Οι γυναίκες άνω των 40 έχουν το δικό τους αποτελεσματικό workout

Σάββατο, Μάρτιος 24, 2018 - 11:45

Κάθε σώμα έχει τις δικές του ανάγκες και κάθε οργανισμός τον δικό του τρόπο να αντιδρά στις έντονες προπονήσεις. 

Γι’ αυτό τι καλύτερο από ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα γυμναστικής για εσένα που έχεις σβήσει τα 40 κεράκια στην τούρτα σου; 

Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στην κατηγορία των αερόβιων, έχει διάρκεια 30 λεπτά και γυμνάζει κάθε σημείο του κορμιού σου: Ώμους, χέρια, κοιλιακούς, γλουτούς, μηρούς, τετρακέφαλους και γάμπες.

Είναι πράγματι πολύ έντονο, καθώς υπόσχεται να σε κάνει να ιδρώσεις πολύ (καλό είναι αυτό κορίτσια, αποβάλλονται και οι τοξίνες) και να σε κουράσει σε τέτοιο βαθμό που θα νιώσεις το σώμα σου να σε ανταμείβει για την προσπάθειά σου. 

Η απώλεια θερμίδων; Μεγάλη. Το ίδιο και η αποτελεσματικότητα του προγράμματος. 

Δεν χρειάζεσαι να βρίσκεσαι σε χώρο γυμναστηρίου για να το εφαρμόσεις, καθώς το workout αυτό μπορείς να το απολαύσεις και στο σαλόνι του σπιτιού σου. 

Ένα στρώμα γυμναστικής και η καλή σου διάθεση είναι αρκετά.

Πότε ξεκινάμε; 

instagram @lime_and_life

O-live Green... such an inspiration! #deco #homey #cozycorners #grrr #grey and #green #interiordesign #limeandlife “3ο Εύρηκα Μασσαλίας-The Charity Show”
Big thanks @beautifulpeoplemag #evrikacharityshow #charity Positivi-tea! #sunday #limeandlife 🍋 Cocooning...
Wrap yourself up! It’s Friday! #cozycorners #deco #homey #limeandlife 8 coffees ☕️ first!  #coffeefirst #monday #morning #oh #hello #week #letsdothis