Τα 4 λεπτά άσκησης που «ισοφαρίζουν» σε κάψιμο θερμίδων μία ώρα στο γυμναστήριο

Κυριακή, Μάρτιος 18, 2018 - 08:45

Σου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Κι όμως, δεν υπερβάλλουμε ούτε στο ελάχιστο.

Σύμφωνα με το workout που θα παρακολουθήσεις, οι ασκήσεις αυτές που μας παρουσιάζει καταφέρνουν με συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων και χωρίς διάλειμμα να κάνουν τον μεταβολισμό μας να… πάρει φωτιά και να γυμνάσουν ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία του κορμιού μας. 

Ασκήσεις γνωστές σε όλες μας, που όμως καλούμαστε να κάνουμε σωστά, χωρίς να χαζεύουμε και ούσες πλήρως απορροφημένες στον στόχο μας. Στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να γυμναστούμε χωρίς λάθη και βέβαιες ότι θα δούμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στο σώμα μας.  

Τέσσερα λεπτά είναι αρκετά. Squats, push-ups, mountain climber, lunges και jumps. Πέντε ασκήσεις από μισό ή ένα λεπτό η καθεμία είναι αρκετές για να «μεταμορφώσουν» το κορμί μας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ιδανικό για καθημερινή προπόνηση, με τα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο να μας κάνουν να θέλουμε να το ξεκινήσουμε σήμερα κιόλας.

Το πρόγραμμα αυτό, βλέπεις, πλησιάζει τις 1ο εκατομμύρια προβολές. 

Πώς να μην μπούμε στον πειρασμό μετά; 

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife