Ώρα για bikini workout: Το πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να βγεις άψογη στην παραλία

Τρίτη, Απρίλιος 17, 2018 - 12:00

Η άνοιξη είναι για τα καλά εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι το ζεστό καλοκαίρι είναι ένα βήμα μακριά μας. 

Το Πάσχα πέρασε, φάγαμε, ήπιαμε και πλέον οφείλουμε στον εαυτό μας να δηλώσουμε πανέτοιμες να αγωνιστούμε για το κορμί που όλες θέλουμε να έχουμε βγαίνοντας στην παραλία, φορώντας το bikini μας.

Πρόκειται για ένα 20λεπτο workout χωρίς βάρη, που περιλαμβάνει ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε σε οποιονδήποτε χώρο: στο σπίτι, στο πάρκο ή το γυμναστήριο. Καλύπτει όλες τις μυϊκές ομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχεις γυμνάσει πόδια, χέρια, κοιλιακούς και γλουτούς, σημεία που επιβάλλεται να παρουσιάσεις στην καλύτερη εκδοχή τους.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 40.000 προβολές μέσα σε τέσσερις ημέρες, με τις γυναίκες να δηλώνουν ενθουσιασμένες στα σχόλια.

Μην πτοείσαι που η γλώσσα που θα ακούσεις είναι τα γερμανικά. Η fitness blogger δείχνει τις ασκήσεις με κάθε λεπτομέρεια, πράγμα που σημαίνει πως δεν έχεις δικαιολογία. 

Ώρα να ριχτείς στη μάχη για το bikini body που ονειρεύεσαι! 

instagram @lime_and_life

O-live Green... such an inspiration! #deco #homey #cozycorners #grrr #grey and #green #interiordesign #limeandlife “3ο Εύρηκα Μασσαλίας-The Charity Show”
Big thanks @beautifulpeoplemag #evrikacharityshow #charity Positivi-tea! #sunday #limeandlife 🍋 Cocooning...
Wrap yourself up! It’s Friday! #cozycorners #deco #homey #limeandlife 8 coffees ☕️ first!  #coffeefirst #monday #morning #oh #hello #week #letsdothis