Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 22/01 - 28/01

Τρίτη, Ιανουάριος 23, 2018 - 09:45

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Άλλος ένας θεαματικός μήνας πλησιάζει προς το τέλος του και ευτυχώς, όσο προχωράει τόσο καλύτερος γίνεται. Στις 25 η όψη του Ερμή με τον Δία είναι γεμάτη πληροφορίες, γνωριμίες, επαφές και όλα αυτά σχετίζονται με ένα επαγγελματικό πρότζεκτ ή με μια οικονομική συμφωνία. Γενικότερα μπαίνεις σε μια περίοδο που και περισσότερο ανοιχτός είσαι και “ακούς” προσεκτικά τους άλλους. επειδή καταλαβαίνεις ότι αυτά που ακούς μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα στην πορεία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Ο Ερμής και ο Δίας πραγματοποιούν μια εξαιρετική όψη στις 25 η οποία σχετίζεται με μακροχρόνιες σχέσεις ή συνεργασίες, ταξίδια, εξωτερικό και διεύρυνση των οριζόντων σου. Στα σενάρια είναι κάτι νέο ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού έχεις και την Αφροδίτη σε ένα ιδανικό σημείο για κάτι τέτοιο. Από τις 26 μπορεί να νιώθεις ότι οι εσωτερικές διεργασίες επιταχύνονται, είναι επειδή ο Άρης θα μετακομίσει στον όγδοο οίκο σου, μην σε ανησυχεί αυτό. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Αυτό που συμβαίνει στον Αιγόκερω, δηλαδή στον όγδοο οίκο σου, είναι πρωτοφανές, και μπορεί να το θεωρείς κάποιες στιγμές υπερβολικά έντονο. Εκεί βρίσκονται ο Κρόνος και ο Πλούτωνας μαζί με τον κυβερνήτη σου Ερμή και αυτό σημαίνει ότι οι εσωτερικές διεργασίες είναι πολλές και ανεξέλεγκτες κάποιες φορές και φυσικά το πέρασμα από τη μια σκέψη στην άλλη ή από τη μία ανάμνηση στην άλλη δημιουργεί μια μεγάλη ποικιλία συναισθημάτων. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στις 25 είναι μια πάρα πολύ θετική όψη που σχετίζεται με τον έρωτα, δημιουργικές συνεργασίες, και μια “άνθιση” σε έναν τομέα της ζωής σου. Η όψη αυτή μπορεί να συμβάλλει ώστε η συναισθηματική σου ζωή να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον αυτές τις μέρες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Ο Ερμής και ο Δίας σε μια άψογη συνεργασία μπορούν να σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις ένα θέμα επαγγελματικό ή μια εκκρεμότητα που μπορεί να σε προβλημάτιζε την περίοδο αυτή. Επίσης, ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι μπορεί να μπει σε μια σειρά και να νιώσεις ότι απελευθερώνεσαι από αυτό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στις 25 είναι μια πολύ θετική όψη συνεργασίας μεταξύ του Δία και – σημαντικό αυτό – του κυβερνήτη σου, Ερμή! Ο Ερμής βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, το πάθος, τη δημιουργικότητα και ο πλανήτης της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων στον οίκο σου που αφορά στις νέες γνωριμίες, την επικοινωνία και τις συμφωνίες. Οπότε τα σενάρια είναι πολλά και σχετίζονται και με τον συναισθηματικό και με τον επαγγελματικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Η όψη του Ερμή με τον Δία στις 25 είναι μια ιδιαίτερα θετική περίπτωση. Ο Δίας εξάλλου είναι ο πλανήτης της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων και όταν σχηματίζει θετικές όψεις ενισχύονται οι ιδιότητές του και ενισχύει ο ίδιος τις θετικές ιδιότητες του άλλου πλανήτη. Είναι μια περίοδος κατά την οποία ούτως ή άλλως μάλλον πρέπει να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια, μπορεί για παράδειγμα να σχεδιάζεις μια μετακόμιση ή να κλείνεις τώρα μια συμφωνία που αφορά σε ένα ακίνητο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Η πολύ αρμονική όψη του Ερμή με τον Δία είναι πιθανό ότι σχετίζεται με μια νέα συμφωνία, μια νέα γνωριμία ή με μια πολύ σημαντική συνάντηση. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και ούτως ή άλλως η εύνοιά του ολόκληρη είναι μαζί σου και τώρα που αλληλεπιδρά με τον Ερμή, πλανήτη πουσχετίζεται με τις κοινωνικές σου υποθέσεις, τα αποτελέσματα είναι εξωστρέφεια, νέες επαφές και νέοι άνθρωποι στη ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Η όψη του Ερμή με τον Δία στις 25 είναι ιδιαίτερα σημαντική και αρμονική και σχετίζεται με ένα κέρδος, μια ελεύθερη συνεργασία ενδεχομένως, και τη θετική διάθεση που προκύπτει από την επίλυση ενός πρακτικού θέματος. Είναι μια καλή περίοδος για να υλοποιήσεις ενδεχομένως ένα σχέδιο που επεξεργάζεσαι ή για την ολοκλήρωση μιας οικονομικής συμφωνίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου (όπως και πολλοί άλλοι πλανήτες αυτή την περίοδο) και σχηματίζει μια εξαιρετική όψη με τον Δία, πλανήτη της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων, ο οποίος βρίσκεται στον οίκο σου της κοινωνικότητας και της δικτύωσης. Οι γνωριμίες αυτή την περίοδο έχουν ενδιαφέρον και μπορεί ανάμεσα σε αυτές να υπάρξει και μια σημαντική για την επαγγελματική ή τη συναισθηματική σου εξέλιξη. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στις 25 είναι μια θετική όψη που μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική εξέλιξη. Ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, φαίνεται ότι αξίζει αυτή την περίοδο να προωθήσεις ένα σχέδιό σου και να αρχίσεις να το υλοποιείς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Ο Ερμής και ο Δίας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τα ταξίδια. Θα μπορούσε για παράδειγμα ένας άνθρωπος να ασκήσει θετική επίδραση πάνω σου, να σου δείξει μια νέα εναλλακτική, ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. Είναι πολλοί σημαντικές οι συναναστροφές αυτή την περίοδο, προσφέρουν κάτι πολύ περισσότερο από απλή ψυχαγωγία, επικοινωνία ή ανταλλαγή ιδεών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus