Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 18/12 - 24/12

Δευτέρα, Δεκέμβριος 18, 2017 - 09:45

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Βρισκόμαστε σε μια από τις πιο σημαντικές βδομάδες της χρονιάς, με τον ένατο οίκο σου να απελευθερώνεται στις 20 από τον Κρόνο, ο οποίος βρισκόταν εκεί τα τελευταία τρία χρόνια. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τη γνώση, τους στόχους, τα ταξίδια, τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που μπορεί να σε έμαθε νέες αντιλήψεις, αλλά δια της κάπως δύσκολης οδού. Αν ήσουν φοιτητής, μπορεί να πιέστηκες αρκετά, ενώ κάποιες φορές ίσως η πραγματικότητα να φαινόταν αφόρητα πεζή ή ο δρόμος προς τους στόχους σου να φαινόταν ατελείωτος. Στο ίδιο σημείο έχουμε και μια νέα Σελήνη στις 18 που συμβάλλει στο να δεις θετικές αλλαγές στους τομείς αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες της χρονιάς. Ο όγδοος οίκος σου, που σχετίζεται με τα χρήματα που μοιράζεσαι με τους άλλους, με διαπραγματεύσεις και οικονομικές συμφωνίες και με το βαθύ συναίσθημα και την οικειότητα σε μια σχέση, απελευθερώνεται από τον Κρόνο που βρισκόταν εκεί τα τελευταία τρία χρόνια. Στο ίδιο σημείο πραγματοποιείται και μια νέα Σελήνη δύο μέρες πριν, ενώ η Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται εκεί, πραγματοποιεί και μια πολύ θετική όψη. Όλα λένε ότι ξεκινάει μια νέα, καλύτερη περίοδος και για τα οικονομικά σου και για τη συναισθηματική σου ζωή. Η ταλαιπωρία που ζούσες περιστασιακά τελειώνει και μάλιστα φαίνεται ότι θα ανταμειφθείς για το κουράγιο σου στις δυσκολίες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Βρισκόμαστε πλέον σε μια από τις πιο εντυπωσιακά σημαντικές εβδομάδες της χρονιάς. Ο Κρόνος στις 20 μετακινείται στον Αιγόκερω και απελευθερώνεται ο οίκος των συνεργασιών, των σχέσεων και της συντροφικότητας από τη βαριά και αυστηρή παρουσία του. Είναι ευκολότερο πλέον να γνωρίσεις κόσμο, να δημιουργήσεις νέες σχέσεις και συνεργασίες, να νιώθεις δικτυωμένος, να δημιουργήσεις μια νέα συναισθηματική σχέση. Και αυτά τονίζονται και από άλλους παράγοντες αυτές τις μέρες. Στις 18 πραγματοποιείται μια νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο που δείχνει ότι γίνονται μέχρι το τέλος του μήνα αλλαγές και νέα ξεκινήματα και ότι πιθανώς θα έρθουν και ευκαιρίες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Βρισκόμαστε πλέον σε μια από τις σημαντικότερες εβδομάδες της χρονιάς: Ο Κρόνος στις 20 θα αποχωρήσει από τον Τοξότη και θα απελευθερώσει τον έκτο οίκο σου που έχει να κάνει με την εργασία, την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι παίρνεις τα πάνω σου πλέον και σε επίπεδο ευεξίας, ότι αν η δουλειά πήγε πίσω, θα έχεις την ευκαιρία να την εξελίξεις, ενώ η πίεση στα επαγγελματικά δεν θα είναι υπερβολική. Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη στις 18 και μέχρι το τέλος του μήνα θα έρθουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Βρισκόμαστε πλέον σε μια από τις πιο σημαντικές εβδομάδες της χρονιάς. Ο Κρόνος στις 20 αποχωρεί από τον πέμπτο οίκο σου και η συναισθηματική σου ζωή απελευθερώνεται από το βάρος του που δεν ήταν και αμελητέο τα τελευταία τρία χρόνια. Έμαθες πολλά βέβαια, όπως ότι ο έρωτας είναι μαι σημαντική υπόθεση που έχει ευθύνες.Ωστόσο ο εν λόγω οίκος δεν έχει να κάνει μόνο με αυτόν τον τομέα, αλλά και με τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Μπορεί να απέκτησες παιδί και οι ευθύνες να αυξήθηκαν υπερβολικά, με αποτέλεσμα να πρέπει ξαφνικά να χειρίζεσαι ένα σωρό παραμέτρους για να κυλάει κάπως νορμάλ η καθημερινότητα. Τώρα όμως έρχονται πολύ καλά νέα σε αυτούς τους τομείς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Βρισκόμαστε πλέον σε μια από τις πιο σημαντικές εβδομάδες της χρονιάς. Ο Κρόνος, έπειτα από τρία χρόνια παραμονής στον Τοξότη στον τέταρτο οίκο σου δηλαδή, θα περάσει στον Αιγόκερω στις 20. Τα τελευταία τρία χρόνια επηρέαζε τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάτι που πολλές φορές ήταν αρκετά βαρύ. Πλέον αυτοί οι τομείς απελευθερώνονται και μάλιστα αυτή τη βδομάδα υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις για εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Η εβδομάδα είναι μια από τις σημαντικότερες της χρονιάς που ολοκληρώνεται: στις 20 ο Κρόνος, έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια, αποχωρεί από τον Τοξότη και περνάει στον Αιγόκερω, στο δικό του ζώδιο, δηλαδή, που του ταιριάζει πολύ περισσότερο. Η παραμονή του στον Τοξότη, δηλαδή στον τρίτο οίκο σου, μπορεί να δυσκόλεψε την επικοινωνία και τις σχέσεις, τις νέες γνωριμίες και τις συμφωνίες. Είσαι όμως πλέον αρκετά βέβαιος για το τι θες και τι δεν θες σε αυτούς τους τομείς. Από τον Αιγόκερω, στον οποίο θα αισθάνεται πολύ καλύτερα, θα επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι κυρίως. Μπορεί να μπεις σε διλήμματα για παράδειγμα να μείνεις στη μία περιοχή ή στην άλλη, να συγκατοικήσεις ή όχι, να ξεκινήσεις μια νέα οικογένεια ή να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα της αποχώρησης του Κρόνου από τον δεύτερο οίκο σου. Από τις 20 μετακινείται από τον Τοξότη στον Αιγόκερω, έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια που καταδυνάστευε τα οικονομικά σου (ο Τοξότης δεν ήταν μια καλή θέση για τον Κρόνο). Τώρα πλέον θα νιώσεις την απελευθέρωση και ειδικά αυτή την εβδομάδα μπορεί να δεις θεαματικές εξελίξεις. Στις 18 πραγματοποιείται μια εκπληκτική νέα Σελήνη στον οίκο των οικονομικών σου, ενώ στις 21 η Αφροδίτη, στο ίδιο σημείο, πραγματοποιεί μια πολύ δυνατή όψη με τον Ουρανό και ο Ερμής στις 23 θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα πλέον στο ίδιο σημείο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Η εβδομάδα αυτή σου ανήκει, μπορείς να κάνεις ένα non-stop πάρτι που να ξεκινήσει στις 18 και να τελειώσει στις 24. Ξεκινάμε από την πρώτη μέρα της εβδομάδας με μια υπέρλαμπρη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που σε κάνει να λες, δεν μπορεί, το νιώθω ότι κάτι αλλάζει. Και αυτή η νέα Σελήνη αλλάζει εντελώς τη διάθεσή σου και μέχρι το τέλος του μήνα φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα, κάτι που έχεις καιρό να δεις.
Στις 20 όμως έρχεται αυτό που περίμενες εδώ και τρία χρόνια: ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιό σου και νιώθεις πραγματική απελευθέρωση. Ο συνδυασμός αυτού του γεγονότος με τη νέα Σελήνη είναι πολύ δυνατός.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα των μεγάλων αλλαγών! Ο Κρόνος από τις 20 θα μετακινηθεί στο ζώδιό σου και μπορεί να ακούς διάφορες φήμες ότι είναι πιεστικός, αλλά δεν είναι το ίδιο με όλους. Ναι μεν ζητάει υπευθυνότητα, συνέπεια και αρκετή δουλειά, αλλά κάτι σημαντικό που πρέπει να έχεις υπόψη σου: ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου, αισθάνεται καλά σε αυτό και τα χαρακτηριστικά που ζητάει, τα έχεις, καθότι είσαι παιδί του. Και αν ακόμη δεν τα έχεις εκφράσει, το πιο πιθανό είναι να τα έχεις ως προδιαθέσεις. Τα επόμενα τρία χρόνια μπορούν να είναι εξαιρετικά παραγωγικά και δημιουργικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Βρισκόμαστε σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εβδομάδες της χρονιάς, μην σου πω των τελευταίων τριών χρόνων! Ο Κρόνος έπειτα από τρία χρόνια αποχωρεί στις 20 από τον οίκο σου που σχετίζεται με τις κοινωνικές σχέσεις, τη δικτύωση, τις φιλίες και τις βαθύτερες επιθυμίες σου και περνάει στον Αιγόκερω. Οι σχέσεις σου απελευθερώνονται, ο Κρόνος δεν ένιωθε καθόλου άνετα στον Τοξότη όλα αυτά τα χρόνια. Στο ίδιο σημείο μάλιστα έχουμε και μια υπέρλαμπρη νέα Σελήνη στις 18, ενώ η Αφροδίτη που επίσης βρίσκεται εκεί, πραγματοποιεί μια εκπληκτική όψη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό στις 21. Κάπως, όλα οδηγούν σε κάτι ενδιαφέρον σε επίπεδο συναναστροφών και γνωριμιών, και πολύ πιθανό συναισθηματικού τύπου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υχθύς

Βρισκόμαστε σε μια από τις πιο σημαντικές εβδομάδες της χρονιάς, ήρθε η ώρα ο Κρόνος να αποχωρήσει από τον Τοξότη στις 20 και να περάσει στον Αιγόκερω. Τα τελευταία τρία χρόνια που βρισκόταν στον δέκατο οίκο σου είναι πιθανό να αντιμετώπιζες περιστασιακά τεράστιες πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα, κάτι το οποίο θα αλλάξει πλέον. Εκτός από το ότι απαλλάσσεσαι από τον Κρόνο, στον δέκατο οίκο σου πραγματοποιείται και μια νέα Σελήνη εκεί στις 18 και μια εκπληκτική όψη της Αφροδίτης, η οποία βρίσκεται στο ίδιο σημείο, με τον Ουρανό. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife