Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 25/12 - 31/12

Τετάρτη, Δεκέμβριος 27, 2017 - 10:15

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Χρειάζεσαι μια τονωτική ένεση στα επαγγελματικά, και αυτή έρχεται με τη μετακίνηση της Αφροδίτης στον δέκατο οίκο σου στις 25. Αυτή η περίοδος θα δεχτεί μεν τη φροντίδα της σε αυτόν τον τομέα, αλλά από την άλλη υπάρχει και το θέμα ότι θα σχηματίσει μια σύνοδο με τον Κρόνο. Κάτι μπορεί να πρέπει να ξεκαθαριστεί, ίσως να έχεις την αίσθηση ότι πιέζεσαι αρκετά χωρίς ιδιαίτερο αντίκρισμα και ότι πρέπει να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα σε για να προχωρήσουν πιο ομαλά οι εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, στον ένατο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τους στόχους, τη γνώση, τη θετικότητα και τη διεύρυνση των οριζόντων σου, ένα φανταστικό σημείο για την Αφροδίτη που κυβερνάει και το ζώδιό σου. Υπάρχει ένα θέμα όμως, εκεί θα συναντήσει και τον Κρόνο, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να είναι λίγο δύσκολη η συναισθηματική έκφραση, περιστασιακά, ότι ίσως να νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις, ότι κάποια πράγματα θα ήταν καλό να συζητηθούν και να μπουν σε μια σειρά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου, θα αποχωρήσει δηλαδή από τις σχέσεις και τη συντροφικότητα και θα βρεθεί στο σημείο που σχετίζεται με αυτά που μοιράζεσαι σε μια σχέση και με τα οικονομικά θέματα μια καθόλου κακή θέση. Υπάρχει ένα θέμα, ναι μεν το σημείο στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη είναι βαθιά συναισθηματικό, αλλά υπάρχει και ένας Κρόνος που την περιμένει για να σχηματίσουν σύνοδο και κάπως έρχονται κάποιες ανασφάλειες στην επιφάνεια ή υπάρχει μια δυσκολία στη συναισθηματική έκφραση – προσωρινά είναι όλα αυτά όμως.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη τη μέρα των Χριστουγέννων μετακινείται στον έβδομο οίκο που σχετίζεται με τα συναισθηματικά, τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες – δεν έχεις καλύτερο για αυτούς τους τομείς. Υπάρχει ένα θέμα όμως, εκεί θα συναντήσει τον γερο – Κρόνο και άλλη όρεξη δεν είχαν και οι δύο να βρεθούν, αλλά πρέπει να συμβαίνει κι αυτό περιστασιακά. Τώρα λοιπόν μπορεί να νιώθεις εσύ ή η άλλη πλευρά μιας σχέσης αναστολές, να δυσκολεύεστε να εκφραστείτε δηλαδή, να νιώθεις μια απροσδιόριστη ανασφάλεια και μια ψυχρότητα, προσωρινή. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου, σε ένα εξαιρετικό σημείο για την εργασία, την καθημερινότητα, την οργάνωσή σου, την υγεία, τη σωματική κατάσταση, τις υγιεινές συνήθειες και την εμφάνισή σου. Μπορείς δηλαδή να προετοιμάσεις μια γενικότερη ανανέωση και να γίνεις άλλος άνθρωπος μέσα στις γιορτές, κουκλάκι ζωγραφιστό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της συναισθηματικής σου ζωής, τι καλύτερο για τις μέρες αυτές τις γιορτινές. Βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι εκεί βρίσκεται και ο Κρόνος και ότι θα συναντηθούν με την Αφροδίτη, η γκλαμουράτη δηλαδή ηδονίστρια, με τον ψυχρό γερό εξεταστή που έχει βαρεθεί τη ζωή του: είναι λίγο δύσκολος ο συνδυασμός, όμως έχει ενδιαφέρον, γιατί έχουν κάτι κοινό. Είναι και οι δύο “γήινοι” και μπορούν να σκεφτούν πρακτικά. Η δε Αφροδίτη δεν είναι τόσο αλαφρόμυαλη, έχει μια πολύ down to earth πλευρά η ίδια και ο συνδυασμός σοβαρότητας και έρωτα - αγάπης είναι πολύτιμος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Στις 25 η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα περάσει στον τέταρτο οίκο σου, που σχετίζεται με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις, την οικογένεια, το σπίτι και τη συγκατοίκηση. Από τη μία μεριά αυτό είναι ιδανικό για τη συγκεκριμένη περίοδο των γιορτών, που μπορεί να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους και την οικογένεια.
Υπάρχει όμως και ένα μικρό θέμα, η Αφροδίτη θα συναντήσει σε αυτό το σημείο τον Κρόνο και μπορεί να υπάρχουν κάποιες συναισθηματικές αναστολές, κάποια μπλοκαρίσματα, ίσως με κάποιους ανθρώπους να πρέπει να γίνουν κάποιες συζητήσεις και να απελευθερωθείς από πράγματα που έχεις μέσα σου, με σκοπό όμως να βελτιώσεις τη σχέση ή την κατάσταση. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Οι μέρες των γιορτών μπορούν να είναι εξαιρετικά κοινωνικές, κυρίως γιατί η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, τον πιο χαλαρό και κοινωνικό σου οίκο που σχετίζεται και με τις νέες γνωριμίες. Κόσμος μπαίνει, κόσμος βγαίνει, αλλά υπάρχει και ένα μικρό θέμα. Η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Κρόνο σε αυτό το σημείο και, ενώ η επικοινωνία τείνει να είναι ζεστή, και οι νέες γνωριμίες συναρπαστικές, υπάρχει μια αναστολή συναισθηματικού τύπου, ίσως στην έκφραση περισσότερο. Αυτό είναι κάτι που ξεπερνιέται, η Αφροδίτη δεν θα είναι για πολύ κοντά στον Κρόνο άλλωστε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Μια τονωτική ένεση στα οικονομικά σου έρχεται με την Αφροδίτη από τις 25 στον δεύτερο οίκο σου, ακόμη και αν αυτό σου φαίνεται απίστευτο. Θέλει λίγη προσπάθεια ενδεχομένως, ίσως σε επίπεδο διαπραγμάτευσης ή με το να πιεστείς να ολοκληρώσεις ένα έργο μέσα στις γιορτές, κι αυτό φαίνεται επειδή θα συναντήσει τον Κρόνο στο ίδιο σημείο. Ο Κρόνος παρεμπιπτόντως βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σου, αλλά δεν πρέπει να σε τρομάζει αυτό, η συμπεριφορά του είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που ήταν όσο βρισκόταν στο ζώδιό σου. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Τι συγκυρία κι αυτή, τη μέρα των Χριστουγέννων η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου για να έχεις γιορτές με συναισθηματικό σασπένς και τέλος πάντων για να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Η εβδομάδα των γιορτών, εκτός του ότι είναι ιδανική για ανασκόπηση και νέα σχέδια για τη νέα χρονιά, είναι εξαιρετική και σε κοινωνικό επίπεδο, πρώτον, για την Αφροδίτη που είπαμε (μια απίστευτη λάμψη θα την έχεις) και δεύτερον γιατί ο Άρης και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια μοναδική όψη στις 28.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Η περίοδος αυτή έχει αρκετή ανασκόπηση και εσωτερικές διεργασίες, και δεν το λες και ασύμβατο αυτό με το ότι είναι το τέλος της χρονιάς και ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σκεφτείς πού βρίσκεσαι, τι θέλεις να κρατήσεις και τι θέλεις να αλλάξεις. Βέβαια να πούμε και ότι μπορεί να νιώθεις ένα σχετικό βάρος, επειδή η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Κρόνο σε αυτό το σημείο και μπορεί να νιώθεις μια σχετική πίεση με όλο αυτό. Μπορεί δηλαδή κάποια πράγματα προς επεξεργασία να μην είναι και πολύ ευχάριστα, η διαδικασία να είναι λίγο περίεργη, αλλά από την άλλη φαίνεται ότι είναι απελευθερωτική.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υχθύς

Η Αφροδίτη στις 25 θα μετακινηθεί στον Αιγόκερω, στον οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου και τις φιλικές σου σχέσεις. Οπότε προβλέπεται πολλή κινητικότητα στις γιορτές, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, συναναστροφές ευχάριστες εξελίξεις στον ρομαντικό τομέα. Βέβαια υπάρχει και το θέμα ότι ο Κρόνος θα συναντήσει την Αφροδίτη σε αυτό το σημείο και μπορεί να είσαι και λίγο στα ξινά σου για κάποιες μέρες ή να νιώθεις μια δυσκολία στη συναισθηματική έκφραση, κάτι που θα ξεπεραστεί σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife