Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 11/12 - 17/12

Δευτέρα, Δεκέμβριος 11, 2017 - 10:30

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Κρόνου στον ένατο οίκο σου, και στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο ανάδρομος Ερμής. Φαίνεται ότι γίνεται μια ανασκόπηση σε θέματα αντιλήψεων, στόχων, σπουδών, ότι μπορείς να δεις τι κέρδισες και τι έχασες τα τελευταία τρία χρόνια με τον Κρόνο στον Σκορπιό και να επανεξετάσεις τους από εδώ και πέρα στόχους σου. Είναι ίδιοι με αυτούς που είχες ή μήπως κάποιοι δεν σε ενδιαφέρουν και τόσο πια και είναι καιρός να αντικατασταθούν από άλλους; Αν έχεις μεταναστεύσει για λόγους επαγγελματικούς, επίσης, τίθεται το ερώτημα αν μπορείς και θέλεις να συνεχίσεις εκεί που βρίσκεσαι ή όχι, καθώς και αν είχες σκοπό να φύγεις στο εξωτερικό, τώρα φαίνεται ότι θα ανοίξει ο δρόμος και θα είναι πιο εφικτό το σχέδιο αυτό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Στο απέναντί σου ζώδιο, που συμβολίζει τις σχέσεις και τη συντροφικότητα, έχουμε έναν Άρη, να διεκδικεί, να βιάζεται και να δρα παρορμητικά και έναν Δία να φέρνει συναισθηματικές στιγμές που μπορεί και να μην περίμενες ότι θα τις βιώσεις με αυτόν τον τρόπο. Ο Άρης βιάζεται λίγο, οπότε αν είσαι σε σχέση, ειδικά αν είσαι στην αρχή της, μπορεί να νιώθεις ότι το άλλο άτομο το πάει κάπως γρήγορα και ότι εσύ είσαι περισσότερο των αργών και σταθερών βημάτων. Αν θέλεις να κρατήσεις τον δικό σου ρυθμό, αυτό να κάνεις, κρατώντας και κάποιες ισορροπίες βέβαια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Να ενημερώσουμε ότι η δουλειά και οι υποχρεώσεις θα αυξάνονται μέχρι κάπου το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, διότι ο Άρης στον Σκορπιό ό, τι θυμάται από εκκρεμότητα θα το φέρει τώρα, και θα βρει και κάνα δυο πρότζεκτ ακόμη να έχεις να ασχολείσαι. Και είσαι κι εσύ που από τη φύση σου ασχολείσαι με πάνω από τριάντα – σαράντα πράγματα κάθε φορά, είναι και ο Άρης ενθουσιώδης, το βλέπεις το burnout να έρχεται επίσκεψη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Δύο πλανήτες στον οίκο του έρωτα και τρεις στον οίκο της εργασίας. Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τα παιδιά, τη δημιουργικότητα, το πάθος και την αγάπη για τη ζωή, ο Δίας είναι γενναιόδωρος, πολύ θετικός και προστατευτικός, ο άλλος είναι παθιασμένος, γεμάτος ενθουσιασμό και βιαστικός. Μπορεί λοιπόν αυτή την περίοδο να βρεις τον έρωτα και να μην ξέρεις ακριβώς πώς να το διαχειριστείς. Γιατί είναι και ανάδρομος ο Ερμής και ενδέχεται να θελήσεις να το επεξεργαστείς όλο αυτό που συμβαίνει. Μόνο πρόσεξε να μην το επεξεργάζεσαι για αιώνες γιατί η υπομονή του άλλου έχει και τα όριά της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να φέρει κάποιες ανακατατάξεις στο σπίτι που πρέπει να γίνουν, βέβαια ο συνδυασμός Άρη και Δία μπορεί να σημαίνει ακόμη και μετακόμιση, που καλό θα ήταν να την κάνεις μετά τις γιορτές γιατί με ανάδρομο Ερμή δεν θες να πάνε τα έπιπλα σε άλλη διεύθυνση. Το σπίτι λοιπόν, γίνεται πηγή ευχαρίστησης και ζεστών στιγμών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Ο Άρης και ο Δίας στον Σκορπιό ενώνουν τις δυνάμεις τους και αποτελούν ένδειξη ότι η κοινωνική σου ζωή μπορεί να είναι πηγή μεγάλης ικανοποίησης αυτή την περίοδο, με νέο κόσμο να εισέρχεται στη ζωή σου, επικοινωνία, φλερτ και γενικότερα μια πολύ γιορτινή ατμόσφαιρα ιδιαίτερα σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή. Τα πιο σημαντικά νέα βέβαια αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και τη συγκατοίκηση με τον Κρόνο να αποχωρεί από αυτό το σημείο την ερχόμενη εβδομάδα και την Αφροδίτη με τον Ερμή να βρίσκονται σε αυτό το σημείο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Ο Άρης ήδη βρίσκεται στον Σκορπιό και αυτό σημαίνει ότι θα ήταν καλό να έχεις ένα πρόγραμμα