Η νέα τάση του 2018 στη γυμναστική θα γίνει η αγαπημένη σου

Πέμπτη, Ιανουάριος 4, 2018 - 11:45

Και όταν λέμε πως θα γίνει η αγαπημένη σου το εννοούμε απόλυτα. Διότι τι καλύτερο από ένα πρόγραμμα γυμναστικής που δεν θα σε κάνει να βαρεθείς ούτε λεπτό αφού θα έχεις… συμμάχους;

Για την ακρίβεια και συμμάχους και «ανταγωνιστές». Καλά κατάλαβες! Η τάση που κέρδισε έδαφος και θεωρείται το απόλυτο πρόγραμμα για το 2018 είναι η ομαδική προπόνηση!

Την περασμένη χρονιά βρισκόταν στην 6η θέση των προτιμήσεων, ωστόσο ανέβηκε στη δεύτερη ως επιλογή για το 2018, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα υπάρχουν λόγοι –και μάλιστα πολύ σημαντικοί- που θα οδηγήσουν πολλές γυναίκες στο να καταφύγουν σε αυτόν τον τρόπο εκγύμνασης.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που οι περισσότερες γυναίκες που ξεκίνησαν να δίνουν το «παρών» σε ομαδικά προγράμματα γυμναστικής (yoga, aerobic, dance aerobic, pilates, zumba) λίγο αργότερα ξεκίνησαν να δηλώνουν φανατικές και σίγουρες πως το συγκεκριμένο είδος τις βοήθησε να κάψουν θερμίδες και να χάσουν αν όχι βάρος, σίγουρα σε πόντους.

Πέρα από τα αποτελέσματα που αποδεικνύονται κάτι περισσότερο από ορατά, αυτού του είδους η προπόνηση σε βοηθά να συναναστραφείς με κόσμο, να έχεις στο πλευρό σου την καλύτερή σου φίλη και ακόμα να μπαίνεις στον πειρασμό να ξεχωρίσεις προσπαθώντας ακόμα πιο σκληρά!

Καθόλου άσχημα…

instagram @lime_and_life

Και #vitamine και #sea #summer2018 #instagood #picoftheday #instamoment #artsy #vsco #cyprus #limelife Μία ημέρα στα Λεύκαρα... cause life is about moments #trip #travel #instatravel #instamoments #instagood #bliss #instafashion #fashion #dress #streetstyle #lefkara #cyprus #limelife ❗️check 🔝bio❗️ Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife