Λίπος στου μηρούς; Με αυτές τις 4 ασκήσεις θα δεις τα πόδια σου να αλλάζουν όψη

Τετάρτη, Φεβρουάριος 28, 2018 - 09:30

Οι μεσογειακές γυναίκες έχουμε την τάση να παίρνουμε εύκολα πόντους στην περιοχή των μηρών.

Αποτέλεσμα; Συχνά να παραπονιόμαστε πως τα πόδια μας δεν δείχνουν τόσο καλοσχηματισμένα μέσα από τα στενά μας τζιν ή τις μίνι φούστες που λατρεύουμε να φοράμε. 

Οι γυμναστές συστήνουν να δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην εκγύμναση του κάτω μισού του κορμιού μας, προτείνοντας μας συχνά ασκήσεις που δεν απαιτούν τη χρήση μηχανημάτων που μόνο στο γυμναστήριο θα βρει κανείς. 

Πιο αποτελεσματικές έχουν αποδειχτεί εκείνες που στηρίζονται στο δικό σου βάρος για το σμίλευμα του κορμιού. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να τις κάνεις ακόμα και στο σαλόνι του σπιτιού σου!

Στο βίντεο των 6 εκατομμυρίων προβολών που εντοπίσαμε στο YouTube, παρουσιάζονται 4 ασκήσεις – γροθιά στο λίπος των μηρών, οι οποίες υπόσχονται να «σφίξουν» τα πόδια και τους γλουτούς μας, ενεργοποιώντας άμεσα τους μύες μας. 

Είναι εύκολες, είναι διασκεδαστικές και κυρίως… είναι αποτελεσματικές. Όσες επισκέπτεστε το γυμναστήριο σίγουρα θα έχετε δει δεκάδες γυναίκες να τις εκτελούν. 

Οι personal trainers τις συστήνουν στις γυναίκες ανεπιφύλακτα. 

Εσύ θα πεις όχι; 

instagram @lime_and_life

O-live Green... such an inspiration! #deco #homey #cozycorners #grrr #grey and #green #interiordesign #limeandlife “3ο Εύρηκα Μασσαλίας-The Charity Show”
Big thanks @beautifulpeoplemag #evrikacharityshow #charity Positivi-tea! #sunday #limeandlife 🍋 Cocooning...
Wrap yourself up! It’s Friday! #cozycorners #deco #homey #limeandlife 8 coffees ☕️ first!  #coffeefirst #monday #morning #oh #hello #week #letsdothis