με τα οικονομικά και να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές αποφάσεις. Δηλαδή είναι και ο Άρης βιαστικός, είναι και ο Ερμής ανάδρομος, δεν πολυβολεύει αυτή η περίοδος για να κάνεις μια συμφωνία για παράδειγμα, οικονομικού χαρακτήρα. Μπορείς όμως να μελετήσεις το πώς θα την κάνεις λίγο αργότερα. Έχεις και τον Δία να ευνοεί τα οικονομικά σου με κάθε τρόπο για πολλούς μήνες ακόμη οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι λίγο προσεκτικές οι κινήσεις σου τώρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Ο Άρης έχει ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιό σου και εκεί σύντομα θα συναντήσει και τον Δία. Ο συνδυασμός αυτός είναι εξαιρετικός όπως καταλαβαίνεις, ο πλανήτης της διεκδίκησης, της μάχης, της ενέργειας και του ενθουσιασμού να συναντήσει τον πλανήτη – ευεργέτη της αφθονίας. Και είναι σημαντικό επειδή για πρώτη φορά, έπειτα από χρόνια, φαίνεται ότι διεκδικείς για τον εαυτό σου αυτά που ουσιαστικά χρειάζεσαι, όχι αυτά που νομίζεις ότι χρειάζεσαι και επιθυμείς με έναν επιφανειακό τρόπο, αλλά αυτά που θεωρείς εσύ πρωτεύοντα και που μέχρι τώρα ή δυσκολευόσουν να δεις ή απλώς δεν διεκδικούσες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου και αυτό είναι ένα θέμα επειδή εσύ για κάποιο λόγο ξαφνικά βιάζεσαι να έρθουν εξελίξεις. Λες και τρία χρόνια με τον Κρόνο στο σβέρκο σου που για να γίνει το κάθε τι ένιωθες ότι πρέπει να περάσει μια αιωνιότητα δεν έκανες υπομονή, τώρα σε έχει πιάσει να γίνουν όλα, μία εβδομάδα προτού αποχωρήσει από το ζώδιό σου.
Ο Ερμής είναι ανάδρομος ναι, αλλά αυτό σημαίνει ότι σου δίνεται μια ευκαιρία να κάνεις έναν καλό απολογισμό, να δεις τι πρέπει να κρατήσεις και τι όχι από τις εμπειρίες των τελευταίων χρόνων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Λίγο πριν περάσει ο Κρόνος στο ζώδιό σου γίνεται κάτι σαν ψυχολογική προετοιμασία: στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση, τις μη συνειδητές διεργασίες, την ψυχολογική σου κατάσταση και θέματα που έχουν να κάνουν με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου, βρίσκονται ο Κρόνος, ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη. Και φαίνεται ότι αυτή η διαδικασία λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά, όλοι, και ο κυβερνήτης σου, λειτουργούν με απόλυτα θετικό τρόπο και ενισχύεσαι αφάνταστα σε εσωτερικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή μπορεί να είναι και ευχάριστη. Δηλαδή εκτός από ασυνεννοησία με φιλικά πρόσωπα, κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές, μπορεί να φέρει φίλους που έχεις να δεις καιρό, να σε βοηθήσει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες με το παρελθόν και να έχεις μια ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή, σε μέρη και με ανθρώπους που ήδη γνωρίζεις.Αυτός λοιπόν ο τομέας, στον οποίο βρίσκεται ο Ερμής, είναι ο ενδέκατος οίκος των φίλων και της κοινωνικής δικτύωσης που έχει δεχτεί και τις δυσκολίες του Κρόνου τα τελευταία τρία χρόνια. Σε λίγες μέρες όμως ο Κρόνος θα αποχωρήσει και θα νιώσεις ξανά “συνδεδεμένος” με τους γύρω, κάτι απίστευτα ζωτικό για έναν Υδροχόο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υχθύς

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον οίκο των επαγγελματικών σου και φαίνεται ότι έχεις αρκετή δουλειά και ότι έχουν μαζευτεί κάποιες εκκρεμότητες τις οποίες πρέπει να κλείσεις. Γενικά, όχι μόνο με τη δουλειά. Ακόμη και με δραστηριότητες που σου είναι ευχάριστες, αν ανοίγεις τη μία μέρα το ένα μέτωπο και την άλλη το άλλο, κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσεις και να τα κλείνεις κιόλας. Δεν έχεις καλύτερη περίοδο από αυτή που ο Ερμής είναι ανάδρομος λοιπόν. Απλώς θέλει και μια προσοχή στα λάθη και στις καθυστερήσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife