Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 16/10 - 22/10

Δευτέρα, Οκτώβριος 16, 2017 - 09:30

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Η νέα Σελήνη στις 19 είναι έντονη και σημαντική. Έχει μία δύσκολη πλευρά, λόγω του ότι πραγματοποιείται σε αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και αφορά σε μια σχέση ή συνεργασία. Καλό θα ήταν να μην αφήνεις τρίτους να εμπλέκονται στις δικές σου σχέσεις με τρόπο επικριτικό ή παρεμβατικό. Μπορεί ο καθένας να έχει την άποψή του-της, αλλά αυτή δεν είναι απαραίτητο να σε επηρεάζει. Ούτε είναι υποχρεωτικό να αρέσουν σε όλους οι επιλογές που κάνουμε.
Από την άλλη έχει και μια πολύ θετική πλευρά η εν λόγω νέα Σελήνη και δείχνει ένα ανανεωτικό ξεκίνημα στη συναισθηματική σου ζωή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου, στον οποίο θα δοθεί αρκετή έμφαση μέχρι το τέλος του μήνα. Ο οίκος αυτός έχει να κάνει με την εργασία, τη σωματική σου κατάσταση και τις υγιεινές συνήθειες, τη “λειτουργική” καθημερινότητα. Η εν λόγω νέα Σελήνη έχει μια δύσκολη πλευρά, λόγω της αντίθεσής της με τον Ουρανό, μπορεί να συναντήσεις κάποια εμπόδια σε ένα εγχείρημά σου ή η δουλειά σου να σε δυσκολέψει αρκετά λόγω όγκου και προθεσμιών που σχετίζονται με ένα έργο, για παράδειγμα. Αλλά έχει και μια εξαιρετικά θετική πλευρά, γιατί ανοίγει νέους δρόμους μπροστά σου και φέρνει ευκαιρίες. Ευκαιρίες και εμπόδια, τα οποία θα ξεπεράσεις, αυτή είναι η νέα Σελήνη του μήνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη στις 19 φέρνει δύο μηνύματα. Το πρώτο έχει μια δυσκολία, λόγω της αντίθεσής της με τον Ουρανό. Ίσως για παράδειγμα να γίνει ένα ξεκαθάρισμα με μια φιλική σχέση ή ένα κοντινό πρόσωπό σου να εμπλακεί με επικριτικό τρόπο στη συναισθηματική σου ζωή και αυτό να μην σου αρέσει καθόλου. Εννοείται ότι οι γνώμες είναι καλοδεχούμενες, ΑΝ τις ζητήσεις, ακόμη και αν είναι διαμετρικά αντίθετες από αυτές που θα περίμενες. Αν όμως δεν πρόκειται για γνώμες, αλλά για “συμβουλές” και “παροτρύνσεις”, τότε μάλλον δεν τις λες και καλοδεχούμενες. Μπορεί ο άλλος να ξέρει καλύτερα από εσένα ποιο είναι το καλό σου; Αλλά και να το ξέρει, μπορεί να σ' το επιβάλλει;

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη στις 19 έχει δύο πρόσωπα, ένα κάπως δύσκολο και ένα που φέρνει πολύ θετικές εξελίξεις. Το δύσκολο είναι ότι μπορεί να πιεστείς κάπως στη δουλειά, μπορεί για παράδειγμα να έχεις αρκετό όγκο εργασίας και οι προθεσμίες να πιέζουν. Επίσης, αν συνεργάζεσαι με ένα οικογενειακό πρόσωπο εκεί είναι που θέλει πολλή προσοχή. Γενικότερα μπορεί να υπάρχει μια γκρίνια μεταξύ οικογένειας και δουλειάς. Για παράδειγμα οι άνθρωποι σου να νιώθουν ότι δουλεύεις πολύ και ότι δεν τους δίνεις τη σημασία που θα ήθελαν ή να νιώθεις εσύ ότι θα ήθελες να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά να μην μπορείς να το κάνεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Η νέα Σελήνη στις 19 είναι το κεντρικό θέμα της εβδομάδας. Και έχει δυο “πρόσωπα”. Από τη μία μεριά λόγω της αντίθεσής της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία ή σε μετακινήσεις, ταξίδια, κλπ. Από την άλλη έχει ένα πολύ θετικό πρόσωπο, που δείχνει εκτός από ένα ανανεωτικό ταξίδι, ότι μπορείς να κάνεις και νέες γνωριμίες, συμφωνίες και να έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα στην επικοινωνία. Μετά τη νέα Σελήνη αξίζει να επιχειρήσεις να είσαι με κόσμο και να έρθεις κοντά με νέους ανθρώπους πάντως.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

 Η νέα Σελήνη στις 19 έχει δύο πλευρές: η πρώτη είναι περίεργη, λόγω της αντίθεσής της με τον Ουρανό και μπορεί να σε πιέζει ένα οικονομικό θέμα, που σχετίζεται κυρίως με οικονομικά τρίτων, οφειλές, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Έχει όμως και μια εξαιρετική πλευρά σε σχέση με τα οικονομικά σου, εξάλλου και η Αφροδίτη βρίσκεται στο ίδιο σημείο. Γενικά το θέμα των οικονομικών είναι φλέγον αυτές τις μέρες, λόγω της κινητικότητας στον δεύτερο οίκο σου. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Κατά το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου είσαι πρωταγωνιστής. Η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και φέρνει νέες ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα μέχρι το τέλος του μήνα σε όλους τους τομείς, κυρίως σε αυτούς που σε ενδιαφέρουν περισσότερο και στους οποίους θα επιδιώξεις τα νέα πράγματα. Ενώ αυτή η νέα Σελήνη έχει πολλά θετικά στοιχεία, υπάρχει και μια δυσκολία στις σχέσεις σου ή σε μια συγκεκριμένη σχέση, λόγω της αντίθεσής της με τον Ουρανό – ίσως είναι καιρός να γίνει ένα ξεκαθάρισμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Το δεύτερο μισό του μήνα έχει τεράστιο ενδιαφέρον γιατί είναι μια περίοδος έντονων εσωτερικών διεργασιών. Το πρώτο θέμα είναι εσύ και το παρελθόν και πιο συγκεκριμένα οτιδήποτε από το παρελθόν νιώθεις ότι σε κρατάει πίσω. Είναι καιρός να απαλλαγείς από σκέψεις, συναισθήματα και οτιδήποτε σε βαραίνει. Είναι μια διαδικασία ψυχοθεραπευτική, “κάθαρσης” που θα σου επιτρέψει να αφήσεις τον Δία στο ζώδιο σου να σου δείξει μπροστά, το μέλλον, και να σε κάνει να απολαύσεις περισσότερο αυτό που ζεις και έχεις, αλλά και να σου προσφέρει περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Αυτή τη βδομάδα έχουμε μια νέα Σελήνη που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά θετική, αλλά και δύσκολη ταυτόχρονα. Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθεις ότι ανήκεις σε ένα δίκτυο ανθρώπων, δημιουργούνται φιλίες, γίνονται νέα ξεκινήματα στον τομέα της κοινωνικής ζωής και των ομάδων και όλα αυτά έχουν διάρκεια τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα. Μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με μια συναισθηματική υπόθεση. Είναι εφικτό να μετατραπεί σε αυτή τη φάση μια φιλική σχέση σε κάτι παραπάνω; Εξαρτάται, φυσικά. Αλλά αυτές τις μέρες μπορεί να μην σου είναι τίποτα ξεκάθαρο. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη στις 19 έχει μια πάρα πολύ θετική πλευρά και ενδεχομένως μια δύσκολη. Πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου και φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα μέχρι το τέλος του μήνα. Παρ' όλα αυτά φαίνεται ότι υπάρχει μια δυσκολία σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, για παράδειγμα μπορεί ο χρόνος που αφιερώνεις στους δικούς σου ανθρώπους να μην θεωρείται από αυτούς επαρκής, μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείς ή και να αλλάξεις πόλη για ένα χρονικό διάστημα λόγω δουλειάς. Αυτές τις μέρες δεν πολυπροτείνεται η συνεργασία με ένα ή περισσότερα συγγενικά πρόσωπα σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον Ζυγό και έχει μια πολύ θετική πλευρά, αλλά και μια δυσκολία. Η θετική πλευρά έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στους τομείς της γνώσης, των ταξιδιών, της διεύρυνσης των οριζόντων σου. Μπορείς να αλλάξεις οπτική γωνία από την οποία βλέπεις μια κατάσταση και αυτή να μεταβληθεί εντελώς στα μάτια σου. Γιατί φυσικά αυτό που έχει σημασία είναι το πώς αντιλαμβάνεσαι εσύ τις καταστάσεις και όχι πώς αυτές “είναι”.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υχθύς

Η νέα Σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και έχει δύο πλευρές. Η πρώτη είναι πολύ θετική και αφορά στις προσωπικές σου σχέσεις, στο τι μοιράζεσαι σε αυτές και στο συναισθηματικό βάθος. Ο οίκος αυτός σχετίζεται και με την προσωπική σου μεταμόρφωση μέσα από τις εμπειρίες, ειδικά των σχέσεων. Η όλη διαδικασία σε οδηγεί σίγουρα σε περισσότερη αυτογνωσία και μπορεί να μην είναι και πάντα πολύ εύκολη, αλλά έχει ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife