Γυμνασμένοι κοιλιακοί και ζουμερά οπίσθια; Αυτό είναι το εύκολο workout που χρειάζεσαι

Σάββατο, Φεβρουάριος 3, 2018 - 12:45

Αρκετά με το φαί, τα ποτό, τα γλυκά και τις υπερβολές. Πέρασα και ο Ιανουάριος, ο μήνας προσαρμογής από τις γιορτές στο νέο έτος, και τώρα έρχεται η ώρα που το καλοκαίρι ζωντανεύει σαν εικόνα στο μυαλό.

Γι' αυτό, ήρθε η ώρα να… ανασυνταχθούμε και να βάλουμε τον οργανισμό μας σε νέες αθλητικές περιπέτειες προκειμένου να δούμε το σώμα μας να επιστρέφει στα φυσιολογικά του κιλά και την όψη που εμείς η ίδιες επιθυμούμε για εκείνο. 

Με ποιον τρόπο; Με ένα εύκολο workout που έκανε την εμφάνισή του στο YouTube μερικές ώρες πριν και φέρει την υπογραφή της αγαπημένης trainer των γυναικών, Hailey Sani!

Στο νέο της βίντεο, η Hailey μας καλεί να γυμνάσουμε τους κοιλιακούς και τους γλουτούς μας, με ένα πρόγραμμα εύκολο μα συνάμα εξαιρετικά αποτελεσματικό. Η περιοχή της κοιλιάς σφίγγει, ενώ αυτή των γλουτών ανασηκώνεται δείχνοντας τα οπίσθιά μας πιο ζουμερά και σαφώς ανορθωμένα!

Ναι, σαν αυτά των αγαπημένων μας stars.

Εσύ θα πεις όχι; Πιες τον χυμό σου, φόρα το κολάν σου, επιστράτευσε την καλή σου διάθεση και δες το σώμα σου να αλλάζει μέσα στις πρώτες εβδομάδες.

Ξεκινάμε; 

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus