Κάψε το περιττό λίπος της κοιλιάς. Το θαυματουργό πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσεις

Πέμπτη, Ιανουάριος 11, 2018 - 01:00

Δεν είναι κρυφό πως οι περισσότερες γυναίκες παραπονιούνται για τη συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς, μιας και το συγκεκριμένο σημείο είναι ένα από τα πλέον δυσκολότερα για να απαλλαγεί από το τοπικό πάχος.

Δυστυχώς, οι αγαπημένες μας «απαγορευμένες» λιχουδιές έχουν την τάση να «κάθονται» στην περιοχή της κοιλιάς με αποτέλεσμα όσο και να γυμναζόμαστε, οι κοιλιακοί των ονείρων μας να μην εμφανίζονται ποτέ. 

Εδώ ακριβώς βρίσκεται το μυστικό: Όσο και να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου, αν δεν υιοθετήσεις μια ισορροπημένη διατροφή απαλλαγμένη από λιπαρά, το αποτέλεσμα που περιμένεις δεν θα το δεις. Λιγότερες θερμίδες και πολλή άσκηση είναι ο συνδυασμός που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου αν αποφασίσεις να απαλλάξεις το κορμί σου από το περιττό λίπος.

Και τι καλύτερο από ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τον σκοπό αυτό; Ο λογαριασμός «Lose belly fat» στο YouTube μας παρουσιάζει ένα τέτοιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια μίξη ασκήσεων που «χτυπούν» ακριβώς στην πηγή του κακού, βοηθώντας όλες μας να σφίξουμε, να χάσουμε πόντους και σιγά σιγά να δούμε να σχηματίζονται οι κοιλιακοί που πάντα θέλαμε. 

Όχι, το workout αυτό δεν είναι από τα πιο εύκολα που θα δοκιμάσεις. 

Αξίζει, όμως, την προσπάθεια μέχρι την τελευταία σταγόνα ιδρώτα που θα χύσεις.

Είστε έτοιμες κορίτσια; 

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus