Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 29/01 - 04/02

Δευτέρα, Ιανουάριος 29, 2018 - 09:30

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Το κεντρικό ζήτημα του τέλους Ιανουαρίου είναι η έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα που έχει πολλά θετικά στοιχεία και βάζει σε μια σειρά μια συναισθηματική υπόθεση. Εκτός από τα συναισθηματικά, αφορά και στη δημιουργικότητα και στα παιδιά. Στα πιθανά σενάρια να ξεκαθαριστεί μια σχέση, να καταλάβεις αν μπορεί να προχωρήσει ή όχι ή να δημιουργηθεί κάτι νέο. Σε αυτό θα μπορούσε να συμβάλλει και η Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στον πιο κοινωνικό σου οίκο, σε αυτόν που σχετίζεται με τους φίλους, τις ομάδες και τη δικτύωση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Η έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου είναι σεληνιακή, με κάποια θετικά στοιχεία, και πραγματοποιείται στον Λέοντα, στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική ασφάλεια, το σπίτι ως κατοικία αλλά και τα συγγενικά πρόσωπα. Είναι πιθανό αυτή την περίοδο να οριστικοποιήσεις μια συμφωνία και να σχεδιάσεις μια αλλαγή στον χώρο σου ή μετακόμιση. Το θέμα της οικονομικής συμφωνίας και γενικότερα τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τους άλλους είναι σημαντικό να τα προσέχεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Ο Ιανουάριος κλείνει με μια έκλειψη Σελήνης στις 31 που μπορεί να φέρει την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας, ενός συμβολαίου ή μια νέα γνωριμία. Η διέλευση του Άρη από τον έβδομο οίκο σου είναι πολύ σημαντική για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα, σου δίνει απίστευτη ενέργεια, ενθουσιασμό και επιθυμία για να χτίσεις νέα πράγματα ενδεχομένως και με νέους ανθρώπους που γνωρίζεις αυτή την περίοδο. Οι ευκαιρίες για κάτι νέο δεν θα είναι λίγες αν κινείσαι σε κοινωνικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Ο Ιανουάριος κλείνει με μια έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 31, ήταν ένας έντονος μήνας σίγουρα, όμως η έκλειψη αυτή έχει και πολύ καλά στοιχεία. Μπορεί να ολοκληρώνεται μια οικονομική συμφωνία ή να αποφασίζεις να κάνεις μια σημαντική κίνηση για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ο Άρης, ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη σε στηρίζουν σε τέτοιου είδους εγχειρήματα, ο καθένας με διαφορετικό τρόπο αλλά σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία, τα οικονομικά και τις συνεργασίες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Ποια είναι η ιδανική περίοδος για να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά; Αυτή! Αλλά και όλος ο Φεβρουάριος φαίνεται ένας μήνας προπαρασκευαστικός, στον οποίο μπορείς να δημιουργήσεις τις βάσεις για κάτι νέο. Ενδιαφέρον έχει η συναισθηματική σου ζωή λόγω της πορείας του Άρη στον Τοξότη και της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Όπως και να έχει, ένα σασπένς υπάρχει σε αυτόν τον τομέα και μπορεί μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί σε κάτι που να έχει προοπτικές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Ο Ιανουάριος κλείνει με μια έκλειψη Σελήνης στις 31 στον Λέοντα, τον δωδέκατο οίκο σου δηλαδή. Η έκλειψη αυτή έχει πολλά θετικά στοιχεία και δείχνει ότι κλείνει ένα κεφάλαιο εσωτερικών διεργασιών. Κάποιες εσωτερικές εκκρεμότητες τακτοποιούνται, κάποια πράγματα “τα ξεπερνάς” και προχωράς απελευθερωμένος από διάφορες σκέψεις και από συναισθήματα που σε κρατούν πίσω. Ξεκινάει μια νέα εποχή Παρθένε, πολύ πιο δυναμική από την προηγούμενη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός
Ο μήνας κλείνει με μια έκλειψη Σελήνης στις 31 στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τις ομάδες, την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σχέσεις. Είναι πιθανό να ξεκινάει κάτι νέο λίγο αργότερα σε αυτούς τους τομείς. Μια σχέση πάντως ξεκαθαρίζεται και αυτό είναι σημαντικό και για ψυχολογικούς λόγους. Μια και μιλάμε για ξεκαθαρίσματα, έχε υπόψη σου ότι ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και ίσως πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός-ή με τον υπερβολικό αυθορμητισμό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Η έκλειψη Σελήνης στις 31 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου και φαίνεται ή ότι ολοκληρώνεις ένα έργο ή ότι έρχεται η στιγμή που θα ξεκινήσεις κάτι νέο. Πάντως, το ενδεχόμενο μπέρδεμα των τελευταίων μηνών μπορεί να ξεκαθαριστεί.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Ο μήνας τελειώνει θεαματικά με μια έκλειψη Σελήνης στις 31 στον Λέοντα, για την οποία δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, επειδή έχει πολλά θετικά στοιχεία. Βέβαια, υπάρχει και το θέμα ότι φέρνει κάποια μορφή έντασης ή μια περίεργη διάθεση τις γύρω μέρες, αλλά δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω, το αντίθετο, φαίνεται ότι πρέπει να ετοιμάζεσαι για νέα σχέδια, ίσως και για ένα ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Ο μήνας κλείνει με μια έκλειψη Σελήνης στις 31 στον όγδοο οίκο σου, η οποία έχει πολλές θετικές πλευρές και αφορά σε δύο τομείς: στα οικονομικά, περισσότερο σε οικονομικά τρίτων, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες και σε μια σχέση, στο συναισθηματικό βάθος και την οικειότητα που νιώθεις σε αυτήν. Είναι μια αρκετά εσωτερική, μυστήρια και συναισθηματική έκλειψη που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και μια μορφή έντασης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Το κλείσιμο του μήνα είναι θεαματικό. Η έκλειψη Σελήνης στις 31, η οποία έχει πολλά θετικά στοιχεία, πραγματοποιείται στο απέναντί σου ζώδιο που σχετίζεται με τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να ξεκαθαριστεί μια σχέση, ήδη υπάρχουσα ή νέα, και να ξέρεις πώς μπορείς να προχωρήσεις πλέον. Είναι πολύ θετικό το ότι έχεις στο ζώδιό σου την Αφροδίτη και αυτό μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα και στην εμφάνισή σου και στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς με τους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου της εργασίας και των διάφορων εκκρεμοτήτων που επείγει να κλείσουν για να απελευθερωθείς και να κάνεις χώρο για νέα πράγματα. Επειδή και ο Άρης βρίσκεται σε ένα σημείο που σχετίζεται με την εργασία και την καριέρα είναι πολύ πιθανό να έχεις αρκετή δουλειά. Αυτά που προέχουν είναι αρχικά να προωθήσεις τη δουλειά σου και έπειτα, προτού αναλάβεις κάτι νέο, να ολοκληρώσεις κάτι προηγούμενο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus