Θέλεις λεπτή μέση; Με αυτές τις 6 ασκήσεις θα την πετύχεις

Πέμπτη, Ιανουάριος 11, 2018 - 10:15

Ποιος μπορεί να τα βάλει με το λίπος της περιοχής της κοιλιάς; Η σωστή απάντηση είναι «ούτε οι πιο έμπειροι διαιτολόγοι», καθώς μιλάμε για μία από τις πιο δύσκολες περιοχές που θα μπορούσε κανείς να καλυτερεύσει με σωστή διατροφή και άσκηση.

Τα κιλά χάνονται, ωστόσο το να γυμνάσει κανείς την ευρύτερη περιοχή της κοιλιάς δεν είναι και η ευκολότερη αποστολή. Πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο η συσσώρευση λίπους είναι μεγάλη και που σα να μην έφτανε αυτό, η ασκήσεις –ακόμα και οι πιο έντονες και εξαντλητικές- είναι δύσκολο να «πιάσουν».

Θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει πως στα πόδια σου τα αποτελέσματα τις γυμναστικής είναι σαφώς πιο εμφανή σε σχέση με τους κοιλιακούς ή τη μέση σου ακόμη και από τον πρώτο μήνα άσκησης . Όχι, δε φταις εσύ. Απλά επιβάλλεται να γυμναστείς λιγάκι πιο… πονηρά και να μην αρκεστείς στις απλές ασκήσεις κοιλιακών.

Αυτό που χρειάζεσαι ένας συνδυασμός ασκήσεων και πολλές επαναλήψεις. 

Το βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει τις 6 αποτελεσματικές ασκήσεις που θα «μεταμορφώσουν» τη μέση σου και που μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα σε 20 – 25 λεπτά ανάλογα με την όρεξη και τις αντοχές σου.

Ώρα για δράση λοιπόν. Αποθήκευσε το βίντεο στα αγαπημένα σου και ξεκίνα την καθημερινή προπόνηση.
Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει! 

 

instagram @lime_and_life

Και #vitamine και #sea #summer2018 #instagood #picoftheday #instamoment #artsy #vsco #cyprus #limelife Μία ημέρα στα Λεύκαρα... cause life is about moments #trip #travel #instatravel #instamoments #instagood #bliss #instafashion #fashion #dress #streetstyle #lefkara #cyprus #limelife ❗️check 🔝bio❗️ Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife