Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 08/01 - 14/01

Δευτέρα, Ιανουάριος 8, 2018 - 09:15

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον όγδοο οίκο σου και αποτελούν ένα αχτύπητο δίδυμο δυναμισμού και τύχης. Ο εν λόγω οίκος έχει να κάνει με το πάθος και το συναισθηματικό βάθος, με όλα όσα μοιράζεσαι σε μια σχέση, αλλά και τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τους άλλους. Αυτή την περίοδο μπορείς να είσαι διεκδικητικός σε αυτόν τον τομέα και να επιχειρήσεις να κάνεις διάφορες κινήσεις που ενδεχομένως μπορούν να βελτιώσουν την οικονομική σου κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα, τις σχέσεις και τις συνεργασίες, ένα πολύ δυνατό δίδυμο δηλαδή σε ένα πολύ σημαντικό σημείο. Ο Ιανουάριος έχει ενδιαφέρον από πολλές πλευρές. Η μία από τις σημαντικότερες είναι αυτή των σχέσεων. Στα πιθανά σενάρια είναι η σύναψη μιας νέας συνεργασίας ή η δημιουργία μιας νέας συντροφικής σχέσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται μαζί στον Σκορπιό, στον έκτο οίκο σου δηλαδή και αυτό αρχικά σημαίνει ότι θα έχεις αρκετή δουλειά και αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν από τις πρώτες μέρες κιόλας της χρονιάς. Όμως οι προοπτικές φαίνονται ενδιαφέρουσες για την εργασία, μπορεί να αναλάβεις κάτι νέο αυτές τις μέρες για παράδειγμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή, τον έρωτα και τη δημιουργικότητα - είναι τεράστια υπόθεση να έχεις αυτούς τους δύο σε ένα σημείο τόσο λαμπερό και συναισθηματικό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Λοιπόν, ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται μαζί στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και την αίσθηση ασφάλειας και η παρουσία τους εκεί έχει πρώτα από όλα τεράστια θετική σημασία. Μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα όχι μόνο όσον αφορά στον χώρο σου ή σε σχέση με ένα νέο σπίτι που μπορείς να βρεις, αλλά και όσον αφορά στις σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες, την κοινωνική σου ζωή και ως συνδυασμός είναι εκπληκτικός. Η συνεργασία τους μπορεί να φέρει νέες συμφωνίες, μια νέα γνωριμία ή απλώς να μετατρέψει μια ήδη υπάρχουσα σε κάτι που να έχει περισσότερο νόημα και έντονα συναισθήματα. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται μαζί στον δεύτερο οίκο σου και αυτό έχει δύο πλευρές για τα οικονομικά σου. Από τη μία μεριά μιλάμε για διεκδικητικότητα και θετικές εξελίξεις, προσπάθειες που μπορούν να έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα και ευκαιρίες, από την άλλη μπορεί και να μιλάμε για κάποια έξτρα έξοδα, καθότι ο Άρης είναι βιαστικός και παρορμητικός και ο Δίας μεγεθύνει αυτά τα χαρακτηριστικά του Άρη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Ο Άρης και ο Δίας, ένα αχτύπητο δίδυμο, βρίσκονται στο ζώδιό σου και σου δίνουν απίστευτη ενέργεια για να κινηθείς προς τους στόχους σου. Ο Άρης είναι ο πλανήτης των νέων ξεκινημάτων, στη δική σου περίπτωση ίσως μιλάμε για επαγγελματικά ξεκινήματα κυρίως, αλλά όχι μόνο, και ο Δίας είναι πλανήτης της αφθονίας και των θετικών εξελίξεων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, και πρώτα από όλα να πούμε ότι είναι ένα δυνατό δίδυμο. Βέβαια, ο Άρης φέρνει στην επιφάνεια όλα όσα χρειάζονται επεξεργασία, επίλυση, αποδοχή, όλα αυτά που πρέπει να σκεφτείς δηλαδή. Και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι σίγουρα εντελώς λυτρωτικό. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Ο Άρης και ο Δίας είναι ένας δυνατός συνδυασμός που βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου, ο οποίος έχει να κάνει με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις φιλικές σου σχέσεις. Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που μεταξύ άλλων έχει αποτέλεσμα ως μήνας “κοινωνικός”, δηλαδή οι σχέσεις και οι ομάδες στις οποίες ανήκεις ή εντάσσεσαι παίζουν σημαντικό ρόλο σε διάφορους τομείς της ζωής σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Ο Άρης και ο Δίας είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και δυναμικό δίδυμο που βρίσκεται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου. Δηλαδή μιλάμε για δυναμισμό, ενθουσιασμό, ενδεχομένως για ένα νέο ξεκίνημα, αλλά και για μια εξέλιξη που μπορεί να φέρει ο Δίας. Το ξεκίνημα του νέου έτους δείχνει ότι μπορείς να κάνεις τις κινήσεις σου ώστε να προωθήσεις τον τομέα αυτόν και ότι το έδαφος είναι γόνιμο για αλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον ένατο οίκο σου, ένα πολύ δυναμικό δίδυμο που ως συνδυασμός αφορά στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, καθότι αυτοί οι δύο κυβερνούν αυτούς τους τομείς. Και βρίσκονται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με το εξωτερικό, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και την διαφορετική αντίληψη κάποιων θεμάτων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife