Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 28/08 - 03/09

Δευτέρα, Αύγουστος 28, 2017 - 09:45

Στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια μπορείς να διαβάσεις πως θα κυλήσει η εβδομάδα σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με την αστρολογία.

Ο Γιώργος Σαλαμάς μελετά τα αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας και αναλύει τον τρόπο που θα επηρεάσουν τα 12 ζώδια.

Κριός
Ο Ερμής από τις 31 Αυγούστου θα βρίσκεται ανάδρομος στον Λέοντα και για να λέμε την αλήθεια, το ότι είναι ανάδρομος σε περίοδο διακοπών είναι κάτι που μάλλον δεν θα το πολυκαταλάβεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος
Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα πλέον στον Λέοντα, στον τέταρτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Μπορεί δηλαδή να χρειαστεί να κλείσουν κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, ίσως εκκρεμότητες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι
Ως γνωστόν ο κυβερνήτης σου κινείται ανάδρομα πάλι, τέτοια είναι η μοίρα μας. Όμως δεν μπορείς να έχεις παράπονο φέτος, αν εξαιρέσουμε κάνα πιστολάκι που μπορεί να σου κάηκε, κατά τα άλλα και εκκρεμότητες έκλεισες με τη βοήθειά του, και οργανώθηκες και συμμαζεύτηκες και είδες πρόσωπα από το παρελθόν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος
Ο Ερμής είναι ανάδρομος και από τον τρίτο οίκο σου θα περάσει στις 31 στον δεύτερο. Αυτό είναι κάπως καλύτερο για την επικοινωνία που μπορεί μέχρι τώρα να ήταν κάπως δυσκολότερη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων
Στο ζώδιό σου όπως ξέρεις έχουμε τρομερή κινητικότητα από τέλη Ιουλίου και μέχρι τώρα. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 31 θα βρίσκεται και αυτός μαζί σου: Αυτό μπορεί να θέλει λίγη προσοχή σε θέματα επικοινωνίας και γενικότερων προσδοκιών που μπορεί να έχεις από τους άλλους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος
Ο Ερμής από τις 31 θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου και επειδή είναι ανάδρομος θα βρεθεί στον Λέοντα. Το κλίμα των παρερμηνειών ή των καθυστερήσεων και των αναβολών θα αλλάξει αρκετά, όχι τελείως, αλλά αρκετά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός
Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στον Λέοντα, στον ενδέκατο οίκο σου δηλαδή. Από αυτό το σημείο μπορεί να φέρει πρόσωπα από το φιλικό σου παρελθόν. Γενικότερα ο ενδέκατος οίκος σχετίζεται και με τις ομάδες, τη δικτύωση, αλλά και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός
Ο Ερμής από τις 31 θα περάσει στον Λέοντα, ως ανάδρομος. Το ενδιαφέρον είναι ότι μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο κάποια επαγγελματικά θέματα που πρέπει να επανεξετάσεις ή στα οποία πρέπει να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης
Και περνάμε στην τελευταία εβδομάδα του θεαματικού Αυγούστου. Ο Ερμής θα είναι για λίγες μέρες ακόμη ανάδρομος, από τις 31 θα βρίσκεται όμως στον ένατο οίκο σου και ίσως γίνει ένα ταξίδι, επιστρέψεις από ένα ταξίδι, και γενικότερα γυρίσεις σελίδα και ξεκινήσεις πλέον τη νέα σεζόν από τώρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως
Τι Αύγουστος κι αυτός, με δύο εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή. Βέβαια οι εκλείψεις είχαν θετική έκβαση και έφεραν την ανάγκη για αλλαγές, εσωτερικές κυρίως, και ίσως και την ανάγκη για μια δυνατή σχέση με συναισθηματικό βάθος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος
Ο πιο σημαντικός τομέας της ζωής σου αυτή την περίοδο είναι ο κεντρικός τομέας των “σχέσεων” και κυρίως οι υποκατηγορίες “συντροφικότητα” και “συνεργασίες”. Αυτή η τάση ξεκίνησε ήδη από τον Ιούλιο, με μια νέα Σελήνη στο απέναντί σου ζώδιο, τον Λέοντα, με το πέρασμα του Άρη στο ίδιο σημείο, με τον ανάδρομο Ερμή επίσης εκεί από τις 31 και αργότερα τον Αύγουστο με την εκπληκτική έκλειψη Ηλίου πάλι εκεί ΚΑΙ την Αφροδίτη επίσης στο ίδιο σημείο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ιχθύς
Στον έκτο οίκο σου γίνεται χαμός από τον Ιούλιο και συνεχίζει να γίνεται. Πρόσεξε, όταν λέμε χαμός, μιλάμε για εξελίξεις, σημαντικότατες και θετικές, αλλά μπορεί να περνάς από τόσο πολλές διαδικασίες που να μην είναι και πολύ ξεκάθαρο τίποτα ακόμη, αν και σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

#scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife Goodmorning and remember 14 days left #christmas #bliss #shine #happiness #santa is coming to town #Cyprus #LimeLife