Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 06/11 - 12/11

Τρίτη, Νοέμβριος 7, 2017 - 09:45

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Το θέμα της εβδομάδας: η μετακίνηση της Αφροδίτης στον όγδοο ηλιακό οίκο σου. Όπως θα έχεις καταλάβει, στον όγδοο οίκο σου γίνεται ένας χαμός – με τη θετική έννοια, και όγδοος οίκος σημαίνει επιθυμία, συναισθηματικό βάθος, μεταμόρφωση μέσα από μια συναισθηματική σχέση, βαθιά αγάπη και οικειότητα. Η Αφροδίτη εκεί μπορεί να δράσει όντως μεταμορφωτικά, και να φέρει και μια νέα σχέση με έναν άνθρωπο που να τον βλέπεις και να νιώθεις ότι πατιούνται κουμπιά που βγάζουν τον καλύτερο εαυτό σου στην επιφάνεια. Ίσως επειδή κάποια στοιχεία του-της σου είναι προφανές πόσο σε συμπληρώνουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που σημαίνει σχέσεις, συνεργασίες και συντροφικότητα, και πρόσεξε, η Αφροδίτη, εκτός από το ότι κυβερνάει το ζώδιό σου, είναι ο πλανήτης των σχέσεων και τη συντροφικότητας και φυσικά η άμεση επιρροή της σε αυτόν τον τομέα είναι πάντα θετική. Εκεί λοιπόν συναντάει και τον Δία και συνεργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη από τις 7 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου και το τουλάχιστον φανταστικό είναι ότι εκεί θα συναντήσει και τον Δία, πλανήτη της επέκτασης, της αφθονίας και της ευημερίας Στο ίδιο σημείο επίσης θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη λίγο αργότερα που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Νοέμβριος σημαίνει έκτος οίκος. Και τι σημαίνει έκτος οίκος; Αρκετά, τα σημαντικότερα όμως είναι η εργασία και η εμφάνιση και σωματική σου κατάσταση. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Και ξαφνικά ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο το βάρος πέφτει στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Και πρόσεξε τώρα: Σε αυτό το σημείο βρίσκεται ήδη ο Δίας και η διέλευσή του αυτή αποτελεί ένδειξη ικανοποίησης, επέκτασης, αφθονίας, θετικών εξελίξεων, που θα έχει και διάρκεια έναν χρόνο. Μαζί του όμως θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 7 και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας και παρεμπιπτόντως εκεί θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη του μήνα λίγο αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Ο Δίας εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, τη συναισθηματική ασφάλεια και το περιβάλλον σου γενικότερα. Ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας είναι φοβερά υποστηρικτικός, μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις αλλαγές στο σπίτι ώστε να γίνει ακριβώς έτσι όπως θέλεις και χρειάζεσαι για παράδειγμα, να βρεις το σπίτι των ονείρων σου, να βρεθείς στην πόλη των ονείρων σου. Μαζί του θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 7 και είναι πολύ σημαντικό το ότι αυτοί οι δύο ενώνουν τις δυνάμεις τους, η κατάσταση γίνεται πολύ ζεστή και συναισθηματική, για παράδειγμα μπορεί να ξαναδείς συγγενείς που έχεις καιρό να δεις, να βελτιώσεις την επαφή στις στενές προσωπικές σου σχέσεις και να νιώσεις πραγματικά ασφαλής σε συναισθηματικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον Σκορπιό, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες, την κοινωνική σου ζωή και τις συμφωνίες, τα συμβόλαια, κλπ. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της ευημερίας. Η συνύπαρξη των δύο αυτών πλανητών είναι μόνο θετική, ο ένας μεγεθύνει τα θετικά στοιχεία του άλλου και η επικοινωνία γίνεται η λέξη κλειδί αυτή την περίοδο, κάθε τομέας της ζωής σου, κάθε είδος σχέσης, επαγγελματικής, φιλικής ή συναισθηματικής μπορεί να εξελιχθεί με τις δυνατότητες που σου δίνονται τώρα. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Η Αφροδίτη μετακινείται στις 7 από το ζώδιό σου στον Σκορπιό. Και μπορεί να λες ότι τώρα δεν θα έχεις την εύνοιά της, αλλά αυτό είναι λάθος, γιατί θα την έχεις και σε έναν πολύ σημαντικό και νευραλγικό τομέα, τα οικονομικά. Εκεί μάλιστα θα συναντήσει τον ευεργέτη Δία, πλανήτη της αφθονίας, της τύχης και της θετικότητας. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να κάνεις σχέδια, για να ασχοληθείς με τις ιδέες σου και κάποιες από αυτές να δεις μήπως μπορείς να τις υλοποιήσεις. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας σου. Ήδη ξέρεις ότι ο Δίας βρίσκεται μαζί σου και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί είναι ο πλανήτης της θετικότητας, της ευημερίας και της επέκτασης, αυτός που θα αλλάξει πολλά στη ζωή σου μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο. Στις 7 όμως θα τον συναντήσει στο ζώδιό σου η Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και των σχέσεων. Πρώτα από όλα η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να έχει τρελές εξελίξεις αυτή την περίοδο. Και γιατί γίνεσαι περισσότερο ελκυστικός και λαμπερός, αλλά και γιατί η επικοινωνία σου αποκτά κάποια στοιχεία ιδιαίτερα αξιόλογα, γίνεται περισσότερο ζεστή, τρυφερή και έχεις περισσότερη ενσυναίσθηση, μπαίνεις δηλαδή στη θέση του άλλου και έχεις περισσότερη κατανόηση. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον Σκορπιό, στον δωδέκατο οίκο σου δηλαδή, όπου θα συναντήσει και τον Δία, πλανήτης της επέκτασης, της τύχης και της ευημερίας. Αυτοί οι δύο λοιπόν θα βρίσκονται σε ένα σημείο που σχετίζεται με τις εσωτερικές διεργασίες και την ψυχολογική σου κατάσταση και είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό, επειδή μοιάζει σαν ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος να αποτελούν και την έξοδό σου από ένα κάπως σκοτεινό τούνελ. Εξάλλου είναι οι μήνες που προετοιμάζουν την αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σου και αυτό είναι το σούπερ νέο για όλους τους Τοξότες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον Σκορπιό, στον ενδέκατο οίκο σου όπου θα συναντήσει και τον Δία, πλανήτη της τύχης, της θετικότητας και της ευημερίας. Ο εν λόγω οίκος έχει να κάνει με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τις ομάδες, αλλά και τις καινοτόμες ιδέες και τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Πρόκειται για μια πολύ συναρπαστική περίοδο, αρκεί να επιτρέψεις στον εαυτό σου να είναι με κόσμο και να είναι και ανοιχτός στους νέους ανθρώπους. Αν μέχρι τώρα ήσουν σε μια μικρή ή μεγάλη φάση εσωστρέφειας, τώρα μπαίνεις σε μια εντελώς πιο κοινωνική και εξωστρεφή φάση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Η έμφαση του μήνα δίνεται στα επαγγελματικά σου. Και μάλιστα με πολύ καλές και θετικές προοπτικές και εξελίξεις. Σε αυτό το σημείο ήδη βρίσκεται ο Δίας, ο πλανήτης της γενναιοδωρίας, της αφθονίας και της επέκτασης, και πολύ πιθανό να αρχίσεις ήδη να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά, ότι τα πράγματα γίνονται τουλάχιστον πιο ενδιαφέροντα σε αυτόν τον τομέα. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υχθύς

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον Σκορπιό, στον ένατο οίκο σου όπου θα συναντήσει και τον Δία. Και αυτή η συνάντηση είναι ιδανική, γιατί 1. ο Δίας και η Αφροδίτη είναι δύο από τους πιο θετικούς πλανήτες, ο πρώτος συμβολίζει μεταξύ άλλων την επέκταση και την αφθονία και η δεύτερη την αρμονία, την αγάπη, τις σχέσεις και τα οικονομικά, 2. ο Δίας μεγεθύνει τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης εφόσον βρίσκονται μαζί. Και ο ένατος οίκος σημαίνει ταξίδια, διεύρυνση των οριζόντων σου, γνώση, αλλαγή οπτικής γωνίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife