Το πιο γλυκό «μυστικό»: Είδε τον εαυτό του σε παιδική φωτογραφία της γυναίκας που μόλις αρραβωνιάστηκε!

Τρίτη, Δεκέμβριος 12, 2017 - 10:00

«Όλα γίνονται για κάποιο λόγο» θα σκεφτεί κανείς διαβάζοντας την ιστορία της Verona και του Mirand, οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν περασμένο Αύγουστο, ύστερα από έναν χρόνο σχέσης.

Πρόκειται για δύο νέους στους οποίους η μοίρα έπαιξε ένα πολύ τρυφερό παιχνίδι που σίγουρα θα έχουν να διηγούνται στα παιδιά τους. Και η ιστορία του ξεκινά από όταν οι δύο τους ήταν παιδιά. 

Ενώ οι δυο τους χάζευαν παλιές φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια, η Verona έπεσε πάνω σε μία λήψη από τις διακοπές που είχε κάνει ως παιδί μαζί με την οικογένειά της στο Μαυροβούνιο. Στην εν λόγω λήψη η κοπέλα πόζαρε στον φακό στην ακροθαλασσιά με μερικά ακόμα παιδάκια. Επρόκειτο για μία συνηθισμένη φωτογραφία που πιθανότατα όλοι μας θα βρούμε σε κάποιο από τα συρτάρια του σπιτιού μας.

Ή μήπως όχι;

Στην πραγματικότητα, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Διότι μόλις ο αρραβωνιαστικός της κοίταξε προσεκτικά τη φωτογραφία, διαπίστωσε πως… βρισκόταν και ο ίδιος στο φόντο!

Συγκεκριμένα, βρισκόταν επάνω στο στρώμα θαλάσσης του, ακριβώς από πίσω τους. Ο ίδιος αναγνώρισε αμέσως τον εαυτό του λόγω του στρώματος εκείνου αλλά και του μαγιό που φορούσε, εξηγώντας στη γυναίκα στην οποία είχε μόλις κάνει πρόταση γάμου πως το ίδιο διάστημα βρισκόταν κι εκείνος διακοπές με την οικογένειά του στο Μαυροβούνιο! 

Δέκα χρόνια μετά, οι δυο τους κατέληξαν να κοιτούν μαζί τη συγκεκριμένη φωτογραφία, λίγο πριν την τελετή του γάμου τους. 

Η ιστορία έγινε γνωστή μόλις η Verona μοιράστηκε όσα συνέβησαν μέσω Twitter. Τα διεθνή Μέσα αμέσως ενδιαφέρθηκαν για το ασυνήθιστο αυτό love story και το ζευγάρι είδε τις φωτογραφίες του να κάνουν τον γύρο του κόσμου. 

Αυτό κι αν είναι love story έτοιμο για… ταινία!

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife