Οι ασκήσεις – κλειδί για να απαλλαγείς από τα παχάκια της μέσης σε χρόνο ρεκόρ

Πέμπτη, Αύγουστος 9, 2018 - 09:30

Τα παχάκια της μέσης αποτελούν πρόβλημα για το μεγαλύτερο ποσοστό των μεσογειακών γυναικών.

Το συσσωρευμένο λίπος στην περιοχή αυτή δεν κάνει διακρίσεις, μιας και παρατηρείται ακόμα και στις γυναίκες που δεν έχουν περιττό βάρος για να χάσουν, με αποτέλεσμα η εξαφάνισή τους να βασίζεται κυρίως στη σωστή γυμναστική. 

Αυτό ακριβώς υποστηρίζει και η δημοφιλής trainer και youtuber Gabriella Whited, η οποία μας παρουσιάζει ένα εύκολο workout που θα μας βοηθήσει να κάψουμε το περιττό λίπος της περιοχής της μέσης, γλιτώνοντας με τον τρόπο αυτό την εικόνα του ενοχλητικού «σωσίβιου» μέσα από κάθε εφαρμοστό μας ρούχο. 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι εύκολο ακόμα και για τις αρχάριες, ενώ υπόσχεται να γυμνάσει αποτελεσματικά ολόκληρη την περιοχής της κοιλιάς, καίγοντας το λίπος και βοηθώντας μας να χάσουμε πόντους. Το σημαντικότερο!

Πρέπει να τονίσουμε, βέβαια, πως για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, ενδείκνυται σε συνδυασμό με το καθημερινό αυτό πρόγραμμα γυμναστικής να πούμε το «ναι» και σε μία χαμηλή σε λιπαρά και θερμίδες διατροφή με πολλά υγρά.

Χωρίς να ξοδέψουμε πολλή ώρα, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένες ώστε να εκτελέσουμε σωστά τις ασκήσεις που μας προτείνει η Gabriella.

Αξίζει να δοκιμάσουμε, δεν νομίζεις; 

instagram @lime_and_life

✨ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ✨ 1 τυχερή θα αποκτήσει αυτή την τσάντα @myladyrock ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: • ακολούθησε εμάς @lime_and_life και το @myladyrock • κάνε tag δύο φίλες σου • κάνε like και σχόλιο στη φωτογραφία με #ladyrock •
•
•
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις όλα τα βήματα. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 10.8 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο σε αυτό το post. ✨Καλή Επιτυχία✨#giveaway @myladyrock #cyprus #LimeLife #summer2018 Small details, big attitude #style #summerlook #summer2018 #fasion #fashionistas #instastyle #instafashion #cultgaia #limelife #cyprus Abra Kadabra nights, bohemian mornings #boho #bohostyle #arabesque #fashion #trends2018 #instastyle #stylish #vacay #fashionable #fashionblogger #LimeLife Και #vitamine και #sea #summer2018 #instagood #picoftheday #instamoment #artsy #vsco #cyprus #limelife Μία ημέρα στα Λεύκαρα... cause life is about moments #trip #travel #instatravel #instamoments #instagood #bliss #instafashion #fashion #dress #streetstyle #lefkara #cyprus #limelife ❗️check 🔝bio❗️