Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 12/02 - 18/02

Δευτέρα, Φεβρουάριος 12, 2018 - 08:30

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 15 στον ενδέκατο οίκο σου και έχει πολύ θετικά στοιχεία. Αφορά στην κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες και τις φιλίες και είναι πολύ πιθανό να συμβάλλει στο να εισαχθείς σε ένα νέο κοινωνικό πλαίσιο, να γνωρίσεις κόσμο και να νιώσεις ότι ανήκεις σε ένα δίκτυο ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Στις 15 έχουμε μια έκλειψη, πάλι, ναι, αλλά αυτή τη φορά ηλιακή και στον Υδροχόο. Είναι πολύ θετική και αφορά σε εξελίξεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου. Τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα αξίζει να κάνεις κάποιες κινήσεις για να τα προωθήσεις, τώρα είναι οι κατάλληλη περίοδος για να ανανεώσεις το βιογραφικό σου, να αναζητήσεις πελάτες, συνεργάτες ή εργασία και να προβάλλεις τον πιο επαγγελματία εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Άλλη μία έκλειψη έρχεται αυτή τη βδομάδα. Στις 15, λοιπόν, η έκλειψη στον Υδροχόο είναι Ηλιακή και φέρνει καλά νέα, ακόμη και αν συνοδεύεται από κάποια μορφή έντασης τις γύρω μέρες, κάτι που είναι λογικό, εφόσον μιλάμε για ένα έντονο φαινόμενο. Μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι, ένας στόχος σου να είναι κοντά στην ολοκλήρωση, να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι με εντελώς διαφορετικό τρόπο μια κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Στις 15 έχουμε μια έκλειψη Ηλίου, η οποία είναι θετική και σημαίνει νέα ξεκινήματα, σίγουρα το κλίμα είναι ευνοϊκότερο από αυτό της προηγούμενης έκλειψης μόλις δύο εβδομάδες πριν. Πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και στα πιθανά σενάρια είναι μια νέα οικονομική συμφωνία ή μια νέα αισθηματική ιστορία – ή και τα δύο. Αυτές οι μέρες μπορεί να κρύβουν και κάποια μορφή εσωτερικής έντασης, επειδή ο εν λόγω οίκος είναι βαθιά συναισθηματικός και μυστήριος, αλλά η τελική έκβαση του φαινομένου είναι θετική.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Η έκλειψη στις 15 είναι ηλιακή, έρχεται ακριβώς δύο εβδομάδες μετά τη σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, πραγματοποιείται στο απέναντί σου ζώδιο τον Υδροχόο, και έχει πολύ θετικά στοιχεία, αν και είναι έκλειψη, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί αυτά να μην φαίνονται αρχικά θετικά, αλλά μπορεί και να είναι όλα οκέι εξ αρχής. Αφορά στις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες και μπορεί να φέρει νέα πράγματα σε αυτούς τους τομείς μέσα στον μήνα που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Η έκλειψη στις 15 είναι ηλιακή και πραγματοποιείται στον Υδροχόο, στον έκτο οίκο σου δηλαδή. Ως ηλιακή συμβολίζει νέα θετικά ξεκινήματα στο διάστημα του μήνα που θα ακολουθήσει και μπορεί να φέρει και ευκαιρίες. Σχετίζεται με την εργασία και θα ήταν καλό να ανανεώσεις το βιογραφικό σου και γενικά να ασχοληθείς με το θέμα τού πώς να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου,ίσως να ξεκινήσεις και κάτι νέο. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Στις 15 η έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι η δεύτερη έκλειψη στη σειρά σε διάστημα δύο εβδομάδων. Είναι θετική και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και γενικότερα τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά και τη δημιουργικότητα. Κάθε έκλειψη Ηλίου σημαίνει συνήθως νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες και μάλιστα για μεγάλο διάστημα μετά την πραγματοποίησή της, έχε υπόψη σου ότι ξεκινάει μια περίοδος που μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντική για τις σχέσεις και τον έρωτα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Η έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη στις 15 είναι η δεύτερη σε σειρά έκλειψη μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων! Είναι θετική και πραγματοποιείται στον Υδροχόο, στον οίκο σου που σχετίζεται με την κατοικία, την οικογένεια και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Ως ηλιακή έκλειψη αποτελεί ένδειξη νέων ξεκινημάτων και ευκαιριών σε αυτούς τους τομείς και είναι πιθανό να έχεις σημαντικές εξελίξεις στο διάστημα του μήνα που θα ακολουθήσει. Αν κινητοποιηθείς κιόλας οι εξελίξεις θα είναι ταχύτατες!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 15 είναι η δεύτερη κατά σειρά έκλειψη σε διάστημα δύο εβδομάδων, περνάμε δηλαδή μια έντονη, αλλά θετική και πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο. Η εν λόγω έκλειψη είναι πολύ υποσχόμενη και σχετίζεται με συμβόλαια, νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες, ταξίδια και νέες γνωριμίες. Για αρκετό καιρό μετά την πραγματοποίησή της θα παρουσιάζονται διάφορα σε αυτούς τους τομείς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Η έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι η δεύτερη έκλειψη μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Είναι εξαιρετικά θετική, και επειδή είναι ηλιακή και επειδή ο Ουρανός, κυβερνήτης του Υδροχόου, σχηματίζει μια πολύ θετική όψη και με τη Σελήνη και με τον Ήλιο. Πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών και των υλικών σου κτήσεων και μέχρι τουλάχιστον έναν μήνα μετά την ολοκλήρωσή της μπορεί να φέρει πολύ ενδιαφέροντα νέα σε αυτούς τους τομείς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Η έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη στις 15 είναι η δεύτερη κατά σειρά έκλειψη σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων! Η πρώτη, η οποία μας “επηρεάζει” ακόμη, αφορούσε στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα των Υδροχόων και μπορεί να ξεκαθαρίσει μια σχέση ή να φέρει μια νέα, πάντως έχει να κάνει με μια αλλαγή στον τομέα των σχέσεων. Η τωρινή πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, οπότε είναι λογικό να συμπεράνεις ότι αυτή η περίοδος είναι έντονη και σημαντική για εσένα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Η έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη στις 15 είναι η δεύτερη κατά σειρά έκλειψη σε διάστημα δύο εβδομάδων και πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση, τη διάθεση και τις εσωτερικές διεργασίες, το παρασκήνιο και τις αποκαλύψεις. Είναι ιδιαίτερα θετική και λειτουργεί “ψυχοθεραπευτικά”. Αποτελεί ένδειξη ότι αλλάζεις και ότι οι διάφορες εμπειρίες σε οδηγούν στην αποκάλυψη ενός νέου εαυτού ή, καλύτερα, ενός εαυτού που δεν είναι νέος, αλλά που δεν έχει εκφραστεί ως τώρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus