Η απόλυτη πρόκληση: Θα δοκιμάσεις το workout που θα σε βοηθήσει να κάψεις 100 θερμίδες σε 5 λεπτά;

Δευτέρα, Φεβρουάριος 26, 2018 - 08:30

Θα τολμούσες να υποβάλλεις τον εαυτό σου στο μαρτύριο του… 5λεπτου εξολοθρευτή θερμίδων; 

Αν σου ακούγεται ενδιαφέρον, δεν έχεις παρά να φορέσεις το κολάν και τα αθλητικά σου παπούτσια και να ριχτείς στη μάχη που θα σε βοηθήσει να κάψεις πληθώρα θερμίδων σε ελάχιστα λεπτά.

Πρόκειται για ένα εντονότατο cardio πρόγραμμα το οποίο μας βοηθά να «ξεφορτωθούμε» 100 ολόκληρες θερμίδες με μόλις 5 λεπτά προπόνησης. Όχι οποιασδήποτε προπόνησης φυσικά, μας ενός workout στο οποίο λίγοι θα τα καταφέρουν.

Η trainer Gabriella Whited κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες σε ξεπεράσει τις 1,5 εκατομμύρια προβολές στο βίντεό της, με τα σχόλια να μας κάνουν να ανυπομονούμε να… ριχτούμε κι εμείς στη μάχη. 

Το μυστικό της προπόνησης που προτείνει η Gabby; Η έλλειψη διαλείμματος. Μιλάμε για 5 λεπτά έντονης άσκησης χωρίς διάλειμμα, με τον ιδρώτα να προδίδει στο έπακρο την απώλεια θερμίδων. Η κούραση, πάντως, αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω.

Λοιπόν; Εσύ πόσο θα αντέξεις;

 

instagram @lime_and_life

Monday Goals... #tart #cereals #yogurt #mixedberries #cookbook #recipe Link in Bio ➡️ limeandlife.com Velvet Crush... #velvet #dress #instafashion #trends  #forloveandlemons 🍋 Breakfast o’clock... ➖Banana ➖Peanut butter ➖Extra Fruits/ Bitter Chocolate #breakfast #simpleasthat #inspiration #njoy Friday!!! #comfy yet #stylish #jeans #booties #animalinsticts #fall #weekendonboard #limelife Tom Ford S/S 19... #beautylook #makeup #runway #kaiagerber