι είτε πράσινο φως, είτε κόκκινο, ξεκάθαρα πράγματα δηλαδή. Το πιο πιθανό είναι να εξελιχθούν θετικά τα πράγματα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 11 και με τον κυβερνήτη σου σε καλή όψη με την έκλειψη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Η πρόσφατη έκλειψη Σελήνης στον έκτο οίκο σου είχε και εξακολουθεί να έχει αρκετά θετικά στοιχεία και μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι αυτές τις μέρες ολοκλήρωσες ένα επαγγελματικό έργο ή ότι ξεκινάς κάτι νέο. Έχεις βέβαια και τον Άρη στον οίκο των επαγγελματικών σου που σημαίνει πολλή δουλειά, ενθουσιασμός, παραγωγικότητα, και γενικότερα κινητικότητα σε αυτόν τον τομέα, αλλά και ενδεχομένως εξάντληση, η οποία μπορεί να εκφραστεί με διάφορους τρόπους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus