Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 23/10 - 29/10

Τρίτη, Οκτώβριος 24, 2017 - 11:00

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Η όψη του Ήλιου με τον Δία στις 26 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς. Και οι δύο βρίσκονται στον Σκορπιό, στον όγδοο οίκο σου δηλαδή, και ενώνουν τις δυνάμεις τους,πράγμα που μπορεί να αποτελεί ένδειξη πολύ θετικών αποτελεσμάτων και εξελίξεων. Ο όγδοος οίκος σου έχει να κάνει από τη μία μεριά με τα οικονομικά σου, περισσότερο με αυτά που μοιράζεσαι με άλλους και με διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Πάντως μια τέτοια σύνοδος μπορεί να σημαίνει κάτι πολύ θετικό για αυτά, δηλαδή ίσως βρεθεί και ένας τρόπος να βελτιωθεί το εισόδημά σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εβδομάδες του μήνα, καλά, ο Οκτώβριος το είχε αυτό, ήταν ένας μήνας εξελίξεων. Τώρα λοιπόν έχουμε μια εξαιρετική σύνοδο, μια από τις καλύτερες όψεις της χρονιάς, στις 26, αυτή του Ήλιου με τον Δία στον Σκορπιό. Ήλιος και Δίας, φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις, είναι δύο τεράστια σώματα γεμάτα θετικότητα την οποία απελευθερώνουν, όταν πραγματοποιούν καλές όψεις, όπως αυτή μεταξύ τους. Και έβδομος οίκος σημαίνει σχέσεις, συντροφικότητα, συμπόρευση, συνεργασίες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Στις 26 λοιπόν έχουμε την πιο σημαντική όψη της χρονιάς, αυτή μεταξύ του Ήλιου με τον Δία. Και οι δυο τους λαμπεροί, δυνατοί, αισιόδοξοι, φωτίζουν τον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με τον τρόπο ζωής σου, την εργασία, τη φροντίδα του εαυτού σου και των άλλων και τις υγιεινές συνήθειες και την εμφάνιση. Σε όλους αυτούς τους τομείς μπορείς να κάνεις κάτι λοιπόν και να προωθήσεις απίστευτες εξελίξεις. Μπορείς να αλλάξεις ζωή, κάνοντας την καθημερινότητά σου περισσότερο λειτουργική με μια - δυο απλές κινήσεις. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Η όψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 26: πρόκειται για τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία, στον πέμπτο οίκο σου, που έχει να κάνει με τη συναισθηματική σου ζωή, τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Ο Ήλιος και ο Δίας όταν βρίσκονται μαζί κάνουν θαύματα παρεμπιπτόντως. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μπλοκάρει τη θετικότητά τους και την επιθυμία τους για εξέλιξη. Ασχολήσου και με το κομμάτι του εαυτού σου που είναι περισσότερο “παιδικό”, είναι πολύ πιο προσιτό αυτή την περίοδο και έχει μάλλον σαφείς ανάγκες και επιθυμίες. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Στις 26 έχουμε μία εξαιρετική όψη που θεωρείται η καλύτερη της χρονιάς, τη σύνοδο μεταξύ των δύο τιτανοτεράστιων Δία και Ήλιου, η οποία πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Μπορεί κάποιες αλλαγές στον τομέα του σπιτιού να συμβάλλουν στην ανανέωσή σου και όταν μιλάμε για αλλαγές, ίσως μιλάμε και για ολική αλλαγή, δηλαδή μετακόμιση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Στις 26 έχουμε μια από τις πιο σημαντικές όψεις της χρονιάς, την πολύ θετική σύνοδο των δύο τεράστιων, Ήλιου και Δία. Και οι δύο βρίσκονται στον τρίτο οίκο σου και συνεργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για νέες συμφωνίες, γνωριμίες, καλύτερη επικοινωνία, ανταλλαγή ιδεών. Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτός ο οίκος έμμεσα ευνοεί και τη συναισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή γιατί σε βγάζει έξω, στον κόσμο, και σε φέρνει δίπλα σε νέους ανθρώπους και ιδέες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Το σημαντικότερο νέο της εβδομάδας: ο Ήλιος και ο Δίας ενώνουν τις δυνάμεις τους, και οι δύο δυνατοί, αισιόδοξοι και θετικοί με κάθε τρόπο, έρχονται σε σύνοδο στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου. Τα σχέδιά σου εννοείται ότι δεν πρέπει να τα αγνοήσεις, μπορεί να είναι στη φύση σου κατά κάποιο τρόπο να δίνεις προτεραιότητα στις σχέσεις και στη συμπόρευση με τους άλλους, αλλά τώρα αξίζει να ασχοληθείς με καθαρά πρακτικά θέματα, κυρίως με το θέμα “χρήμα”.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Η σημαντικότερη όψη της χρονιάς είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στις 26. Δύο πλανητών που συμβολίζουν την αισιοδοξία, την πρόοδο, την επέκταση και τη θετικότητα. Αυτοί οι δύο λοιπόν βρίσκονται μαζί στο ζώδιό σου, κάτι εξαιρετικά θετικό για τα σχέδιά σου και για να δεις να μπαίνουν τώρα οι σπόροι που θα αναπτυχθούν και θα αλλάξουν κάποια κομμάτια της ζωής σου προς το καλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Η πιο σημαντική όψη της χρονιάς είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στις 26. Όταν μιλάμε για σύνοδο αναφερόμαστε σε ένωση δυνάμεων, σε συνεργασία, σε μια κατάσταση κατά την οποία ο ένας μεγεθύνει τα θετικά στοιχεία του άλλου. Και όταν μιλάμε για τον Ήλιο και τον Δία αναφερόμαστε σε θετικότητα, επέκταση, ευδαιμονία. Αυτοί οι δύο συναντιούνται λοιπόν στο σημείο που σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση, τη διάθεση, τις εσωτερικές διεργασίες, και η παρουσία τους εκεί δρα ψυχοθεραπευτικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Η όψη του Ήλιου με τον Δία στις 26 είναι μια από τις σημαντικότερες της χρονιάς και πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου: Το πρώτο θέμα που μπορεί να φέρει ικανοποίηση αυτή την περίοδο είναι η κοινωνική σου ζωή, η δικτύωση, η αίσθηση ότι ανήκεις σε μια ομάδα. Είσαι, ή καλό θα ήταν να είσαι, περισσότερο ανοιχτός στο να μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου και να διερευνήσεις τις νέες ιδέες ή τη νέα οπτική που μπορεί να φέρνουν μαζί τους. Ο οίκος αυτός έχει να κάνει και με τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου και η παρουσία των δύό “ευεργετών”, Δία και Ήλιου, σε αυτό το σημείο έχει σίγουρα κάτι να πει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Δεν είναι μόνο ότι ο Δίας μετακινήθηκε στον Σκορπιό που κάτι τέτοιες στιγμές μας συγκινούν όλους ιδιαίτερα γιατί ο Δίας είναι ο πλανήτης της θετικότητας και της αφθονίας, οπότε είναι πολύ σημαντικό το πού βρίσκεται, είναι και ότι η όψη του με τον Ήλιο είναι μια υπερπαραγωγή – η σημαντικότερη της χρονιάς. Και αφορά στα επαγγελματικά σου, σε έναν νευραλγικό τομέα δηλαδή που μάλλον σε είχε δυσκολέψει. Τώρα δεν είναι μόνο ότι ενδέχεται να έρθουν νέα πράγματα, είναι ότι η δική σου αντίληψη για αυτό που κάνεις ή για αυτό που θέλεις να κάνεις, μάλλον αλλάζει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υχθύς

Στις 26 πραγματοποιείται η σημαντικότερη όψη της χρονιάς, η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, των δύο μεγάλων εκπροσώπων της θετικότητας και της επέκτασης. Πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, τη διεύρυνση των οριζόντων σου, την πνευματικότητα και κυρίως με την αλλαγή οπτικής γωνίας. Μια εμπειρία ή μια γνωριμία μπορεί να συμβάλλει στο να δεις με διαφορετικό τρόπο μια κατάσταση ή και τη ζωή σου και τον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife