Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 11/09 - 17/09

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 11, 2017 - 09:45

Στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια μπορείς να διαβάσεις πως θα κυλήσει η εβδομάδα σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με την αστρολογία.

Ο Γιώργος Σαλαμάς μελετά τα αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας και αναλύει τον τρόπο που θα επηρεάσουν τα 12 ζώδια.

Κριός
Ο Ερμής λοιπόν κινείται πλέον ορθόδρομα και φυσιολογικά και οι εκκρεμότητές σου ξεκαθαρίζουν, ενώ είναι περισσότερο εφικτό να ασχοληθείς με αυτές και να απαλλαγείς και από πολλές αυτή την περίοδο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος
Ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι μπορεί να σε απασχολήσει με πολύ θετικό τρόπο αυτή την περίοδο, μπορεί για παράδειγμα να μιλάμε και για μια οικογενειακή σχέση από την οποία θα λάβεις στήριξη συναισθηματική ή σε περισσότερο πρακτικό επίπεδο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι
Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι πολύ θετική, αφορά στη συναισθηματική σου ζωή ή σε μια συνεργασία και έχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, αυτό της σταθερότητας, το οποίο ανήκει στον Κρόνο όπως καταλαβαίνεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος
Ένα σημαντικό νέο είναι ότι η Αφροδίτη σχηματίζει μια πολύ καλή όψη με τον Κρόνο, η πρώτη αυτή την περίοδο επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου και ο δεύτερος βρίσκεται στον οίκο της εργασίας και των επαγγελματικών εγχειρημάτων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει αρμονία στις σχέσεις, βελτιώνει την εμφάνισή σου, φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου, φλερτ κλπ. Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον όμως αυτές τις μέρες είναι ότι σχηματίζει μια εξαιρετική όψη με τον Κρόνο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος
Η Αφροδίτη από τον δωδέκατο οίκο σου τακτοποιεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και δρα ψυχοθεραπευτικά. Η όψη της με τον Κρόνο είναι πολύ θετική και έχει να κάνει με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας και εσωτερικής ισορροπίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός
Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να είναι σίγουρα συναρπαστική αυτή την περίοδο, μπορείς να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, να νιώσεις ότι ανήκεις, να αποκτήσεις νέους φίλους. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με αυτήν και στις 12 σχηματίζει μια εξαιρετική όψη με τον Κρόνο, μια όψη που δείχνει ότι οι γνωριμίες που μπορούν να γίνουν αυτές τις μέρες θα έχουν τα στοιχεία της σταθερότητας και της σοβαρότητας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο των επαγγελματικών σου, κάτι πολύ βοηθητικό για αυτά. Τώρα που βρισκόμαστε και στα μέσα Σεπτεμβρίου θα ήταν πολύ καλό να κάνεις τις κινήσεις σου για να βελτιώσεις την κατάσταση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης
Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ένατο και πιο αισιόδοξο οίκο σου και μπορεί να φέρει ένα σημαντικό ταξίδι ή θετικά νέα σε σχέση με σπουδές και εκπαίδευση. Αγγίζει ένα σημείο που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ, αυτό της διεύρυνσης των οριζόντων σου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται κυρίως με το συναισθηματικό βάθος, αλλά και με τα οικονομικά. Ο όγδοος οίκος σου είναι ένας μυστηριώδης, σκοτεινός, παθιασμένος και πολύ εσωστρεφής και εσωτερικός οίκος και η Αφροδίτη σε αυτό το σημείο εντείνει τον συναισθηματισμό και το πάθος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο που αφορά στη συντροφικότητα και τις σχέσεις και η εύνοιά της είναι μοναδική. Βέβαια πρέπει και εσύ να κάνεις κάποιες προσπάθειες και να συμβάλλεις με τον τρόπο σου, ειδικά αν είσαι σε σχέση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ιχθύς
Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με αρκετούς τομείς. Ένας από αυτούς είναι η σωματική σου κατάσταση, η εμφάνιση και η υγεία και η Αφροδίτη μπορεί να τα ευνοήσει ιδιαίτερα όλα αυτά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

#scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife