Η δουλειά των ονείρων μας! Ζήσε στο Κανκούν για… 10.000 δολάρια το μήνα

Σάββατο, Νοέμβριος 18, 2017 - 10:45

Θα ταξίδευες για μισό χρόνο στο Κανκούν για 10.000 δολάρια το μήνα; Στο άκουσμα και μόνο αυτής της ερώτησης πολλοί από εμάς σηκωθήκαμε σε χρόνο dt να ετοιμάσουμε βαλίτσες και… να εξαφανιστούμε από προσώπου γης. 

Και πώς να κάνουμε διαφορετικά δηλαδή; Εδώ μιλάμε για ευκαιρία ζωής. Και πράγματι, έτσι έχουν τα πράγματα. Από πού, όμως, προέκυψε αυτό; 

Η είδηση ότι η λατρεμένη παραλιακή πόλη στο νοτιοανατολικό Μεξικό αναζητά CEO διαδόθηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης σχεδόν αμέσως. Υπήρξε, όμως, μια μικρή παρεξήγηση. Η πόλη δεν έψαχνε για κάποιον πολλά υποσχόμενο Διευθύνοντα Σύμβουλο, μα για έναν… Cancun Experience Officer, με άλλα λόγια έναν τολμηρό Διευθυντή Εμπειριών Κανκούν που θα παράγει αδιάκοπα και ακούραστα βίντεο τα οποία θα ανεβάζει στην ιστοσελίδα και τα social media της Cancun.com.

Ο περιπετειώδης υποψήφιος, θα περάσει από πολλά τεστ για να πάρει τη θέση, ενώ θα πρέπει αρχικά να συμπληρώσει μια λεπτομερέσταστη αναφορά των προσόντων του αλλά και να γυρίσει ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού στο οποίο θα παρουσιάζει τον εαυτό του. Επιβάλλεται, ακόμα, να είναι διαθέσιμος για εργασία στο Κανκούν για 6 ολόκληρους μήνες –από τον Μάρτιο μέχρι και τον Αύγουστο του 2018- χωρίς διακοπή.

Ο τυχερός που θα κερδίσει τη θέση θα εξασφαλίσει 10.000 δολάρια μηνιαίως, από τα οποία δε θα χρειαστεί να ξοδέψει τίποτα καθώς όλα τα έξοδά του εκεί θα είναι πληρωμένα! 

Υπάρχουν όμως και τα αρνητικά, τα οποία μπροστά σε όλα όσα έχουν αναφερθεί ήδη μοιάζουν (σχεδόν) ασήμαντα. 

Ο ένας και μοναδικός νέος που θα επιλεγεί για τη θέση θα χρειαστεί να ριχτεί για τα καλά στη μάχη της έρευνας, να κάνει ταξίδια και να τολμήσει –στο πλαίσιο της δουλειάς του και προς εξυπηρέτηση της «μελέτης» του- ακόμα και να κολυμπήσει ανάμεσα σε… λευκούς καρχαρίες. 

Η εταιρεία αναμένεται να επιλέξει τους 100 επικρατέστερους για τη θέση μέσα στον Δεκέμβριο και τους 5 τελευταίους στις 4 Ιανουαρίου. Στα τέλη του μήνα, οι 5 τυχεροί θα ταξιδέψουν στο εξωτικό Κανκούν με μόλις έναν να βγαίνει νικητής και να εξασφαλίζει τα πολυπόθητα 10.000 δολάρια!

Να πούμε ότι δεν τον ζηλεύουμε αυτόν τον ένα; Ψέμματα θα πούμε! 

instagram @lime_and_life

Και #vitamine και #sea #summer2018 #instagood #picoftheday #instamoment #artsy #vsco #cyprus #limelife Μία ημέρα στα Λεύκαρα... cause life is about moments #trip #travel #instatravel #instamoments #instagood #bliss #instafashion #fashion #dress #streetstyle #lefkara #cyprus #limelife ❗️check 🔝bio❗️ Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife