Κάψε περισσότερες θερμίδες ενώ γυμνάζεσαι με αυτές τις απλές συμβουλές

Πέμπτη, Ιανουάριος 18, 2018 - 09:45

Η καύση θερμίδων είναι αυτή που οδηγεί το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών στο να επιλέξουν κάποιος μορφής άσκηση εντός ή εκτός γυμναστηρίου.

Παρά το γεγονός πως η γυμναστική συσφίγγει το σώμα, επιταχύνει τον μεταβολισμό και οδηγεί στην απώλεια πόντων από δύσκολες περιοχές του κορμιού, οι πιο πολλές καταφεύγουμε στην έντονη άσκηση αποκλειστικά και μόνο για να χάσουμε γρήγορα βάρος. 

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που είναι σημαντικό είναι μην εξαντλούμε τον οργανισμό μας και να ζητήσουμε τη βοήθεια ειδικού προκειμένου να προπονηθούμε σωστά και να επιλέξουμε το είδος γυμναστικής που μας ταιριάζει και τονώνει το σώμα  αλλά και την ψυχολογία μας.

Είσαι άνθρωπος του αερόβιου ή της σκληρής προπόνησης με ιμάντες και βάρη; Ό,τι κι αν ισχύει, ένας personal trainer γνωρίζει τα μυστικά ώστε να διαμορφώσει το πρόγραμμα που θα επιλέξεις με τέτοιον τρόπο ώστε να πετύχεις την καύση θερμίδων που ονειρεύεσαι και να δεις τα κιλά να εξαφανίζονται ήδη από την πρώτη εβδομάδα.

Η δημοφιλής στο YouTube fitness instructor Rebecca-Louise, αποκαλύπτει τα μυστικά της για το κάψιμο ακόμα περισσότερο θερμίδων κατά τη διάρκεια της προπόνησής, μας σε ένα βίντεο που θα μας δώσει κίνητρο να αποκτήσουμε το σώμα που πάντα ονειρευόμασταν. 

Ξεκινάμε! 

 

instagram @lime_and_life

Breakfast in bed! #saturday #mood #inspiration #idea #breakfast #coffee #granola #καλημερες Keep Calm
Eat Pancakes 🥞 🥞🥞🥞Njoy your weekend... ➡️➡️➡️Link in bio for the recipe #pancakes #banana #nutella #cookbook #njoy 💫Διαγωνισμός💫
Πάρε μέρος κι κέρδισε το set περιποίησης για σώμα και μαλλιά @messinianspa με φυσικά συστατικά! 
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: •ακολούθησε το @lime_and_life •ακολούθησε τα @messinianspa •κάνε tag δύο φίλες σου

Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις όλα τα βήματα. Ο διαγωνισμός θα λήξει την επόμενη Τρίτη 23.10 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο σε αυτό το post. Καλή επιτυχία 🤩

#messinianspa #giveaway #limelife #cyprus Here comes our favorite saddle bag... #streetfashion #dioraddict #mondaymood Ready for the weekend! #goodnightworld 
#currentsituation #bedtime #weekendmode #tgif