Σάρα Λάμοντ: Η γυναίκα που επιβεβαιώνει τον ορισμό της μητρικής αγάπης

Τετάρτη, Ιανουάριος 24, 2018 - 09:15

Λένε ότι η μητρική αγάπη δεν έχει όρια και όχι άδικα.

Αμετρητες φορές έχουν φτάσει στα αυτιά μας περιστατικά που μας έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό και μόνο συγκίνηση μπορούν να προκαλέσουν.

Πριν λίγο καιρό, ανάμεσα τους προστέθηκε ακόμα ένα, με πρωταγωνιστές τη Σάρα Λάμοντ και τον τετράχρονο γιο της Τζο.

Ο μικρούλης κύριος πριν καν συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο ζωής του, διαγνώστηκε με δύο επιθετικές ασθένειες και συγκεκριμένα με πολυκυστική νεφρική διαταραχή και σοβαρή μορφή ηπατικής νόσου.

Οι γιατροί ανησυχούσαν ότι ο Τζο δεν θα μπορούσε να επιβιώσει, καθώς τα διογκωμένα του νεφρά απειλούσαν ζωτικά όργανα.

Τα νεφρά του αγοριού αφαιρέθηκαν όταν ήταν μόλις λίγων ημερών και από τότε ζούσε υποβαλλόμενος σε αιμοκάθαρση.

Η μητέρα του λοιπόν, μην αντέχοντας να βλέπει το παιδί της να υποφέρει, μιας και οι προσπάθειες εξεύρεσης οργάνων από δωρεά παρέμεναν άκαρπες, πήρε την κατάσταση στα χέρια της και αποφάσισε να δωρίσει η ίδια στο παιδί της, τμήμα του ήπατος της αλλά και το ένα νεφρό της. 

Σήμερα, μερικούς μήνες μετά την ανάκαμψη, ο Τζο είναι πιο υγιής απ’ όσο είχε υπάρξει ποτέ στη ζωή του ενώ κατάφερε ακόμη και να πάει για κολύμπι για πρώτη φορά. 

Και παρόλο που η φαρμακευτική αγωγή θα τον ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής του, η ποιότητα της καθημερινότητας του έχει βελτιωθεί 100%.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που κατάφερα να βοηθήσω το μικρό μου αγόρι. Το συναίσθημα είναι συγκλονιστικό», δηλώνει η αξιέπαινη μητέρα και εμείς δεν έχουμε παρά να υποκλιθούμε στο μεγαλείο της.

instagram @lime_and_life

Και #vitamine και #sea #summer2018 #instagood #picoftheday #instamoment #artsy #vsco #cyprus #limelife Μία ημέρα στα Λεύκαρα... cause life is about moments #trip #travel #instatravel #instamoments #instagood #bliss #instafashion #fashion #dress #streetstyle #lefkara #cyprus #limelife ❗️check 🔝bio❗️ Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife