Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 15/01 - 21/01

Δευτέρα, Ιανουάριος 15, 2018 - 09:30

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 16 μπορεί να βάλει μια σειρά στα επαγγελματικά σου και ίσως σε ένα οικονομικό θέμα (συμφωνία, διαπραγμάτευση), και μπορείς κι εσύ να το βοηθήσεις να το κάνει χρησιμοποιώντας τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Εξάλλου στις 17 έχουμε και μια νέα Σελήνη ακριβώς στον οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου που δείχνει ότι κάτι μπορεί να ξεκινήσει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, μια ευκαιρία μπορεί να βρεθεί ή να δημιουργηθεί – από σένα. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα: μια τόσο αισιόδοξη και θετική όψη που μπορεί να σου δώσει ώθηση να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, να ασχοληθείς με τις συναισθηματικές σου ανάγκες και τη φροντίδα του εαυτού σου και να κοιτάξεις μπροστά, να προχωρήσεις σε μια σχέση ή συνεργασία επίσης. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Το φαινόμενο “στον όγδοο οίκο σου γίνεται χαμός” συνεχίζεται και αυτή τη βδομάδα με νέες εξελίξεις: εκτός του ότι εκεί βρίσκονται ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Ήλιος και η Αφροδίτη (μέχρι τις 18) στις 17 έχουμε και μια ωραιότατη νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο για να δέσει κάπως η κατάσταση και να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί. Συν μία υπέροχη όψη μεταξύ Δία και Πλούτωνα. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Το πανηγύρι στο απέναντί σου ζώδιο συνεχίζεται και αυτή τη βδομάδα, εκεί ως γνωστόν βρίσκονται ο Πλούτωνας, ο Ήλιος, ο Κρόνος, η Αφροδίτη (μέχρι της 18). στις 16 όμως συμμετέχει και ο Δίας σε αυτό με το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα, που αφορά στον έρωτα: ο Δίας βρίσκεται στον οίκο της συναισθηματικής σου ζωής και ο Πλούτωνας στον οίκο της συντροφικής σου ζωής. Βέβαια αντίστοιχα οι οίκοι αυτοί σχετίζονται και με τη δημιουργικότητα και τις συνεργασίες, οπότε και ένα τέτοιο σενάριο είναι πιθανό, χωρίς να αποκλείει το ένα το άλλο φυσικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 16 είναι μια πολύ θετική όψη που αφορά στο σπίτι, την οικογένεια, τις εκκρεμότητες και τη λειτουργική καθημερινότητα. Ένα από τα σημαντικότερα θέματα για να είσαι οκέι με τον εαυτό σου είναι όντως να “λειτουργεί” η καθημερινότητά σου και αυτό εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από εσένα. Ίσως ανακαλύψεις νέους ορίζοντες, με μια απλή κίνηση, όπως να εξοικονομείς χρόνο από μια δραστηριότητα για να τον προσφέρεις στον εαυτό σου να τον κάνει ό, τι θέλει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 16 είναι μια εξαιρετική όψη που σχετίζεται με γνωριμίες, έρωτες και κοινωνικότητα. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, ο έρωτας είναι ένα πολύ σημαντικό ενδεχόμενο αυτόν τον μήνα, διότι στις 17, την επόμενη μέρα δηλαδή, έχουμε και μια νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σου της συναισθηματικής σου ζωής η οποία αποτελεί ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα ο τομέας αυτός είναι και ο πιο σημαντικός.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 16 είναι μια από τις πρώτες τυχερές και θετικές όψεις της χρονιάς. Ο Δίας, λοιπόν, πλανήτης της τύχης και της ευημερίας, βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στον οίκο των οικονομικών σου, ενώ ο Πλούτωνας εδώ και χρόνια στον οίκο που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Η όψη του Δία με τον Πλούτωνα στις 16 είναι μια εξαιρετική όψη για τους εξής λόγους: Πρώτα από όλα ο Δίας είναι πλανήτης της αφθονίας, της τύχης και της ευημερίας, της ανάπτυξης, της επέκτασης, και της θετικότητας. Επίσης, βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάτι που έχει τεράστια σημασία. Και έπειτα, ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της μεταμόρφωσης και των καρμικών εξελίξεων είναι κυβερνήτης σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα είναι μια ευεργετική όψη, ο πλανήτης της αφθονίας με τον πλανήτη της εσωτερικής μεταμόρφωσης, υπεύθυνο και για ένα τμήμα της οικονομικής σου ζωής, προχωρούν σε μια συμπαθέστατη συνεργασία. Γενικά τα οικονομικά θέματα είναι πολύπλοκα με τόσα ουράνια σώματα μαζεμένα στον δεύτερο οίκο σου, αλλά ταυτόχρονα ανοίγουν διάφοροι δρόμοι μπροστά σου και σου δίνονται (ή δημιουργείς) εργαλεία για να αλλάξεις την κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 16 είναι μια εκπληκτική όψη που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τις φιλικές σχέσεις και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Είναι μια όψη ιδανική για νέες γνωριμίες και για τη δημιουργία μιας συναισθηματικής σχέσης. Οι αλλαγές στη ζωή σου αυτή την περίοδο μπορεί να έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, τα μισά ουράνια σώματα βρίσκονται στο ζώδιό σου, κάτι που δεν συμβαίνει καθόλου συχνά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Η συγκλονιστική όψη μεταξύ Δία και Πλούτωνα στις 16 αφορά στα επαγγελματικά σου και μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις. Ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή δουλεύεις μόνος σου πάνω σε ένα πρότζεκτ αυτή την περίοδο. Βέβαια δεν είναι μόνο τώρα που θα έχεις εύνοια σε αυτόν τον τομέα, αλλά μέχρι τον Νοέμβριο, με τον Δία να βρίσκεται σε αυτό το σημείο και να διοχετεύει όλη του τη θετικότητα εκεί ακριβώς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 16 είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκή όψη που σχετίζεται με τα ταξίδια, τους στόχους, την κοινωνική και συναισθηματική σου ζωή και πάνω από όλα με την αλλαγή αντίληψης και τρόπου σκέψης. Και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο στο οποίο καλό θα ήταν να σταθείς. Μια κατάσταση μπορεί να προκαλέσει την ολική αλλαγή στο πώς αντιλαμβάνεσαι μια πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus