Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 15/04 - 21/04

Δευτέρα, Απρίλιος 16, 2018 - 00:30

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

Η εβδομάδα αυτή έχει μεγάλη κινητικότητα σε όλα τα δεκαήμερα καθώς ο Ερμής από τις 15 του μηνός γυρίζει ορθόδρομος, οπότε αναζωογονεί και αλλάζει σκέψεις και ιδέες .

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Δικαιώνεστε με κάποιο τρόπο αφού η Αφροδίτη βρίσκετε στο ζώδιό σας και επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Ο Ερμής που ορθοδρομεί σίγουρα σας επηρεάζει αφού είναι ο πλανήτης σας. Σας δίνει καινούργιο ρυθμό και φόρα να είστε περισσότερο επικοινωνιακοί. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε δυο πραγματικότητες να αντιμετωπίσετε. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Έχετε μαζέψει μια εσωτερική δύναμη την οποία εκπέμπετε με τον μαγνητισμό σας, τη λάμψη σας και γενικά με τη στάση ζωής σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Προσπαθείτε αυτό τον καιρό να δείτε τα καλά που συμβαίνουν στη ζωή σας και να μην εστιάζετε στη μιζέρια ή σε όποια έλλειψη μπορεί να αντιμετωπίζετε. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Σας παρουσιάζεται μια καινούργια πραγματικότητα η οποία δεν είναι πολύ εύκολη για τα δικά σας δεδομένα καθώς έχετε συνηθίσει στην επικοινωνία, στις κοινωνικές σχέσεις, στο γέλιο, στη χαρά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες και το αισθάνεστε. Αρκεί εσείς να θέλετε να φύγετε από την σταθερότητα στην οποία βρίσκεστε και να ρισκάρετε ανοίγοντας καινούργιες πόρτες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Ενώ φαίνεται ότι περνάτε μια πολύ αδιάφορη ή αδρανή περίοδο, ένα εσωτερικό ηφαίστειο που σιγοβράζει, δεν σας αφήνει στην ησυχία σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Υπάρχει μια σπουδαία ενέργεια αυτή τη στιγμή στη ζωή σας λόγω του Άρη στο ζώδιο σας που επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο .

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

 Αυτή τη στιγμή στη ζωή σας υπάρχει ένα κλίμα αναζωογόνησης και αναγέννησης με έναν σταθερό και πιθανόν αργό ρυθμό. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Έχετε πάρα πολλή δουλειά να κάνετε καθώς έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα που προσπαθείτε να τα κλείσετε με μεγάλη προσήλωση στο καθήκον. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

MFW... #streetstyle #style #trends #fashiongram #instafashion #fringeskirt #chic Monday Goals... #tart #cereals #yogurt #mixedberries #cookbook #recipe Link in Bio ➡️ limeandlife.com Velvet Crush... #velvet #dress #instafashion #trends  #forloveandlemons 🍋 Breakfast o’clock... ➖Banana ➖Peanut butter ➖Extra Fruits/ Bitter Chocolate #breakfast #simpleasthat #inspiration #njoy Friday!!! #comfy yet #stylish #jeans #booties #animalinsticts #fall #weekendonboard #limelife