Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 09/10 - 15/10

Δευτέρα, Οκτώβριος 9, 2017 - 10:00

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Αυτή η εβδομάδα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες της χρονιάς. Και αυτό γιατί ο τιτανοτεράστιος Δίας, ο πλανήτης των θετικών εξελίξεων, της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης θα περάσει στις 10 στον όγδοο οίκο σου: Ο εν λόγω οίκος έχει αρκετές πλευρές, μία από αυτές είναι ότι σχετίζεται με το πάθος και το συναισθηματικό βάθος σε μια σχέση. Μια άλλη είναι ότι σχετίζεται με τα οικονομικά, κυρίως αυτά που έρχονται, για παράδειγμα, ως δώρα, τα οικονομικά των άλλων, τις οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές της χρονιάς. Και αυτό γιατί ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται εδώ και έναν χρόνο στον Ζυγό, στις 10 θα μετακινηθεί στο απέναντί σου ζώδιο, τον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο. Πρώτα από όλα ποιος είναι ο Δίας: είναι ο πλανήτης της αφθονίας, της τύχης, της διευρυμένης αντίληψης και της καλοζωίας, της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων. Από όπου και αν περνάει, αφήνει κάτι καλό είναι η αλήθεια. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Το γεγονός του μήνα και ένα από τα σημαντικότερα της χρονιάς, είναι ότι από τις 10 ο Δίας θα βρίσκεται στον Σκορπιό για έναν χρόνο. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, της θετικότητας και της επέκτασης, ο πλανήτης με τα δώρα. Ο Σκορπιός είναι ο έκτος οίκος σου που σχετίζεται με την εργασία, την υγεία, τη λειτουργική καθημερινότητα και την εμφάνιση. Το πέρασμά του από αυτό το σημείο είναι ευεργετικό. Πρώτα από όλα μπορείς να αλλάξεις συνήθειες, να ξεκινήσεις διατροφή, άσκηση και γενικότερα να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου (και τους άλλους παρεμπιπτόντως). 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Το γεγονός του μήνα και ένα από τα σημαντικότερα της χρονιάς είναι ότι ο Δίας θα βρίσκεται από τις 10 στον πέμπτο οίκο σου, όπου και θα παραμείνει έναν χρόνο. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της γενναιοδωρίας, της αφθονίας, της επέκτασης και της τύχης και ο οίκος σου στον οποίο θα βρίσκεται είναι αυτός του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών. Για έναν ολόκληρο χρόνο το σενάριο να ερωτευτείς και να “αποπροσανατολιστείς” είναι ένα από τα πιο πιθανά – η ζωή σου μπορεί να αλλάξει, λόγω έρωτα, και να αλλάξεις κι εσύ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Ο Οκτώβριος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της μετακίνησης του Δία, ο οποίος βρισκόταν τον τελευταίο χρόνο στον Ζυγό. Από τις 10 λοιπόν, και για έναν ολόκληρο χρόνο, ο πλανήτης των θετικών εξελίξεων, της αφθονίας και της τύχης, ένας πλανήτης που μας αρέσει πάρα πολύ και μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το σημείο στο οποίο βρίσκεται, θα ευνοεί με κάθε τρόπο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Αυτός λοιπόν είναι ένας από τους αγαπημένους τομείς για έναν Λέοντα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Το γεγονός του μήνα και μάλιστα ένα από τα πιο σημαντικά της χρονιάς, είναι η μετακίνηση του Δία. Από τις 10 ο πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της ευημερίας θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου. Ο Δίας είναι ένας πλανήτης που διευκολύνει καταστάσεις, και φέρνει ευκαιρίες εκεί που κάποιες φορές δεν τις περιμένεις, ο πλανήτης που μπορεί να σε σώσει τελευταία στιγμή. Ο τρίτος οίκος σου έχει να κάνει με επικοινωνία, συμφωνίες, γνωριμίες και δικτύωση. Η έκφραση, προφορική ή γραπτή, θα σου βγαίνει αβίαστα κατά κάποιο τρόπο. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας, των θετικών εξελίξεων και της τύχης. Είναι ένας πλανήτης που μας ενθαρρύνει να κοιτάμε μπροστά και που φέρνει ευκαιρίες, κάποιες φορές εκεί που δεν τις περιμένουμε. Στις 10/10 θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου και θα μετακινηθεί στον δεύτερο οίκο σου για να εστιαστεί στα οικονομικά σου. Για έναν χρόνο από τώρα θα έχεις ευκαιρίες να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου, να προγραμματιστείς, να έχεις κέρδη και οικονομικά οφέλη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Ο Δίας είναι πλανήτης της θετικότητας, της τύχης, της ευημερίας και της επέκτασης. Είναι ένας πλανήτης που μας ενδιαφέρουν πολύ και η πορεία του και οι γωνίες που κάνει με άλλους πλανήτες. Και το γεγονός του μήνα, και ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς, είναι ότι από τις 10 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιό σου για έναν ολόκληρο χρόνο! Πραγματικά η ζωή σου μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να έχεις θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, να κοιτάξεις μπροστά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Το νέο της εβδομάδας και ένα από τα σημαντικότερα της χρονιάς έχει να κάνει με τη μετακίνηση του κυβερνήτη σου Δία, πλανήτη της τύχης, των θετικών εξελίξεων, της επέκτασης και της αφθονίας. Γενικά των καλών πραγμάτων όπως καταλαβαίνεις - ο Δίας από όπου περνάει, αφήνει κάτι καλό και φέρνει αισιοδοξία και ευκαιρίες. Από τις 10 λοιπόν θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που έχει να κάνει με τη διάθεσή σου και την ψυχολογική σου κατάσταση. Μπορεί κάποιες φορές που θα είσαι μόνος, να νιώθεις ότι είσαι απόλυτα δημιουργικός.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Το σημαντικό νέο της εβδομάδας και ένα από τα σημαντικότερα της χρονιάς, είναι ότι ο Δίας, πλανήτης των θετικών εξελίξεων, της τύχης και της επέκτασης, μετακινείται στις 10 στον Σκορπιό, τον ενδέκατο οίκο σου δηλαδή. Ο εν λόγω οίκος έχει να κάνει με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τους φίλους, τις νέες γνωριμίες και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Το να περιτριγυρίζεσαι από ενδιαφέροντες ανθρώπους, πλέον, είναι κάτι που θα γίνεται εύκολα. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Το σημαντικό νέο της εβδομάδας και μάλιστα ένα από τα σημαντικότερα κάθε χρονιά, είναι η μετακίνηση του Δία, του πλανήτη που συμβολίζει την ευημερία, τις θετικές εξελίξεις, την τύχη, την επέκταση και την αφθονία. Ο Δίας είναι ο πλανήτης που βοηθάει σε σημείο να κακομαθαίνει. Που στηρίζει και σου κάνει πλάτες εκεί που δεν το περιμένεις. Από τις 10 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που αφορά ξεκάθαρα σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας και από εκεί θα ευνοεί με κάθε τρόπο αυτόν τον τομέα για έναν χρόνο. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ιχθύς

Το γεγονός της εβδομάδας και ένα από τα σημαντικότερα της χρονιάς, είναι η μετακίνηση του Δία, πλανήτη της τύχης, της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων. Ο εκπληκτικός αυτός πλανήτης που ευνοεί με κάθε τρόπο τον τομέα που επηρεάζει κάθε χρόνο, φέτος θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου, στον Σκορπιό, ένα ζώδιο συμβατό με το δικό σου. Κεντρικοί τομείς θα είναι η εκπαίδευση, οι στόχοι, τα ταξίδια (ετοίμασε βαλίτσες από τώρα, φέτος μπορείς να κάνεις αρκετά και σημαντικά ταξίδια) και η αλλαγή τρόπου σκέψης, η διεύρυνση των οριζόντων σου είτε μέσω εμπειριών, όπως είναι η αλλαγή περιβάλλοντος, είτε μέσω σχέσεων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife