Και μετά το Πάσχα τι; Το full body workout που θα σώσει την κατάσταση

Τρίτη, Απρίλιος 10, 2018 - 09:30

Οι γιορτές πέρασαν και άφησαν πίσω τους πολλές λιχουδιές, πολλά λιπαρά και ακόμα περισσότερες θερμίδες. 

Φάγαμε (και με το παραπάνω), ήπιαμε, το ευχαριστηθήκαμε, τώρα όμως καλούμαστε να… προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και να κάνουμε τον οργανισμό και το κορμί μας να επιστρέψουν στην προ Πάσχα version τους.

Με ποιο τρόπο; Με αποτοξίνωση και έντονη άσκηση. 

Αφήνοντας στην άκρη όσα πρέπει να στερηθούμε για να ξεφορτωθούμε τα κιλά των γιορτών, ήρθε η ώρα να δούμε με ποιες ασκήσεις θα κάνουμε το σώμα μας να βρει ξανά τη φόρμα του και να κάψει αρκετές από τις έξτρα θερμίδες που το τραπέζι του Πάσχα μας χάρισε απλόχερα.

Πριν, λοιπόν, ανέβεις στη ζυγαριά σου και απογοητευτείς, θέσε σε εφαρμογή το σχέδιο «ξεφορτώσου τα κιλά σε μία εβδομάδα» και μπες στη διαδικασία να ακολουθήσεις το ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής για μετά τις γιορτές του Πάσχα, που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1,5 εκατομμύριο προβολές.

Πρόκειται για ένα σύνολο ασκήσεων για όλο το σώμα που θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τη φόρμα σου, να νιώσεις πιο ελαφριά και να αισθανθείς λιγότερες τύψεις για την κραιπάλη των ημερών. 

Μην περιμένεις άλλο! 

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife