Rent For Sex: Η Βρετανία «πληρώνει» ενοίκιο με σεξ – Το ντοκιμαντέρ που ανατριχιάζει

Παρασκευή, Μάρτιος 9, 2018 - 08:45

Στα άδυτα της άνανδρης τακτικής για «εύκολο σεξ» που μαστίζει τη Βρετανία θέλησε να μπει η νεαρή δημοσιογράφος του BBC Ellie Flynn, στην προσπάθειά της να φέρει στο φως το πώς οι Βρετανοί ιδιοκτήτες σπιτιών εκμεταλλεύονται κορίτσια σε άσχημη οικονομική κατάσταση προκειμένου να τους εξασφαλίσουν μέρος για να μείνουν. 

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Rent For Sex» αποτελεί γροθιά στο στομάχι όλων μας, καθώς παρουσιάζει τα πιο σκοτεινά ένστικτα των ανδρών που αρέσκονται στο να υποτιμούν τη γυναίκα με κάθε δυνατό τρόπο.

Πώς κατάφερε το BBC να ξεσκεπάσει την αλήθεια πίσω από τα «αθώα» ενοικιαστήρια; 

Το σχέδιο ήταν απλό: Η Flynn, παριστάνοντας τη φοιτήτρια, θα έμπαινε σε κάποιες από τις ιστοσελίδες «κωδικοποιημένων» αγγελιών στις οποίες είχε πληροφορηθεί πως γίνονται προτάσεις για σεξ με αντάλλαγμα κάποιο δωμάτιο σε διάφορες περιοχές της Αγγλίας μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, το Εδιμβούργο και το Μπράιτον, για να μείνουν νεαρά κορίτσια.

Η ίδια, παρουσίασε τον εαυτό της ως ένα ευάλωτο κορίτσι που βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και ζητούσε ένα δωμάτιο με φτηνό ενοίκιο, χωρίς να έχει άλλες εναλλακτικές. Και οι προτάσεις έπεσαν βροχή. Δεκάδες άντρες εμφανίστηκαν πρόθυμοι να εκμεταλλευτούν ευθαρσώς τη φαινομενικά δυσμενή της θέση.  Άλλοι ζήτησαν σε αντάλλαγμα μόνο σεξ και κάποιοι άλλοι –πιο απαιτητικοί- συχνό καθάρισμα και μαγείρεμα!

«Το μόνο που ζητώ σε αντάλλαγμα είναι σεξ, εντάξει;», της δήλωσε κάποιος. «Είναι Παρασκευή απόγευμα, στο κεντρικό Λονδίνο. Στο τραπέζι απέναντί μου βρίσκεται ένας 25χρονος άνδρας που προσφέρεται να μοιραστεί το υπνοδωμάτιό του μαζί μου, χωρίς νοίκι. Στο συμβόλαιο υπάρχουν όμως και ψιλά γράμματα, σύμφωνα με τα οποία πρέπει να δεχτώ την τακτική σεξουαλική επαφή μαζί του, αν θέλω να έχω μία στέγη πάνω από το κεφάλι μου», περιγράφει έχοντας γυρίσει από ραντεβού με κάποιον ιδιοκτήτη.

«Μου πρότεινε να αφήσω το ανθρώπινο στοιχείο εκτός και να το αντιμετωπίσω σαν μία εταιρική συναλλαγή», δηλώνει για κάποιον άλλο.

Και η τραγωδία δεν σταματά εδώ. Η ίδια αναφέρει πως κάποιος ζήτησε να μάθει το νούμερο του σουτιέν της, ενώ άλλοι απαίτησαν αμέσως γυμνές της φωτογραφίες και να μιλήσουν μέσω WhatsApp και να «τα βρούνε». Χαρακτηριστική του «άρρωστου» της όλης κατάστασης είναι η περίπτωση ενός μεσήλικα που της προσέφερε το δωμάτιο της κόρης του που έλειπε για σπουδές, με αντάλλαγμα περιστασιακό σεξ. 

Κάποια στιγμή, η δημοσιογράφος επικοινώνησε με ορισμένους από εκείνους που της είχαν κάνει τις ανήθικες προτάσεις τους για να τους ξανασυστηθεί –αυτή τη φορά- με την πραγματική της ιδιότητα. Ορισμένοι αρνήθηκαν τα πάντα, κάποιοι άλλοι της είπαν ότι απλά παρεξήγησε τις προθέσεις τους (!), ενώ υπήρξε και μια άλλη, ακόμα χειρότερη κατηγορία, που δήλωσε πως δεν θεωρεί πως η πράξη προσφοράς δωματίου με αντάλλαγμα το σεξ είναι κάτι μεμπτό.

Τι άλλο ειπώθηκε;

Η απάντηση στο βίντεο που κάθε γυναίκα αξίζει να παρακολουθήσει. 

instagram @lime_and_life

Και #vitamine και #sea #summer2018 #instagood #picoftheday #instamoment #artsy #vsco #cyprus #limelife Μία ημέρα στα Λεύκαρα... cause life is about moments #trip #travel #instatravel #instamoments #instagood #bliss #instafashion #fashion #dress #streetstyle #lefkara #cyprus #limelife ❗️check 🔝bio❗️ Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife