Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 11/03 - 17/03

Δευτέρα, Μάρτιος 12, 2018 - 09:30

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

Αναβαθμίζεστε σε υπερβολικό σημείο και αυτό είναι κάτι που το βλέπετε, το νιώθετε και το εκπέμπετε. Γενικώς βρίσκεστε σε καλό μονοπάτι εξέλιξης. Το μόνο που σας ενοχλεί και σας στενοχωρεί είναι ότι μπορεί κάποια οικογενειακά θέματα να σας κλείνουν περισσότερο απ’ ότι πρέπει και να νιώθετε ότι χρειάζεται να κάνετε υπερβολικές προσπάθειες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Το παρασκήνιο συνεχίζεται με πιο δυναμικό τρόπο, αφού είτε γίνονται μέσα σας διάφορες διεργασίες είτε συζητήσεις με ένα άτομο, πιθανόν Κριό, που κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλάτε. Είχατε δώσει την υπόσχεση ότι θα είστε ξεκάθαροι μεταξύ σας, κυρίως σε θέματα συνεργασίας αλλά και σε προσωπικά. Τελικά όμως, κάτι σας κατατρέχει και σας καταδιώκει και δεν θέλετε με τίποτα να βγάλετε μυστικά στην επιφάνεια γιατί μπορεί να ταράξουν τα ήρεμα νερά. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθύς, ενώ φαίνεται ότι στην αρχή σας μπερδεύει, τελικά σας βοηθάει να πετάξετε τα παλιά συναισθήματα και γενικώς όλα τα μπερδέματα, τις λύπες και οτιδήποτε σας είχε κάνει να είστε εξαρτημένοι ακόμα και σε θέματα δουλειάς. Θα ξεκινήσετε σε ένα καινούργιο, τελείως καθαρό έδαφος, όπου τα πράγματα θα έχουν δομή και λιγότερη συναισθηματική καταπίεση, ώστε να λυτρωθείτε από διάφορα άτομα, συζητήσεις και καταστάσεις που δεν σας άφηναν να προχωρήσετε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Ιχθύων, επειδή είναι σε υδάτινο ζώδιο και έχει να κάνει με το συναίσθημα, σας επηρεάζει άμεσα και σίγουρα πολύ θετικά, γιατί δε σας βάζει αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Αντίθετα, είναι σα να μπαίνετε στα δικά σας λημέρια, σα να αναγνωρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις που μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Δυναμώνετε πάρα πολύ αυτό το διάστημα, γιατί βλέπετε ότι οι προτάσεις, οι σκέψεις σας και οι ιδέες σας έχουν κάποια απήχηση. Και όταν το νιώθετε αυτό πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας, εστιάζεστε στο ύψιστο κομμάτι του δυναμικού σας και λειτουργείτε πιο εύκολα και με περισσότερη άνεση. Η Νέα Σελήνη φέρνει κάποιες αλλαγές κυρίως στον συναισθηματικό τομέα αλλά και σε επίπεδο συνεργασιών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονα σας στις 17 του μηνός στο ζώδιο των Ιχθύων, γενικώς δεν σας αναστατώνει, αλλά σας υποχρεώνει με τρόπο ήρεμο, απαλό και γλυκό να θέσετε μια καινούργια λειτουργία, κυρίως σε θέματα συνεργασιών και πολύ στενών σχέσεων. Θα βάλετε στη ζωή σας περισσότερο το συναίσθημα και τη συμπόνια που έχει να κάνει με τα άλλα άτομα. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Αντιλαμβάνεστε πλέον ότι πρέπει να φύγετε τελείως από ένα μικρό χάος που επικρατεί, όπου το συναίσθημά σας είναι κάπως μπερδεμένο. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει να το καταλάβετε αυτό. Ιδίως οι γεννημένοι το γ΄ δεκαήμερο κάνετε την επανάστασή σας, με τον Ουρανό στον άξονά σας, στον Κριό που σας πριμοδοτεί και σας προδιαθέτει για τις μεγάλες αλλαγές που θα σας βγάλουν από την πεπατημένη πραγματικότητά σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθύς βοηθάει εσάς που έχετε γεννηθεί το γ΄ δεκαήμερο να κάνετε ότι μπορείτε καλύτερο για τον εαυτό σας αλλά και για μια νέα αρχή που θέλετε να γίνει αυτή τη στιγμή σε θέματα επαγγελματικά, δημιουργικά, στο θέμα ενός παιδιού είτε ακόμα και μιας ερωτικής κατάστασης. Τώρα λοιπόν αφού έχετε όλες τις δυνάμεις στα χέρια σας θα πρέπει να δράσετε και να μη σκεφτείτε τι είχε γίνει παλιά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Ο Άρης συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σας και να σας δίνει τις τελευταίες αναλαμπές δύναμης, διόρασης, διαίσθησης, αλλά και μιας ηγετικής ικανότητας να τα βγάλετε πέρα και κυρίως να αποφασίσετε τι χρειάζεται τελικά να πάρετε και τι να αφήσετε. Αυτό το διάστημα πριμοδοτείστε εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες με πολύ δυναμικό τρόπο αλλά και πολύ αυτόνομο. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Δυναμώνει κάπου μέσα σας η ιδέα ότι μπορείτε να τα καταφέρετε χωρίς δεκανίκια και αυτό γίνεται επειδή έχετε αρχίσει να αντιμετωπίζετε με κάποια ευαισθησία τον εαυτό σας και χωρίς σκληρότητα ακόμα και για κάποια λάθη ή ενοχές που ίσως έχετε. Η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει περισσότερο στο να βάλετε σε μια τάξη σκέψεις που είναι απείθαρχες, έρχονται ξαφνικά, χωρίς να προλάβετε να τις ελέγξετε και οι οποίες ελέγχουν όλη τη ζωή σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Και εκεί που όλοι έλεγαν ότι είστε λίγο αδιάφοροι συναισθηματικά και δεν παίρνετε θέση στη ζωή των άλλων ή των δικών σας ατόμων, τελικά γυρίζετε τηn μπάλα και βλέπετε ότι έχετε τη δυνατότητα και να ακούσετε και να αφουγκραστείτε και να νιώσετε τα άλλα άτομα. Η Νέα Σελήνη είναι πιθανόν να σας δημιουργεί αυτήν την επιθυμία και την ανάγκη, γιατί δεν την έχετε συνέχεια, αφού θεωρείτε ότι το συναίσθημα είναι αδυναμία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας ενεργοποιεί περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το γ΄ δεκαήμερο χωρίς να σημαίνει ότι αφήνει τους υπόλοιπους απ’ έξω. Γιατί οι κραδασμοί και οι συχνότητες πάντα μεταδίδονται σε όλα τα επίπεδα, όμως εσείς που έχετε γεννηθεί το γ΄ δεκαήμερο θα το βιώσετε πολύ πιο έντονα και πιο συνταρακτικά εσωτερικά. Θα κάνετε κάποιες σημαντικές διαπιστώσεις για την ευαισθησία και τη συναισθηματική σας κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus