Δασκάλα yoga 100 ετών αποκαλύπτει τη «μαγική» φράση που επαναλαμβάνει κάθε πρωί

Τετάρτη, Ιανουάριος 9, 2019 - 09:00

Η Tao Porchon-Lynch έχει κάτι πολύ σημαντικό να μας διδάξει. Κάτι που τη βοήθησε να αλλάξει τη δική της ζωή και το οποίο θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της με την ελπίδα να δράσει με τον ίδιο «μαγικό» τρόπο και στη δική του.

Πρόκειται για τη γηραιότερη δασκάλα yoga στον κόσμο, η οποία μπορεί να έχει κλείσει τα 100 της χρόνια, έχει καταφέρει όμως να σταματήσει –κατά κάποιον τρόπο- τον χρόνο και να μοιάζει πολύ νεότερη.

Παρόλα αυτά δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να αποκαλύψει την ηλικία της και να παραδεχτεί ότι την εμφάνισή της δεν την οφείλει μόνο στα καλά της γονίδια.

«Όταν ήμουν οκτώ χρονών είδα κάποια αγόρια να κάνουν κάτι που νόμιζα ήταν ένα νέο παιχνίδι. ‘Όχι, είναι yoga και αυτό δεν είναι κάτι που το κάνουν οι γυναίκες’, μου είπε η θεία μου. Αργότερα, έκανα yoga με τον B.K.S. Iyengar που μου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα καθώς μέχρι τότε δε δεχόταν γυναίκες.

Τώρα διδάσκω εδώ και 75 χρόνια. Η χαρά της ζωής είναι γραμμένη μέσα σου. Ζήσε τη. Πίστεψε σε αυτήν», την ακούμε να λέει στο βίντεο – έμπνευση που μοιράστηκε μαζί μας.

To μυστικό της για τη δύναμη που εξακολουθεί να διαθέτει στα ακόμα και έχοντας συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής;

Σχετίζεται άμεσα με τον αγάπη της για τη yoga. Όπως αποκαλύπτει, κάθε πρωί που ξυπνά δεν παραλείπει να επαναλαμβάνει μία φράση η οποία ανέκαθεν αποτελούσε κινητήρια δύναμη για την ίδια.

Ποια είναι αυτή; Η έμπειρη δασκάλα yoga συνηθίζει να λέει κάθε πρωί: «Όλα είναι δυνατά. Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Αυτή θα είναι η καλύτερη ημέρα της ζωής μου».

Και όπως τονίζει, στη συνήθειά της αυτή της έχει εξασφαλίσει μια ζωή που δεν θα άλλαζε με τίποτα.

Μήπως να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της;

 

instagram @lime_and_life

Dreamy & Creamy!
«Φωλιές» με τυρί ricotta, φρέσκα berries και μόνο 80 θερμίδες! #phyllo #ricotta #berries #dessert #cookbook
#recipe ➡️ Link in bio @lime_and_life Njoy the weekend with the people you love! 🌲🌳🌿
#weekendmode #relax #breathe #njoy #smile #nature #troodos #mountain Coffee Table Grouping...
#interior #deco #ideas #coffeetables #matchymatchy #atmospheric #neutral #homey It’s an “ADD TO CART” kinda day... #hellofriday #oh #weloveyou #weekendloading #bestwaytostarttheday #freshlybaked #cakes @tastezest #nicosia Love is the answer... #loveistheanswer #art #modernart #gallery #bondstreet #london #einsteinknowsbest #quotes #quotesforlife