Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 20/11 - 26/11

Δευτέρα, Νοέμβριος 20, 2017 - 09:00

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται όγδοο οίκο σου, μαζί με τον Δία, τον υπερτυχερό πλανήτη που όπου βρίσκεται φέρνει θετικότητα. Και ο όγδοος οίκος σου σχετίζεται κυρίως με δύο πράγματα: το πάθος, το βαθύ συναίσθημα που μεταμορφώνει και τα οικονομικά, ιδίως αυτά που σχετίζονται με τους άλλους. Η όψη της με τον Πλούτωνα είναι εκπληκτική και σχετίζεται και με τα οικονομικά αλλά και με τα επαγγελματικά και φέρνει εξελίξεις σε αυτούς τους δύο τομείς, θα τις έλεγες και “καρμικές”. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις τις προωθητικές σου κινήσεις σε σχέση με αυτόν τον τομέα, να επιδιώξεις κάτι καλύτερο, να ασχοληθείς με την επαγγελματική σου ταυτότητα, με την αναζήτηση εργασίας, πελατών, συνεργατών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Όπως έχουμε ήδη πει ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των σχέσεων και των συνεργασιών, με την Αφροδίτη και τον Δία στον έβδομο οίκο σου και με μια νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε αυτό το σημείο. Το σασπένς συνεχίζεται με την εξαιρετική όψη της Αφροδίτης με τον πανίσχυρο Πλούτωνα, που αποτελεί ένδειξη πολύ θετική για τις σχέσεις, και μάλιστα πολύ συναισθηματική. Αλλά μπορεί και να μιλάμε και για μια επαγγελματική συνεργασία, με το εξωτερικό κατά πάσα πιθανότητα, καθότι ο Πλούτωνας βρίσκεται στον οίκο που σχετίζεται με αυτό και τα ταξίδια. Βέβαια, μια σχέση μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις εντελώς οπτική γωνία ή να νιώσεις ότι σε μεταμορφώνει. Ο Πλούτωνας στον ένατο οίκο σου είναι ένας πραγματικά μεταμορφωτικός συνδυασμός.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη πλέον βρίσκεται στον έκτο οίκο σου, μαζί με τον Δία, πλανήτη της επέκτασης και της αφθονίας. Ο οίκος αυτός έχει να κάνει με την υγεία, την εξωτερική εμφάνιση, τη φυσική κατάσταση, τη διατροφή και την άσκηση, τις εκκρεμότητες, την καθημερινότητά σου που μπορείς να την οργανώσεις απίστευτα και να γίνει απόλυτα λειτουργική και την εργασία. Όλη αυτή η εύνοια στον εν λόγω οίκο σου επιτρέπει να κάνεις σοβαρές προσπάθειες για εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Μπορείς να ανανεώσεις το βιογραφικό σου, να αναζητήσεις νέους πελάτες και συνεργάτες και να προωθήσεις το πιο επαγγελματικό σου προφίλ. Και αυτή και η επόμενη εβδομάδα μπορούν να φέρουν κάποια σημαντική αλλαγή σε αυτόν τον τομέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη και ο Δίας, ένα καταπληκτικό δίδυμο, η πρώτη πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και των σχέσεων και ο δεύτερος της επέκτασης, της θετικότητας και της αφθονίας, βρίσκονται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά. Μεγάλη υπόθεση αυτή η συνεργασία σε έναν τέτοιο οίκο. Και μάλιστα η Αφροδίτη σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Πλούτωνα, που είναι ο πανίσχυρος πλανήτης του πάθους. Λοιπόν, μπορεί να ερωτευτείς, να αποφασίσεις να κάνεις παιδί, να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, να απελευθερώσεις δικά σου στοιχεία που για κάποιο λόγο μέχρι τώρα δεν έφερνες στην επιφάνεια, να αποδεχτείς τη δική σου παιδική πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Η Αφροδίτη βρίσκεται μαζί με τον Δία σε έναν πολύ σημαντικό για σένα οίκο, τον τέταρτο, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Και όπως ξέρουμε ο Δίας είναι πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης και η Αφροδίτη της αρμονίας και του συναισθήματος. Αυτό σημαίνει ότι και αλλαγές στον χώρο σου ενδέχεται να κάνεις, οι οποίες θα σε κάνουν να αισθάνεσαι περισσότερο άνετα σε αυτόν, και ότι μπορείς να έρθεις περισσότερο κοντά στις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Η Αφροδίτη σχηματίζει μια εξαιρετική όψη με τον Πλούτωνα κιόλας, που σχετίζεται και με το σπίτι και με την εργασία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται μαζί στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες συμφωνίες, τις γνωριμίες, τα ταξίδια. Και σου θυμίζω ότι μιλάμε για τον Δία, πλανήτη της επέκτασης, της τύχης και της θετικότητας και την Αφροδίτη, πλανήτη της αρμονίας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να έχει ενδιαφέρον, μπορεί να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που να συμβάλλουν στο να αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου για κάποια θέματα, να βγεις και να περάσεις καλά, να δημιουργήσεις μια νέα συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Να ξεκινήσουμε με κάτι γνωστό, τον Άρη στον Ζυγό. Το ότι βρίσκεται μαζί σου ο πλανήτης της διεκδίκησης, του θάρρους και των νέων ξεκινημάτων είναι τουλάχιστον αναζωογονητικό. Θες σεξαπίλ, θες ενέργεια, κατακτήσεις, πρωτοβουλία; Όλα τα φέρνει ο Άρης. Βέβαια μπορεί να φέρει και κάτι που δεν θες: βιασύνη και παρόρμηση. Και κάτι άλλο. Ναι μεν μιλάμε για νέα ξεκινήματα, αλλά ο Άρης βαριέται εύκολα και τα παρατάει συχνά στη μέση για να ξεκινήσει κάτι άλλο. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Ο Άρης στον Ζυγό σημαίνει πολλά και ενδιαφέροντα: κυρίως ότι είναι καιρός να ακούσεις τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Ο Ζυγός είναι ο δωδέκατος, μυστήριος και λίγο κλειδωμένος οίκος με πληροφορίες πολύ ενδιαφέρουσες για αυτά που επιθυμείς και χρειάζεσαι. Και ο Άρης ξεκλειδώνει αυτόν τον οίκο, με αποτέλεσμα να έχεις κάποια πρόσβαση σε αυτές. Και γιατί να μην έρθουν στην επιφάνεια και να μην τις αποδεχτείς; Εξάλλου με τον Δία και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να σου φέρνουν αρμονία, τύχη, αγάπη, επέκταση, φιλοδοξία, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ασχοληθείς και με αυτά που θες. Από μικρά έως μεγάλα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Μέσα σου γίνεται κάτι σαν εσωτερική προετοιμασία Τοξότη, με την Αφροδίτη και τον Δία στον δωδέκατο οίκο σου γίνεσαι πιο δυνατός, έρχεσαι σε επαφή με τις ανάγκες σου και τις σέβεσαι, τις αποδέχεσαι, επιδιώκεις τέλος πάντων να ασχοληθείς μαζί τους με κάποιο τρόπο. Η προετοιμασία αυτή έχει να κάνει με το ότι τους δύο τελευταίους μήνες του χρόνου αλλάζει η ζωή σου και αυτό κυρίως επειδή τον Δεκέμβριο θα αποχωρήσει ο Κρόνος από το ζώδιό σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Είμαστε μόλις λίγες μέρες μετά την υπέρλαμπρη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σου, εκεί που βρίσκεται και η Αφροδίτη και ο Δίας. Ο οίκος αυτός έχει τις σημαντικότερες και πιο θετικές εξελίξεις και έχει να κάνει με την κοινωνική σου ζωή, τους φίλους, τη δικτύωση, τις ομάδες, τις καινοτόμες ιδέες και τις βαθύτερες επιθυμίες σου που τις έχεις λίγο στριμώξει κάπου στο βάθος. Δεν μιλάμε ακριβώς για συνεργασία, αλλά για συνύπαρξη μέσα σε ομάδες ανθρώπων, επικοινωνία, ανταλλαγή ιδεών και στιγμές οικειότητας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Ως γνωστόν η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται σε ένα εξαιρετικό σημείο για τα επαγγελματικά σου, που σημαίνει ότι θα ήταν καλό να ασχοληθείς με αυτά τώρα. Πρώτα από όλα με το θέμα του επαγγελματισμού, που είναι από τα πιο σημαντικά. Άσχετα με τις επαγγελματικές δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία, κάτι που σπανίζει είναι η συνέπεια, η οργάνωση, η μέθοδος, η τυπικότητα, η ισορροπία στις σχέσεις με πελάτες και συνεργάτες. Παρεμπιπτόντως, φαίνεται ότι οι πιο επιτυχημένοι επαγγελματίες, ξέρουν να βάζουν όρια στις σχέσεις, τις επαγγελματικές ιδίως. Αυτό βέβαια σχετίζεται και με το είδος της συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υχθύς

Η Αφροδίτη και ο Δίας είναι ένα καταπληκτικό ζεύγος πλανητών και βρίσκονται μαζί στον ένατο οίκο σου. Ο οίκος αυτός σημαίνει ταξίδια, γνώση, διεύρυνση των οριζόντων σου και αλλαγή αντιλήψεων. Είσαι δηλαδή πλέον σε μια φάση που μαθαίνεις, π.χ. από τις εμπειρίες σου, και που αυτά που μαθαίνεις δεν μένουν αποθηκευμένα ως θεωρητική γνώση, αλλά τα δοκιμάζεις και τα εφαρμόζεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife