Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 30/10 - 05/11

Δευτέρα, Οκτώβριος 30, 2017 - 10:30

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα που ξεκινά; Οι φίλοι μας τα ζώδια και οι πλανήτες που καθορίζουν το πώς θα κυλήσουν οι μέρες μας σε αστρολογικό επίπεδο έχουν τις δικές τους απαντήσεις κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα συμβούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Σαλαμά λύνουν κάθε μας απορία!

Διαβάστε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά και… πάρτε τα μέτρα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Κριός

Η πανσέληνος στις 4 είναι ευρηματική. Μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να οργανώσεις από τη μία μεριά τα οικονομικά σου, αλλά και να τα βελτιώσεις από την άλλη. Πάντως ο Νοέμβριος φαίνεται ένας μήνας ευκαιριών σε αυτόν τον τομέα. Προσπάθησε να αποφύγεις την επανάπαυση, επειδή ένας τομέας μπορεί να σε καλύπτει απλά και με βασικό τρόπο - ίσως μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερα από όσα φαντάζεσαι σε αυτόν. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Ο μήνας ξεκινάει με μία πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 4, μην τρομάζεις, πρόκειται για έναν πολύ θετικό τρόπο να κλείσεις εκκρεμότητες και να κάνεις μια νέα αρχή. Οι εκκρεμότητες τις οποίες θα εξετάσεις μπορεί να είναι καθαρά εσωτερικά θέματα. Μπορεί να νιώσεις για παράδειγμα περισσότερο ελεύθερος, επειδή ΕΣΥ θα επιτρέψεις στον εαυτό σου κάτι που μέχρι τώρα του το απαγόρευες. Αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι που φαινομενικά είναι απλό (στην πράξη όμως δεν είναι πάντα απλά αυτά που φαίνονται απλά): θα μπορούσε να σχετίζεται με το ποιος-α είσαι, με το ποια είναι τα όριά σου, με το ότι θέλεις κάτι. Μια τέτοια διαδικασία θα σε οδηγήσει σε μια νέα αρχή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος στις 4 αποτελεί μια ένδειξη εσωτερικών διεργασιών και συμφιλίωσης με τον εαυτό σου. Είναι απόλυτα ενισχυτική, το να είσαι καλά μέσα σου δείχνει και ότι μπορείς να είσαι πιο αποτελεσματικός με τη δουλειά σου και καλύτερα στις σχέσεις σου. Αυτό που χρειάζονται όλοι και εσύ ένα παραπάνω γιατί ο νους σου τρέχει και πολλές φορές δεν έχεις συνείδηση του τι συμβαίνει στο εδώ και τώρα, είναι να είσαι συνειδητός και να μην “κρύβεσαι” πίσω από δικαιολογίες που δίνεις στον εαυτό σου. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Η πανσέληνος στις 4 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που έχει να κάνει με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις φιλικές σχέσεις. Είναι ενισχυτική, αλλά φέρνει και ένα ωραιότατο ξεκαθαρισματάκι που αφορά σε ένα πρόσωπο ή στη θέση σου σε μια ομάδα. Και επειδή είσαι ο πιο κουλ τύπος του κόσμου, το ξεκαθάρισμα αυτό θα εξελίξει τη σχέση σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Η πανσέληνος στις 4 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που σημαίνει επαγγελματικά και καριέρα κατά βάση. Είναι μια καλή περίοδος να απαλλαγείς από σκέψεις και συναισθήματα που σε μπλοκάρουν ή δεν σου επιτρέπουν να περνάς καλά με αυτόν τον τομέα. Για παράδειγμα μπορείς να αποφασίσεις να απολαμβάνεις περισσότερο τη δουλειά σου, όποια και αν είναι αυτή, δίνοντας της στο μυαλό σου περισσότερο “νόημα”. Είναι και μια ευκαιρία να μάθεις να λειτουργείς δίχως άγχος και ίσως να βρεις και κάτι νέο σε αυτόν τον τομέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Η πανσέληνος στις 4 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με την εκπαίδευση, τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Το πρώτο σενάριο είναι ότι ολοκληρώνεις κάτι σχετικό με αυτά, έναν εκπαιδευτικό κύκλο, μια εργασία, ή ότι εισάγεσαι σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα και περνάς σε άλλη φάση. Το δεύτερο είναι ότι βρίσκεις εναλλακτικούς τρόπους να βλέπεις την πραγματικότητα, δηλαδή με μια περισσότερο θετική ματιά. Αυτό κι αν είναι σημαντικό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Η πανσέληνος στις 4 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου. Ένα πιθανό σενάριο είναι να κλείσει μια οικονομική συμφωνία ή να ολοκληρωθούν κάποιες διαπραγματεύσεις, ένα άλλο σενάριο είναι να ασχοληθείς με μια συναισθηματική σχέση, να γεμίσεις συναίσθημα και πάθος τις γύρω μέρες και να αποπροσανατολιστείς εντελώς. Πάντως ο εν λόγω οίκος εκτός από κάποια θέματα οικονομικής φύσης και το βαθύ συναίσθημα, σχετίζεται και με εσωτερικές διεργασίες και την προσωπική σου μεταμόρφωση και απελευθέρωση από κάτι, πιθανότατα από εμπόδια που ο ίδιος θέτεις στον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Η πανσέληνος στις 4 πραγματοποιείται στο απέναντί σου ζώδιο: ένα πιθανό σενάριο είναι ότι μπαίνουν σε μια σειρά οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, και ένα άλλο είναι ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για να εδραιωθεί κάτι νέο, που μέχρι τώρα ήταν σε διαδικασία επεξεργασίας, αυτό θα μπορούσε να είναι μια επαγγελματική συνεργασία. Παρ' όλα αυτά, οι μέρες θέλουν μια σχετική προσοχή όσον αφορά στις σχέσεις, δεν είναι πάντα εύκολη η επικοινωνία όταν έχουμε πανσέληνο σε αυτό το σημείο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Η πανσέληνος στις 4 πραγματοποιείται στον Ταύρο και σχετίζεται με πολλούς τομείς που σε αφορούν. Ένας από αυτούς είναι η εργασία, ενδέχεται να ολοκληρώνεις ένα επαγγελματικό έργο και να απελευθερώνεσαι ή να παίρνεις μια σημαντική απόφαση για την από τώρα και έπειτα πορεία σου. Ένας άλλος τομέας είναι η καθημερινότητά σου, η οποία φαίνεται ότι μπορεί να γίνει πολύ πιο οργανωμένη και λειτουργική από όσο μπορείς να φανταστείς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στις 4 πραγματοποιείται στον Ταύρο, στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Τα σενάρια είναι πολλά, και ένα από αυτά είναι ότι μπορεί να ξεκαθαριστεί μια συναισθηματική υπόθεση που ενδεχομένως σε απασχολεί, για παράδειγμα μπορεί τώρα να διαφανεί αν είναι δυνατόν να προχωρήσει ή αν πρέπει να λήξει μέσα σου για να ακολουθήσει κάτι άλλο. Πάντως μετά την πανσέληνο ενδέχεται να δημιουργηθεί και κάτι νέο σε συναισθηματικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Η πανσέληνος στις 4 πραγματοποιείται στον Ταύρο, στον τέταρτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται κυρίως με την οικογένεια και το σπίτι, αλλά και γενικά με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις, που εμπίπτουν στην κατηγορία “οικογένεια” για εσένα, ακόμη και αν δεν μιλάμε για σχέσεις εξ αίματος, καθώς και με την αίσθηση της συναισθηματικής σου ασφάλειας. Πολύ σημαντικοί τομείς, θεμελιώδεις δηλαδή. Και φαίνεται ότι γίνονται κάποιες βελτιώσεις στις σχέσεις σου, στην επαφή σου με τους δικούς σου ανθρώπους, αν και τις γύρω μέρες θα ήταν καλό να αποφύγεις τις εντάσεις. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υχθύς

Η πανσέληνος στις 4 πραγματοποιείται στον Ταύρο, στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες θέλει μια σχετική προσοχή με τις παρεξηγήσεις και τις εντάσεις. Το θέμα όμως είναι ότι η πανσέληνος αυτή έχει και μια πολύ θετική πλευρά. Είναι πιθανό να προσδιοριστεί μια νέα, ασαφής γνωριμία, ή να γίνει τώρα μια γνωριμία που φαίνεται ενδιαφέρουσα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife