Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 27/11 - 03/12

Δευτέρα, Νοέμβριος 27, 2017 - 10:30

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Ο χρόνος κλείνει με σημαντικές αλλαγές και η προετοιμασία γίνεται από την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα. Λοιπόν, η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη και από εκεί θα ευνοεί οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια, σπουδές, εξωτερικό και πνευματικότητα. Οι ορίζοντές σου διευρύνονται. Μια γνωριμία ή και σε ορισμένες περιπτώσεις μια απλή κουβέντα, μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι. Γιατί αυτά που σκέφτεσαι, όσο γρήγορα ή / και απλά – ασήμαντα και αν φαίνονται, είναι και αυτά που καθορίζουν το πώς αισθάνεσαι. Τώρα όμως μπορείς να σκεφτείς με έναν τρόπο που να είναι υπέρ σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που έχει να κάνει με τα χρήματα, τις διαπραγματεύσεις, τις οικονομικές συμφωνίες, αλλά και το πάθος και το βαθύ συναίσθημα σε μια σχέση. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται ανάδρομος και ο Ερμής. Μπορεί λοιπόν να επανέλθει μια πρόταση που είχε γίνει στο παρελθόν, αλλά κάπου κόλλησε. Θα μου πεις, με τον ανάδρομο θα ξεκολλήσει; Ναι, έτσι πάει, αυτά που σχετίζονται με το παρελθόν ο ανάδρομος τα εξελίσσει, αλλά αυτά που σχετίζονται με το παρόν, τα κολλάει λίγο για να τα επανεξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας με πολλές αλλαγές. Την πρώτη μέρα μάλιστα, η Αφροδίτη μετακινείται στον έβδομο οίκο σου, που σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα, και η θέση της σε αυτό το σημείο είναι ό, τι καλύτερο για αυτή την περίοδο. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο κυβερνήτης σου, ο οποίος όμως θα κινείται ανάδρομα από τις 3. Και τι σημαίνει αυτό; Επιστροφές από το παρελθόν, είτε σε επίπεδο συνεργασιών είτε συναισθηματικών σχέσεων. Κάτι που δεν προχώρησε, που έμεινε στην αναμονή, που αναβλήθηκε, ακυρώθηκε, καθυστερούσε μέχρι τώρα, είναι ώρα να επανέλθει στο προσκήνιο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας αλλαγών και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά προς το τέλος του. Αλλά από την πρώτη του μήνα, κάτι αλλάζει αισθητά, με τη μετακίνηση της Αφροδίτης στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, τις καθημερινές εκκρεμότητες και την οργάνωση, την εμφάνιση, τις υγιεινές συνήθειες και την υγεία. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μπορείς να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου, άσκηση, δίαιτα και διατροφή, σε βαθμό “μεταμορφωτικό”, αλλά και ότι έχεις ευκαιρίες για θετικές αλλαγές στη δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Ο μήνας ξεκινάει με τη μετακίνηση της Αφροδίτης στον πέμπτο οίκο σου. Μαγεία. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή, τη δημιουργικότητα, τον έρωτα και η Αφροδίτη σε αυτό το σημείο είναι ιδανική περίπτωση. Σχετίζεται και με τα παιδιά και την ευρύτερη έννοια της παιδικότητας, που σημαίνει και με τα αντίστοιχα στοιχεία που έχεις μέσα σου. Πίσω από κάποιες φανερές συμπεριφορές σου, μπορεί να κρύβεται μια “παιδική” ανάγκη, λοιπόν, και θα είχε ενδιαφέρον να ασχοληθείς με τις ανάγκες σου αυτή την περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα θα μετακινηθεί στον Τοξότη, στον τέταρτο οίκο σου δηλαδή που έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια, τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Στο ίδιο σημείο θα κινείται ανάδρομα και ο Ερμής από τις 3 και αυτό αποτελεί ένδειξη ότι μπορεί να δεις πρόσωπα από το παρελθόν, να επισκεφτείς το μέρος από το οποίο κατάγεσαι, να βρεθείς με συγγενείς. Ακόμη και αν επικρατεί ένα χάος αυτές τις μέρες, η επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους και η “επιδιόρθωση” ορισμένων σχέσεων θα είναι λυτρωτική.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Ο Δεκέμβριος είναι κι αυτός ένας μήνας σταθμός. Από την πρώτη του μέρα θα διαισθανθείς ότι κάτι γίνεται αυτή την περίοδο, ότι σημαντικά πράγματα αλλάζουν. Την πρώτη μέρα λοιπόν θα μετακινηθεί η Αφροδίτη στον οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις γνωριμίες. Η θέση της αυτή κάνει τα πάντα πιο συναισθηματικά. Την επαφή σου με τους άλλους, τον τρόπο που σκέφτεσαι, ακόμη και το αντικείμενο της επικοινωνίας σου κάθε φορά, μπορεί να εκφέρεται με έναν περισσότερο συναισθηματικό και ίσως πιο ζεστό τρόπο. Βέβαια μια τέτοια θέση για την Αφροδίτη δείχνει και εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Ο Δεκέμβριος είναι επίσης ένας μήνας σημαντικών αλλαγών και αυτό το διαισθάνεσαι ήδη κατά πάσα πιθανότητα. Την πρώτη του μήνα η Αφροδίτη μετακινείται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και αυτό προμηνύει τις θετικές αλλαγές που έρχονται σε αυτόν τον τομέα. Να ενημερώσουμε ότι στα οικονομικά σου βρίσκεται ο Κρόνος εδώ και τρία χρόνια κατά τα οποία τα πίεζε κάποιες στιγμές αφάνταστα, αλλά αυτόν τον μήνα αποχωρεί από αυτά και οι προοπτικές θα είναι πλέον πολύ θετικές. Η Αφροδίτη λοιπόν, κάνει το ξεκίνημα και ήδη μπορεί να έρθουν κάποιες ευκαιρίες για να βελτιώσεις το εισόδημά σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που έχει τεράστια σημασία για εσένα. Από τις 20 ο Κρόνος θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου, στο οποίο δεν ένιωθε και πολύ καλά και ούτε εσύ ένιωθες και πολύ καλά μαζί του εδώ που τα λέμε. Η αίσθηση απελευθέρωσης θα είναι τεράστια, αλλά θα μιλήσουμε για αυτό σε ένα προσεχές επεισόδιο. Προς το παρόν, προετοιμάζεται το έδαφος για πραγματικά καλύτερες μέρες. Την πρώτη του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου και αυτό είναι εκπληκτικό. Φαντάσου ότι φεύγει ο Κρόνος και έρχεται η Αφροδίτη, πόσο τεράστια διαφορά μπορεί να κάνει αυτό; Με την Αφροδίτη είναι ευκαιρία να ασχοληθείς λίγο με τη συναισθηματική σου ζωή, να γνωρίσεις έναν έρωτα, να μπουν τα οικονομικά σου σε μια σειρά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας με τεράστια σημασία για εσένα Αιγόκερε, επειδή από τις 20, ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σου, θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα αισθάνεται καλά στο σπίτι του και αυτός και εσύ, δεν χρειάζεσαι να αγχώνεσαι υπερβολικά, απλώς να είσαι συνεπής και τυπικός στις υποχρεώσεις σου. Από την πρώτη μέρα του μήνα όμως γίνονται ενδιαφέροντα πράγματα. Η Αφροδίτη θα περάσει στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τον εσωτερικό σου κόσμο, τις εσωτερικές διεργασίες, το ασυνείδητο. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Ο Δεκέμβριος είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός μήνας για τον ενδέκατο οίκο σου, για όλα αυτά που σχετίζονται δηλαδή με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις, τη δικτύωση, τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Ο Κρόνος θα αποχωρήσει από αυτό το σημείο στις 20, αλλά το έδαφος των αλλαγών προετοιμάζεται από τώρα. Από την πρώτη του μήνα θα βρεθεί εκεί η Αφροδίτη. Κάπως αρχίζεις τις σχέσεις σου να τις βλέπεις με άλλο μάτι, επικρατεί περισσότερη θετικότητα, η αγάπη εκφράζεται ευκολότερα. Και κάπου μέσα σου Υδροχόε θα διαισθάνεσαι ότι έρχονται αλλαγές σε αυτόν τον τομέα, ήδη γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υχθύς

Εδώ και τρία χρόνια είναι πολύ πιθανό να αντιμετώπιζες κάποιες φορές σοβαρές δυσκολίες στα επαγγελματικά σου. Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που αλλάζει την κατάσταση. Στις 20 θα αποχωρήσει ο Κρόνος από αυτόν τον τομέα της ζωής σου και θα νιώσεις τεράστια απελευθέρωση και χαρά για αυτό. Η αίσθηση αυτή και οι θετικές εξελίξεις ξεκινούν από την πρώτη του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον δέκατο οίκο σου και θα μάθεις να βλέπεις με διαφορετικό μάτι τα επαγγελματικά σου, μπορείς δηλαδή να συμφιλιωθείς ακόμη και με αυτά ή αυτούς που σε εκνευρίζουν και να νιώθεις καλύτερα στη δουλειά. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife